reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

myszowata ja je piję i jem i nie widzę jakieś rewelacyjnego efektu, może tylko to że wypróżnienia są regularne i nic po za tym :)

ionkaa już będziemy Cię wyganiać - chciałabyś :)

Witam:) nocka taka sobie - najpierw dzwoniący telefon - myślałam że go rozwalę o 1 w nocy , a potem stękanie małej o 4 - ale wyspana jestem bo wstałyśmy o 8 więc ok.
teraz mała się bawi a ja myślę co na obiadek - może jakieś pomysły?
miłego dnia życzę :)

reklama
Witam:)

Nocka super,Bartus spał całą noc ale tylko do 6.10,ale ja polezałam jeszcze z 20 min korzystałam bo mały sie bawił,a teraz ma drzemke.Pogoda brzydka bez słoneczka,moze sie zmieni ale wątpie.Bartus juz prawie katarku nie ma.

Słonecznej niedzieli zycze:)

Witajcie

U mnie też zapanowała cisza :) wydaje mi sie, że całą noc padało :/ teraz niby słońce sie pokazuje, ale wiatr mocny wieje. Nie wiem jak jest bo nawet na balkon nie wyszłam, ale przez okno niezbyt przyjemnie :/
Zapomniałam wczoraj napisać, że M pod naszą nieobecność wczoraj nie próżnował :D zmył podłogę, zebrał pranie, pomył naczynia a co najlepsze, to z własnej woli, bo ja nic mu nie mówiłam :)

polusia u nas na obiad kupne pierogi heheh

Witajcie!

polusia nie no, chyba znowu skusze sie na Twoj obiadek :))))

kalisa chyba musze popracowac nad swoim M, bo mu daleko do twojego ;)

marti to gratulacje dla Gabrysi i udanego spotkanka :)

a Mlody juz piszczal od 5.30 :szok:, sasiadka pewnie bedzie znowu z mina naburmuszona kolo nas chodzila :no:, a u nas mialo dzis padac caly dzien, a na razie pieknie sloneczko sie usmiecha :-)
Milego dzionka Laski!

hejjj
a u nas slonecznie ale wietrznie
pawelkowi rosna zeby i tez byla jaks pobudka wnocy ale potem spanie do przed 7 wiec jak na niego ok ;-)

ja nie mam planów na dzis oprocz obiadku ;-)
bo nie wiem czy spacer w tym wietrze bedzie dobrym pomyslem

heronek olac sasiadke! , niech sama dzieciaka sobie zrobi hehe

witajcie,
no dziewczynki chyba mamy skutek wysokiej temp. prawa 4 nam wyszła? trochę dziwinie, bo jeszcze jednej dwójki nie mamy ani trójek, nie wiem o co chodzi. lila maruda straszna, a tej nocy to z jękami już przesadziła, eh te zębay. na dodatek jest wysypana w czerwone kropki i też czekam czy to po tych cho.... szczepeieniu czy to ospa?
A dziewczynki zazdroszczę spotkania i cieszę sie, że Wam się udało:)

zajrzę wieczorkiem bo mój M wyjechał na szkolenie i wróci we środę więc będę miała wieczorami troszkę czasu dla siebie:)
Miłego popołudnia, a i u nas słonecznie ale wietrznie.

reklama
moja też dzis noc zarwała, a ja razem z nią... teraz M. mi mówił, że spała w dzień prawie 3 godziny!! a on razem z nią ;-)

po słońcu nie zostało nawet wspomnienie, za to wieje huragan :dry:

kalisa, to się chłop postarał :-)

Do góry