reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej

wpadalam sie przywitac

Ale chyba za duzo sie nie rozpisze bo moj syn ciagnie mnie za reke i noge i MAMA CHODZ .
Odezwe sie pozniej. Milego dnia :)

reklama
Mini mini i dziecko " z glowy" na pol godziny ;-) - Oj tylko zeby mi sie zaraz nie oberwalo za wlaczanie dziecku bajek hehe

Matko dziewczyny jak mnie od wczoraj glowa boli, siedzialam wczoraj troche przy tym ognisku no ale tego dymu jakos specjalnie nie wdychalam a boli mnie od wczoraj....

missiiss1301 grauluje zdrowego Synka :) bo nie mialam jeszcze okazji:-)

nutika moj maz prowadzi wlasna firma, czasami rece opadaja na te wszystkie przepisy ktorymi Panstwo utrudnia ludziom zycie, a najlepsze, w sumie najgorsze to ze Polacy pomimo tej swojej wszechgloszonej poboznosci i dobroci sa nadal bardzo zawistnym i niezyczliwym innych narodem, czy tu mowa o urzednikach , czy o zwyklych sasiadach...
Kiedys ogladalam w ddtvn wywiad z Kaja i tam ona fajnie powiedziala ze przyjaciol poznaje sie nie tylko w biedzie, przyjaciol poznaje sie tez po tym jak potrafia odniesc sie do twojego sukcesu... z tym chyba Polacy maja najwiekszy problem.
rozpisalam sie , ale jakos tak mi to przyszlo do glowy :-)

Zmieniajac temat. Ja dzis mam zadzwonic do mojego gina i umowic sie na USG polowkowe w nastepnym tygodniu, ciesze sie i nie moge doczekac ale jak zwykle ogarnia mnie tez niepokoj az mnie brzuch sciska jak pomysle o tym USG

Ostatnia edycja:
Witajcie u nas szaro i ciemno na dworze, brrrr..:-(
M mi jajecznicę z cebulką, kiełbaską smażoną robi:happy: Mniam:-D
Wszystkim, ktore choruja życze zdrówka:tak: A tym które ida na usg pięknego widoku i oby wszystko było oki:tak:
A! wiecie co? Wczoraj kupiłam gazete wyborczą bo była pierwsza częśc "czekając na dziecko":tak: Gazetka dla przyszłych rodziców wraz z skoroszytem do wpinania:tak:Co wtorek z gazeta wyborczą:tak:Pierwszy numer był o emocjach:tak:

Usg miałam w poniedziałek:tak: Wszystko oki, dzidzia rozwija się książkowo:-) I termin z usg pokrył sie z terminem ostatniej @, co jak mówi lekarz rzadko sie zdarza:-D Dzidzia ma 12,7 cm do główki do pupy i waży już 273gramy:tak::-) Zdjęcia nie dostałam bo kiepski monitor i nie było ładnie widac;-)
Także płci tez nie znam..No ale kolejna wizyta 3 listopada:tak:
hehe, też mi wczoraj to M kupił, ja zbieram wszystkie gazety które są o ciaży i o dzidziach:)książek też mam już kilka, i wszystkie przeczytane:(
Ja USG mam dopiero 5listopada(będzie to 22 tydzień)mam nadzieje że ten czas szybko zleci bo nie mogę się już doczekać...
eh zdycham dalej...

witajcie Dziewuszki!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-);-)
wczoraj wieczorem sie zdenerwowalam i cala noc bolał mnie brzuch tak sie strasznie bałam o mojego dzidziolka :(:(:(:(:(:no:Ale dzisiaj juz ok wszystko jedziemy potem z M na zakupki to sie troszke odstresuje:D moze cos dla malucha brzuchowego cos dorwe:tak::tak::tak:

blueberry super ze wszytsko ok :) ej zamien sie na dziewczynke :-D zartuje oczywiscie :) juz mam kilka fajnych pomyslow jak bede ubeirac mojego dzidziolka jak bedzie wiekszy :D bedzie ala tatus :-)

id ena spacerek ciao :);-)

moniat84 co do pediatrów to mam namiar na prywatnego lekarza z którego usług korzysta moja koleżanka jakbyś chciała to podam Ci numer tel. do takich z przychodni to niestety się nie orientuję bo do tej pory nie miałam takiej potrzeby. ja leczę się w przychdodni na ul. Hutniczej, ale czy jst tam rewelacyjnie to nie poiedziałabym, do ginekologa chodzę prywatnie polecam dr PAbiana.

Dzięki za odpowiedź. Odezwij się na na świętochłowickim wątku- pogadamy o regionalnych sprawach;-). O Pabianie wiele dobrego słyszałam:tak:

Nadrobiłam, to mogę dalej pisać:

Kacha87- Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!!!
Piszę na nowej, bo w małżeństwie jest tak fajnie i inaczej:tak:. W naszym przypadku uczucie się bardzo pogłębiło i tego też Wam życzę:-)
Pierwszy raz do partnera można powiedzieć-mężu, dla mnie to było wielkie przeżycie:-)

Wszystkim marcóweczką co znaja już płeć gratuluję i zazdroszczę:laugh2:

reklama
Do góry