reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej babeczki:-)
Ja byłam dziś u gina, wszytsko z dzią oki:tak: Cytologie mam pierwszą grupę:tak::-) Jestem szczęśliwa:happy: Ruchy czuję:tak: Lekarz zachwycony,że wszytskie badanka takie dobre :tak::-) A! No i ważę 64 kg równiutko:-D Także przytyłam 2 kg:tak::-) Cieszę się niezmiernie:tak::-)
M kupił mi książkę "Zmierzch" i nie mogę się od niej oderwac:-D

reklama
ja tez takie cos mam ale nie ze mi samo leci i ze mam mokra koszulke tylko jak np dotkne mocniej przy sutkach to tak delikatnie kropelki male sie pojawiaja na nich wlasnie taka woda bezzapachowa... przyznam szczerze ze sprbowalam jak smakuje ale to w ogole nie ma smaku supelnie jak woda... i wlasnie tak pomyslalam ze to ta siara.... hehe dziwne to takie :-)

Ja mam 3kg na plusie. Ostatnii kg przybył mi w ciągu 2 tygodni. Myślałam, że będę tyć w mniejszym tempie. Podobno najwięcej się przybiera w drugiej połowie ciąży:eek:

Co będzie z moją teściową, dowiemy się 16.10. Narazie teściowie szczegółów nie zdradzaja, sami nie wiedzą jaki będzie tok leczenia.

hej dziewczynki
tez bym już chciała usg, ale poczekam jeszcze do następnego wtorku:-)

właśnie wróciłam z zakupów spożywczych w tesco i brzuch mnie straszliwie kłuje, przesadziłam chyba z zakupami, M mnie zabije:-(
jak nie przejdzie, wezmę nospe

pozdrawiam cieplutko mamuśki

Witam Was Kochane!
Dawno mnie tu nie było ale weekend spędziłam poza domkiem i to dlatego troszke was zaniedbałam za co z góry przepraszam. Dzisiejszy dzień wybił mnie z równowagi. Byłam w urzędzie pracy zanieść listę jak co miesiąc, a że byłam pewna że przedłużą mi staż dla formalność zapytałam kobiete, a ona mi wylatuje z tekstem że nie mam takiej możliwości i że staż mam do końca listopada i nie przedłużą umowy...
Dosłownie jestem załamana...

moniat84 mieszkasz w Świętochłowicach? DO jakiego lekarza chodzisz?
Też jestem Świętochłowiczanką ale aktualnie mieszkam w łodygowicach teściowie udostępnili nam górę domu , ciekawe jak to bedzie

Ciekawe czy wiele z Was mieszka z teściami powiem szczerze że jestem tym faktem trochę przerażona, ale ceny mieszkan na rynku sa tak kolosalne że trza się było zdecydować. Aktualnie mamy remont, instalacje co , wodne, kanaliacyjne roboty na kilka miesięcy mam nadzieję ze do marca zdązymy.

moniat84 mieszkasz w Świętochłowicach? DO jakiego lekarza chodzisz?
Też jestem Świętochłowiczanką ale aktualnie mieszkam w łodygowicach teściowie udostępnili nam górę domu , ciekawe jak to bedzie

Tak mieszkam w Świętochłowicach ale dopiero od 2 lat. Do lekarza chodzę w Katowicach, jest moją lekarką od 8 lat i w ciąży postanowiłam jej nie zmieniać. Nie znam lekarzy ze Świętochłowic, jestem zapisana jeszcze do Katowickiej przychodni, przydała by mi się jakaś wiedza, bo pediatry będę musiała poszukać gdzieś bliżej. :happy:

Zapraszam cię na wątki: https://www.babyboom.pl/forum/slask...becne-i-te-przyszle-zapraszam-na-forum-18317/ ,
https://www.babyboom.pl/forum/slask-f198/ciezarowki-ze-slaska-29331/index13.html :-)

Ciekawe czy wiele z Was mieszka z teściami powiem szczerze że jestem tym faktem trochę przerażona, ale ceny mieszkan na rynku sa tak kolosalne że trza się było zdecydować. Aktualnie mamy remont, instalacje co , wodne, kanaliacyjne roboty na kilka miesięcy mam nadzieję ze do marca zdązymy.

Jeżeli to będą dwa osobne mieszkania to myślę, że będzie ok;-). Zależy jacy teściowie:-D. My z męzem myślimy o wybudowaniu domu w przyszłości obok domu teściów, z kolei rodzice męża całe życie mieszkają w jednym domu z dziadkami, mają dwa osobne mieszkania:happy:

reklama
hej brzuchatki,
mnie przeziębienie na dobre dopadło, łacznie z zatokami, makabra, całą noc nie spałam:wściekła/y:
Byłam u gin, wszystko dobrze, dostałam leki jakie mogę brać na to przeziębienie, by się nie pogorszyło...a tak to okey, zapisała mnie na USG na 5 listopada, eh tyle czasu jeszcze...
Chyba WAS wszystkie pobiję, bo mam 10 kilo do przodu:wściekła/y:ale położna mówiła że mieszczę się wagowo w normach...
Acha, no i jeszcze mam prowadzić łóżkowy tryb życia, do czasu USG, jak wyjdzie z serduszkiem wszystko okey, to zacznę się ruszać...
Lecę zdychać kochane, bo okropnie się czuję...
Buziaki:-D

Do góry