reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Franio mi się rozgaduje :) a myślałam że nie będzie mial lekkiej mowy. A kumaty jest że szok. Jeszcze nie śpi. Ale że ja też nie to może zasnąć równo ze mną :)

Urlopy urlopy królują :) a my odkładamy na poczet chrztu :) bo nasz diabełek z KOŚCIOŁA gotów nam zwiać :)

Heronek już wiedzę Redanka w tych pojazdach :)
Kochane całuski dla Was i dzieciaków jakby mnie jutro nie było :)

reklama
Bartus zasypia a ja za chwil tez pójde lulu.

ramari zdróweczka dla Przemcia i gratki ząbka i tuptania:)super ze z drugim bobasem jest dobrze:)
polusia kalisa blu fajnie ze spotkanko Wam sie udało:)
polka udanej imprezy nasza mróweczko jak to marela napisała:)

ramari, gratulacje :-) moja też "chodzi" zrobi kilka kroków i siada. mam nadzieję, ze niedługo już zupełnie zacznie poruszać się na dwóch nogach...

polka, a czyje to imieniny? :-)

zazdroszczę spotkania... chyba to już pisałam :-)

a u nas tak leje i wieje, że nawet w tv straciliśmy sygnał. nie ma to jak wspaniała pogoda :baffled:

Witam. My już po śniadaniu. Nocka kiepska:( Tak padało w nocy, że obie nie mogłyśmy spać. Ola już jest śpiąca ale mam nadzieje, że jeszcze chwiledo drzemki wytrzyma. Dziś chyba będzie lepsza pogoda. OBY!!!:)
Ramari gratulacje dla nowego chodziarza! Zdrówka, żeby szybko wyzdrowiał i mógł doskonalić nową umiejętność na spacerach:)
Kalisa, Polusia, Blu super, że spotkanie się udało. Zazdroszczę:)
Miłej niedzieli!

Dziewczyny gratuluje spotkania!

Wiecie co ja jestem w szoku jak piszecie o brzydkiej pogodzie ( z wyjątkiem Ciebie ionka :-)) U nas wczoraj była piękna pogoda.

Dzień doberek,
super że spotkanie się udało:) kurcze zazdroszczę tych spotkań:(

jej właśnie się dowiedziałam na tc że marta z nikosiem odeszli od nas:( czemu???

romari gratulacje dla Przemcia no i dużo zdrówka:****a tak w ogóle to jak się czujesz??

moja też już śmiga, właściwie od1,5 miesiąca- hehe nie chwaliłam się wcześniej

umówiłam się z koleżnką i jej córcią(starszą o jeden dzień od Gabi)na placu zabaw, mam nadzieje że padać nie będzie(całą noc padało)teraz się przejaśnia oby tak dalej:)

mała obudziła sie o 6, zjadła i zasneła jeszcze ,a ja jeszcze w piżamie poleguję:-D
miłego dzionka marcóweczki:-)

Ostatnia edycja:
polka, to się impreza szykuje :-)

ramari, dziś póki co słonecznie, hehe ;-)

wiecie co, będe teraz masakrycznie zajęta, koniec roku szkolengo się zbliża... jak za długo tu będę, to proszę mnie łaskawie wygonić ;-)

reklama
ramari zdrówka dla Przemusia i barwo dla kolejnego chodziarza, no i gratulację z okazji zębolka!
nesiaa współczuję nocki, dziś parzysta to powinno być lepiej, dobrze pamiętam?
polka udanej imprezki!
marti miłego spotkanka!

Dzień dobry! No i u nas dziś wreszcie pogodnie. Franio spał do 7, ok 3 chwilkę popłakiwał -nie wiem czemu...Teraz Franuś śpi a ja mam chwilkę na kawkę i bb. Jak wstanie to zje drugie śniadanko, zaliczymy spacer i idziemy do moich rodziców.
Dziewczyny mam takie pytanko czy któraś je/pije te jogurty activia? Jest rzeczywiście jakiś efekt???
Ja kupiłam tego od groma i liczę, że brzuch mi się lekko wciągnie:-D
Miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry