reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzień dobry :)
U nas noc super,cała przespana.
Dopiero się obudziłam z chłopcami.
Piękna pogoda za oknem się szykuje więc zaraz po śniadaniu oddeleguje całą trójkę na dwór.

ionka ale super mieliście :) też jestem ciekawa fotek.

polusia ja też już ze wszystkim do lekarza nie latam, mam sprawdzone leki i jakoś z reguły z tego wychodzimy.

ekord u nas była też po 10dniach od szczepienia gorączka która trwała 48godzin dokładnie.

reklama
polka fajnie, że nock ok i dzień dobrze się zapowiada!
e_kord u nas było jak u kalisy!
kalisa blu polusia miłego spotkantka!
polusia jak Pola dziś?

Witajcie! No i u nas nocka super - spaliśmy do 8!Franio już po kaszce, M w trakcie śniadania zbiera się na wykłady. Wstawiłam już jedno pranko. Ok południa wpada kumpelka na ploteczki:-)A do tego czasu muszę jeszcze troszkę naszą sypialnię ogarnąć...
Miłego dzionka:-)

A u nas pada:( Ola już drzemkuje a ja zabieram się za jej obiad.
Ionka super, że było super:) Ja już sobie wyobrażam te 11 godzin w samolocie które nas czeka na dwa miesiące:(
Blu, Kalisa, Polusia bawcie się dobrze! Czekamy na relacje:)

i u nas pogoda do bani :-( no i na dodatek czas do pracy, a tak pięknie było ;-)

nesiaa, może nie będzie tak źle :-) weź tylko MNÓSTWO zabawek, książeczek, chrupek itp na pokład. no i jak nie trzęsło, to chodziłyśmy sobie z Olcią miedzy fotelami. generalnie bardzo męcząca impreza. no ale za to pobyt tam i radość Olgi z największej piaskownicy świata ;-) bezcenna :-)
moi znajomi polecieli z małym dzieckiem (ten sam wiek, co nasze). lot trwał 10 godzin, ciekawe, jak u nich było.

fajnie Wam dziewczyny, że możecie się spotkać :-) to kiedy to będzie? bo chyba nie doczytałam :-)

ionka dzisiaj popołudniu :)

myszowata dziękuję za pamięć - dziś o wiele lepiej tzn. w nocy ra zakaszlała, a rano wyjęłam jakieś glutki z noska ale jest oki:) więc myślę że spotkanie dojdzie do skutku :)

spałyśmy do 8:10 więc wyspana jestem- zaraz obiadek dziś młode ziemniaczki z jajkiem sadzonym i kefirkeim - mniam, a Pola z Julią dodatkowo rosołek :)
lecę powiesić pranie bo już się wyprało.
miłego dzionka życzę :)

Witamy sie w tą sliczną sobote.Nocka taka sobie kilka pobude,Bartus juz chciał po 5 zacząc dzien ale dałam smoka i spalismy do 6.20 a wstalismy o 6.40.Teraz niuniek ma drzemke.Jeszcze katarek ma,ale jest lepiej.

Zdrówka dla dzieciaczków!!!

Miłego dnia;)

witajcie,
no i po temp. Śladu nie ma. U nas to chyba jak u Frania polki 48 godz i nic. Super!
Teraz Lila tak rozrabia, że nie wiem....
nesia u nas też leje:(

Kochane zajrzę później bo mała lata jak z pieprzem..

reklama
Do góry