reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
e-kord może to trzydniówka ?

a my kobity mamy zapalenie oskrzeli :( wezwałam pediatrę naszego bo była marudna i jakiś stan podgorączkowy miała i co się okazało że trzeba już antybiotyk bo są oskrzela :( sam był bardo zdziwiony bo w czwartek ją widział i nic nie było a dziś już taki klops:( cóż wychodzić możemy tylko jak potrzebuję gdzieś jechać samochodem coś załatwić, jeżeli nie będzie temperatury bez wiatru i ciepło to na taras ale że by się nie zgrzała :( mam nadzieję że szybko się wykuruje

e-kord może to trzydniówka ?

a my kobity mamy zapalenie oskrzeli :( wezwałam pediatrę naszego bo była marudna i jakiś stan podgorączkowy miała i co się okazało że trzeba już antybiotyk bo są oskrzela :( sam był bardo zdziwiony bo w czwartek ją widział i nic nie było a dziś już taki klops:( cóż wychodzić możemy tylko jak potrzebuję gdzieś jechać samochodem coś załatwić, jeżeli nie będzie temperatury bez wiatru i ciepło to na taras ale że by się nie zgrzała :( mam nadzieję że szybko się wykuruje

Duzo zdróweczka dla Polusi!!!

My byłyśmy o rodziców na grillu. Ola spała dziś tylko 70 minut i jeszcze nie chciała zasnąć teraz tak się rozszalała. Napiła sobie śliwę pod okiem:( Dobrze, że nie trafiła w oczko. Mała kochana wariatka z niej:)

nesiaa to nasze dzieci sie dzisiaj umówiły, bo mój też spał troche ponad godzinkę

Dzięki dziewczyny, co by nie mówić mąż mi sie udał :)
Dzisiejszy dzień w wiekszości spędziliśmy na świeżym powietrzu w pisakownicy, którą później przynieśliśmy do domu w butach, spodniach, body .. jednym słowem piach sie sypał hehe
A M jako, że my byliśmy wczoraj na targach dla mam, to on dzisiaj pojechał na targi tuning show, a później musiałam wysłuchiwać o samochodach, motorach, hostessach itd .... :)

Tak mnie moje dziecko wymeczyło na tym placu zabaw, że jeszcze 21 nie ma a mi juz oczy leca ..

oj pawelek tez spal niecale 2h a potem tez w piaskownicy obil sobie polowe buzki ajjcc jak sobie przypomne, musze jutro zakupic altacet na przyszlosc, na pewno bedzie jutro slad po uderzeniu w taka twarda drewniana belke

potem sie wybiegal, i przed 19 juz marudka byla, zasnal na rekach przed 8

ja ogladam x-factor, szpak strasznie fajny a ta babka starsza zenada i dramat!! zaglosowalam na norwega ;-)

zdroweczka dla Poli i Lili!!!!

u nas dzisiaj bylo ciepelko, ale tez strasznie wialo...

Redan byl mega marudny dzisiaj, dopiero mi zasnal, a probowalam go usypiac juz od 7 :((((

reklama
heronek oby nocka była lepsza niż to usypianie :)

kalisa my to zawsze piasek przemycamy w pampersie - hihihihi

co do południowego spania to moja nie śpi nigdy więcej niż 70 min - 1.5 godziny to jest jakieś święto :)

też oglądam x-factor i mnie się podoba ta starsza babka i Gienek :)

a ja znowu się alkoholizuję - Wasze zdrówko :)

Do góry