reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie!

alez te dzieciaczki madre wszystkie! Redan moze malo mowi, ale wlasnie bardzo duzo rozumie, np. jak mu powiem przynies pileczke to przyniesie :), jak mowie halo, to szuka telefonu i przyklada do ucha :). Ale tez nerwus z niego niesamowity, wszystko co chce musi dostac i gdzie chce pojsc tak ma byc, jak nie pozwole, to normalnie pisk na caly budynek ;)

mysz to ladnie ci Adas spal, u mnie w zyciu by sie to nie zdarzylo...np wczoraj nie spal w ogole, i zasnal o 6 (zazwyczaj o 7), no i pobudka jak zwykle 5.30...

ajentka zdrowka!

Milego Dnia!

reklama
Moja czasem mnie zaskakuje. Rozmawiam np z moja mama i mowie "muszę zrobić pranie", patrze a Ola już przy pralce. Reaguje na słowa, które często słyszy ale ja jej nie tłumaczyłam co one znaczą. Często zastanawiam się skąd ona to wie:)

Hej, a ja dzis w złym humorze. Oliwka daje mi popalić od samego rana, a nawet od środka nocy:/ teraz śpi ciekawe tylko jak długo. Taka jest marudna, że szok, nic jej nie pasuje. Pogoda piękna, jeden spacerek już zaliczyłyśmy, jak wstanie to znów pójdziemy na dwór. Miłego dnia:)

No co tu dużo mówić, mega zdolne mamy dzieci :D:D

ajentka oby szybko wysypka przeszła !

Mój teraz ucina sobie drzemkę, jak wstanie to znów wyjdziemy :)

ajentka zdrówka dla Marcelka:)

a my dziś cały dzień za tarasie albo na spacerku - mała ma taki raj na tarasie że mówię Wam - zabawek fura, huśtawka, hamak, niedługo basen będzie :) jeszcze jak fionę jej wpuszczę to już dziecka nie mam :) w piaskownicy tak nie będzie siedzieć jak z fioną na tarasie.
dziś zjadła z krzaczka nasze poziomki - pycha smakowały, jutro jak dojrzeją kolejne znów będzie sobie jadła :)
a Julka już dziś dostała od nas prezent na dzień dziecka - cała szczęśliwa - dostała mini konsolę z grami zręcznościowymi - chodzi i gra :)
miłego wieczorku kochane :)

Niuńka już śpi a ja gotuję sobie jajka na twardo:) M jak miłość w tle i odpoczynek.
Polusia fajny suwaczek, chyba też muszę sobie taki skombinować:)
Miłego wieczorku.

Bartus spi,bylismy dzisiaj w kosciele na 18 i Bartus najgłosniej spiewał:)Podrywał dziewczyny tymi swoimi duzymi oczkami i ślicznym usmiechem,grzeczniutki był.Ten ząbek juz czuc pod palcem ale czy to mozliwe ze 3 nie mamy a moze wychodzic 5 bo on tak w tyle jest.

reklama
madzia, to pewnie 4ka. u nas są wszystkie 4ki i teraz czekamy na 3ki. przeważnie tak rosną, najpierw 4ki, a potem 3ki.

jakos tak dzień minął, w sumie nic się nie działo. teraz M. usypia Olę, a ja zaraz zabieram się za pracę... chociaz może jeszcze upiekę to ciasto bez miksowania ;-)
ma sie niby pogoda u nas poprawiać... mam nadzieję, bo już wariujemy w domu!

Do góry