reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
a no i sie pochwal etez ile moj dzidzior wazy :-) 235gram ;-) moj tluscioszek :-)
Mini mini i dziecko " z glowy" na pol godziny ;-) - Oj tylko zeby mi sie zaraz nie oberwalo za wlaczanie dziecku bajek hehe
Matko dziewczyny jak mnie od wczoraj glowa boli, siedzialam wczoraj troche przy tym ognisku no ale tego dymu jakos specjalnie nie wdychalam a boli mnie od wczoraj....
missiiss1301 grauluje zdrowego Synka bo nie mialam jeszcze okazji:-)
nutika moj maz prowadzi wlasna firma, czasami rece opadaja na te wszystkie przepisy ktorymi Panstwo utrudnia ludziom zycie, a najlepsze, w sumie najgorsze to ze Polacy pomimo tej swojej wszechgloszonej poboznosci i dobroci sa nadal bardzo zawistnym i niezyczliwym innych narodem, czy tu mowa o urzednikach , czy o zwyklych sasiadach...
Kiedys ogladalam w ddtvn wywiad z Kaja i tam ona fajnie powiedziala ze przyjaciol poznaje sie nie tylko w biedzie, przyjaciol poznaje sie tez po tym jak potrafia odniesc sie do twojego sukcesu... z tym chyba Polacy maja najwiekszy problem.
rozpisalam sie , ale jakos tak mi to przyszlo do glowy :-)
Zmieniajac temat. Ja dzis mam zadzwonic do mojego gina i umowic sie na USG polowkowe w nastepnym tygodniu, ciesze sie i nie moge doczekac ale jak zwykle ogarnia mnie tez niepokoj az mnie brzuch sciska jak pomysle o tym USG
Matko dziewczyny jak mnie od wczoraj glowa boli, siedzialam wczoraj troche przy tym ognisku no ale tego dymu jakos specjalnie nie wdychalam a boli mnie od wczoraj....
missiiss1301 grauluje zdrowego Synka bo nie mialam jeszcze okazji:-)
nutika moj maz prowadzi wlasna firma, czasami rece opadaja na te wszystkie przepisy ktorymi Panstwo utrudnia ludziom zycie, a najlepsze, w sumie najgorsze to ze Polacy pomimo tej swojej wszechgloszonej poboznosci i dobroci sa nadal bardzo zawistnym i niezyczliwym innych narodem, czy tu mowa o urzednikach , czy o zwyklych sasiadach...
Kiedys ogladalam w ddtvn wywiad z Kaja i tam ona fajnie powiedziala ze przyjaciol poznaje sie nie tylko w biedzie, przyjaciol poznaje sie tez po tym jak potrafia odniesc sie do twojego sukcesu... z tym chyba Polacy maja najwiekszy problem.
rozpisalam sie , ale jakos tak mi to przyszlo do glowy :-)
Zmieniajac temat. Ja dzis mam zadzwonic do mojego gina i umowic sie na USG polowkowe w nastepnym tygodniu, ciesze sie i nie moge doczekac ale jak zwykle ogarnia mnie tez niepokoj az mnie brzuch sciska jak pomysle o tym USG
Ostatnia edycja:
hehe, też mi wczoraj to M kupił, ja zbieram wszystkie gazety które są o ciaży i o dzidziachksiążek też mam już kilka, i wszystkie przeczytaneWitajcie u nas szaro i ciemno na dworze, brrrr..:-(
M mi jajecznicę z cebulką, kiełbaską smażoną robi Mniam
Wszystkim, ktore choruja życze zdrówka A tym które ida na usg pięknego widoku i oby wszystko było oki
A! wiecie co? Wczoraj kupiłam gazete wyborczą bo była pierwsza częśc "czekając na dziecko" Gazetka dla przyszłych rodziców wraz z skoroszytem do wpinaniaCo wtorek z gazeta wyborcząPierwszy numer był o emocjach
Usg miałam w poniedziałek Wszystko oki, dzidzia rozwija się książkowo:-) I termin z usg pokrył sie z terminem ostatniej @, co jak mówi lekarz rzadko sie zdarza Dzidzia ma 12,7 cm do główki do pupy i waży już 273gramy:-) Zdjęcia nie dostałam bo kiepski monitor i nie było ładnie widac;-)
Także płci tez nie znam..No ale kolejna wizyta 3 listopada
Ja USG mam dopiero 5listopada(będzie to 22 tydzień)mam nadzieje że ten czas szybko zleci bo nie mogę się już doczekać...
