M
myszowata
Gość
polusia cieszę się, że z Polą ok, ale masz dziś smakowity obiadek:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lecimy do kanady za 2 miesiące i już mam stresaNesiaa - u nas też brzydko. Deszczyk pada. Filip nawet przepowiedział że grad będzie (tak mu sie ten w zeszłym tygodniu spodobał). A gdzie Ty lecisz tak daleko, bo przegapiłam chyba
Ja dzisiaj w robocie. Za tydzień niestety też :-(
Mój za to w samolocie z tych co lot go uspokajał. Za to samochód i jazda w foteliku była największym wrogiem.
Ionka - super że Wam sie wakacje udału. Szczęscie dziecka - najważniejsze.
A nie zjadała ci petów z piachu? Ja nie mogłam z tym Filipka upilnować. Zawsze gdzies wygrzebał i do buzi wkładał
ionka ale sie rozmarzyłam a z hotelu byliscie zadowoleni?? Ola spała z Wami w łózku?
Ionka - super że Wam sie wakacje udału. Szczęscie dziecka - najważniejsze.
A nie zjadała ci petów z piachu? Ja nie mogłam z tym Filipka upilnować. Zawsze gdzies wygrzebał i do buzi wkładał