reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam!;-)

Matko, dziewczyny jak czytam o Waszej pogodzie to nie chce mi się wierzyć że w tym samym kraju mieszkamy. U nas pełnia słońca, niebo bezchmurne, ok. 20 stopni. Pojechaliśmy do ogrodu botanicznego i ja w sukieneczce na krótki rękaw, M koszula z krótkim a Marcel w cieniutkiej bluzeczce. Życzę szybkiej poprawy pogody.
Ionka Super, zazdroszczę wyjazdu.
Nesiaa Na pewno stresa już masz choć jeszcze 2 m-ce zostały ale dacie radę.:tak:
Ciekawe jak dziewczyny po spotkanku.

Miłego wieczorku

reklama
Myszowata zgadzam się, mamy prawdziwą polską jesień, jeszcze brakuje, żeby liście pożółkły:(
U mnie pada cały dzień i końca nie widać. Tak samo jak nie widać końca sezonu grzewczego u mnie. Już męczy mnie to palenie w co.
Olcia zasypia a ja zaraz kąpiel i jakaś kolacja.

Dziewczynki ja tylko na chwilkę. Przepraszam, że tak o sobie, ale jakoś nie moge nadrobić, a może poprostu nie mam sił :-(
U nas się dzieje. Przemek od piątku na antybiotyku- ma zapalenie oskrzeli :-( Ale żeby nie było tak źle to u Radzia wszystko dobrze. I uwaga uwaga Przemcio od dzisiaj chodzi. Duma mnie rozpiera, że ho ho :-):-):-) A i w końcu doczekaliśmy się górnej jedynki.

Buziaki dla Was i maluchów :-)

gratulacje dla Przemcia!!!!!!
Pod wzgledem chodzenia to moj Adas przepuszcza wszystkich - taki uprzejmy :-D Obstawiam jego pierwsze kroki na koniec czerwca :-)

ramari gratki dla Przemka :)

witam wieczorowo :)
spotkanko - super, dzieciaki super i mamusie oczywiście też, oczywiście żadne w wózku siedzieć nie chcę ale nie szkodzi na chwilę zajeliśmy ich biszkoptami :) a potem to szaleli już w kawiarni :) każdy w swoją stronę ale się bawili ładnie :) Pola jak wracałam do domu to usnęła i teraz zamiast spać to urzęduje w łóżeczku. mam nadzieję że szybko zaśnie. a z dziewczynami już planujemy kolejne spotkanie tym razem na kulkach bo we wózkach nasze dzieci nie usiedzą :)
lecę na kolację - miłego wieczorku :)

polusia idealnie streściła nasze spotkanie :) było ekstra dzieci troszke pomarudziły jak to dzieci, ale później była super zabawa ! Fajne było sie spotkać i poznać na żywo nasze forumkowe mamusie i ich pociechy !:)
ramarii biedny Przemek, że też musiało mu sie przyplątać takie choróbsko:/ Szybkiego powrotu do zdrowia mu życze! dobrze ze z maluszkiem w brzuszku ok :)

Ehhh a do tej pogody to tak jak i Wy juz nie mam sił :/:/ tylko wróciliśmy do domu i sie rozpadało :/
Mój syn po tych emocjach migiem zasnął, wiec ja sobie popijam winko i sie relaksuje :)

polusia super, ze spotkanko Wam sie udalo!

ramari gratulacje dla Przemka!!! i duzo zdrowka!!!

my bylismy dzisiaj w centrum handlowym tak pochodzic, Mlody uwielbia tamtejsze wozki dla dzieci-taksowki, straz pozarna, policja, itp...a jutro ma padac caly dzien....bleee

Ramari zdrowia dla Przemka !!! No i Gratulujemy ząbka i chodzenia.

Super że spotkanie udane :)

A ja padam na twarz . Ale imieniny gotowe. tort wyszedł chyba nawet lepszy niż na roczek. Babcia szczęśliwa.
Włoski ufarbowałam bo M.mi dał dyskretnie do zrozumienia że trzeba to zrobić kupując mi farbe :) :)
Dzieciaki na dworze bo u nas pięknie cały dzień było. Frano loda wcinal znowu.

Idę ogarnąć dom i kąpiel i spać.
Nadrobie Was i napisze coś więcej. A mnie nie ma za dużo na bb przez nadmiar obowiązków więc wybaczcie.

reklama
Ramari- zdrowka - dla Przemka ;)
Polka- mroweczko ;) a dla babci - zdrówka ;;;)))
My dzis pracowity dzien;) musialam ogarnac mieszkanie bo juz byla masakra :baffled: a ogolnie jak tylko moge to staram sie spedzac kazda chwile z mama , jeszcze dzien i jedzie wiec korzystamy jak mozemy.

Do góry