eh zdycham dalej...
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
witajcie Dziewuszki!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-);-)
wczoraj wieczorem sie zdenerwowalam i cala noc bolał mnie brzuch tak sie strasznie bałam o mojego dzidziolka Ale dzisiaj juz ok wszystko jedziemy potem z M na zakupki to sie troszke odstresuje moze cos dla malucha brzuchowego cos dorwe
wczoraj wieczorem sie zdenerwowalam i cala noc bolał mnie brzuch tak sie strasznie bałam o mojego dzidziolka Ale dzisiaj juz ok wszystko jedziemy potem z M na zakupki to sie troszke odstresuje moze cos dla malucha brzuchowego cos dorwe
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
hej :-)
byłam na USG, wszystko było super widać, nawet paznokcie :-)
Dzidziuś nie chciał za bardzo pokazać co ma między nóżkami, ale pani doktor powiedziała, że ma nieśmiałe podejrzenie że to kobietka :-)
byłam na USG, wszystko było super widać, nawet paznokcie :-)
Dzidziuś nie chciał za bardzo pokazać co ma między nóżkami, ale pani doktor powiedziała, że ma nieśmiałe podejrzenie że to kobietka :-)
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
blueberry super ze wszytsko ok ej zamien sie na dziewczynke zartuje oczywiscie juz mam kilka fajnych pomyslow jak bede ubeirac mojego dzidziolka jak bedzie wiekszy bedzie ala tatus :-)
id ena spacerek ciao ;-)
id ena spacerek ciao ;-)
moniat84
Fanka BB :)
moniat84 co do pediatrów to mam namiar na prywatnego lekarza z którego usług korzysta moja koleżanka jakbyś chciała to podam Ci numer tel. do takich z przychodni to niestety się nie orientuję bo do tej pory nie miałam takiej potrzeby. ja leczę się w przychdodni na ul. Hutniczej, ale czy jst tam rewelacyjnie to nie poiedziałabym, do ginekologa chodzę prywatnie polecam dr PAbiana.
Dzięki za odpowiedź. Odezwij się na na świętochłowickim wątku- pogadamy o regionalnych sprawach;-). O Pabianie wiele dobrego słyszałam
moniat84
Nadrobiłam, to mogę dalej pisać:
Kacha87- Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!!!
Piszę na nowej, bo w małżeństwie jest tak fajnie i inaczej. W naszym przypadku uczucie się bardzo pogłębiło i tego też Wam życzę:-)
Pierwszy raz do partnera można powiedzieć-mężu, dla mnie to było wielkie przeżycie:-)
Wszystkim marcóweczką co znaja już płeć gratuluję i zazdroszczę
Kacha87- Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!!!
Piszę na nowej, bo w małżeństwie jest tak fajnie i inaczej. W naszym przypadku uczucie się bardzo pogłębiło i tego też Wam życzę:-)
Pierwszy raz do partnera można powiedzieć-mężu, dla mnie to było wielkie przeżycie:-)
Wszystkim marcóweczką co znaja już płeć gratuluję i zazdroszczę
reklama
moniSkaBe
a mi sie ostatnio .. a raczej od wczoraj jakos dziwnie chodzi. mam wrazenie ze pochylam sie do przodu, ale podobano chodze normalnie
czyzby srodek ciezkosci mi sie przesuwa?
czyzby srodek ciezkosci mi sie przesuwa?