reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

u nas przynajmniej nie leje, miła odmiana od miesiąca... byłyśmy na spacerze nawet.
Tabasia, ja zapraszam, ale jakbys mogła, to po 18czerwca, bo teraz to ja mam urwanie głowy z papierzyskami ze szkoły :-( każdą wolną chwilę poświęcam na pracę. jak się z tym uporam ZAPRASZAM :-)
nesiaa, mam nadzieję, że to chwilowe u Ciebie. no i fakt, że chociaz masz ładną pogodę :-)

reklama
Ionka - ja jeszcze raz jak chcesz zaoferuje pomoc, mam sprawozdanie na kontraktowego i mianowanie ;)))) - jesli by Ci sie mogły przydać to pisz . Nie wim tylko czy Ty masz to samo i czy byłoby pomocne.

My poszlismy dzis na kulki no i jak zobaczyli ze, troszke sie pobawil, ale ogolnie to obserwowal, hitem byla kosiarka.

Cześć Dziewczyny:)

Wszystkiego naj dla Waszych dzieciaczków!!!

Ale miałam fatalny dzień:( Migrena:( No ale już mi lepiej. Chyba to wina pogody. Mam nadzieję, że u Was lepiej.
Magda po szczepieniu, póki co śpi i mam nadzieję, że nocka będzie przespana (oczywiście z przerwami na jedzonko).

Dobrej nocy!

Witajcie!

Wszystkiego naj wszystkim dzieciaczkom!!!!!

Narzekacie na pogode, ja nawet nie wiem jaka pogoda byla dzisiaj :(, rano padalo, ale wieczorkiem juz nie i nawet cieplo bylo jak Mlodego odbieralam... nie lubie tak caly dzien w pracy siedziec, nawet na przerwe nie mam sily wyjsc, bo tylko bym sie przespala wtedy...

Dziewczyny oby jutrzejszy dzien byl lepszy!

Nesia to super :-) A na dlugo lecicie i gdzie dokladnie jesli mozna wiedziec?
Ionka nie ma sprawy, rozumiem doskonale, ostatnio przeciez pisalam projekt do szkoly... a 18 przyjezdza T na pare dni, wiec pewnie za miesiac sie wybierzemy ;-)

Ja uciekam gotowac botwinke i ruskie, bo mi ser wyjdzie :-p
Milego wieczoru!

Witam wieczorkiem:)

A my prawie cały czas na dworku tylko na obiadku bylismy w domku.Bartus juz spi,bylismy dzisiaj w lesie na spacrku z szwagrem i jego synkiem i pieskiem.Oczko jeszcze ropieje chyba musze w przyszłym tyg załatwic okuliste niewiem co robic:(

Tabasia, no to jeszcze się zgadamy :-)
marela, dzięki dobra kobieto :-) ja mam nauczanie zintegrowane, Ty chyba matematykę u starszych dzieci, co? sprawozdanie jakos napiszę, gorzej z kospektami :-(
madzia, idź do lekarza, co masz się denerwować.

a ja skończyłam 1/3 papierów. dobre i to ;-) idę dalej pisać.

Nesia to super :-) A na dlugo lecicie i gdzie dokladnie jesli mozna wiedziec?
Lecimy na niecałe 4 tygodnie do Mississaugi:) Do siostry mojego M, tam są też ich rodzice.

Madzia jak Olci ropiało oczko to pediatra przepisała nam kropelki i moment przeszło. Nie byliśmy u okulisty.

Ola śpi i ja też zaraz uciekam bo jutro rano jedziemy wkleić tą nieszczęsną szybę. 500zł nie moje:(
Dobrej nocy!

reklama
Witajcie Kochane :-)
od wczoraj jesteśmy w domku. Co do porodu to faktycznie miałam nosa i był mega ekspresowy. Od przyjazdu na porodówke trwał godzine :-)
Radzio jest cudny. Jutro się odezwe.

Buziaki

Do góry