ja miała to samo przy pierwszej ciąży i to właśnie mniej więcej w tym miesiącu ciąży jak teraz jesteśmy.. jak sie Olek urodził to go karmiła 10 miesięcy :-)hej dziewczyny...ja mam takie pytanie nie wiem czy to dobry watek, ale nie chce mi sie szukac odpowiedniego ;]
A wiec, zauwazylam wczoraj, na bialej koszulce (caly dzien chodzilam bez biustonosza, bo piersi mnie bolaly ) plamki wyschnietego plyny wokol sutkow.. jestem pierwszy raz w ciazy i zbytnio nie wiem co to jest. Słyszam, że siara wystepuje dopiero po 20tc, a przeciez mi sie konczy 18tc. Potem jak juz lezalam w lozku wieczorkiem, w pidzamce, i mialam mokra poduszke, pidzamke kolo sutkow, ale sutki mialam suche... nie wiem czy cos jest nie tak czy co.. w srode ide do lekarza na wizyte i musze mu powiedziec, bo juz sie wystraszylam!!
reklama
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
cały czas mi cieknie;P kupiłam sobie wczoraj wkładki laktacyjne, bo przecież nawet nie mogłam chodzić spokojnie po mieszkaniu bo plamy miałam na ciuchach;p
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
oj jak bym miala zakaz na sex to... jak mi sie teraz najbardziej chce :-):-) wyobrarzacie sobie o 4 rano ...moze od tego ze to nie byl delikatny sex...
bolec nie przestalo jutro powiem lekarzowi i napewno mnie zbada i powie co... mam nadzieje ze z dzidzia wszystko w porzadku bo to dla mnie najwazniejsze i juz napewno nie bede tak robic bedzie delikatnie jesli nie zakaze... bbbrrr dzieki za rady naprawde ...
no spe wzielam ale w sumie pomogla mi moze na 20 minut i dalej bolalo... jak dobrze ze jutro mam wizyte...obym tylko w szpitalunie wyladowala...ale mysle ze nie bedzie tak zle
bolec nie przestalo jutro powiem lekarzowi i napewno mnie zbada i powie co... mam nadzieje ze z dzidzia wszystko w porzadku bo to dla mnie najwazniejsze i juz napewno nie bede tak robic bedzie delikatnie jesli nie zakaze... bbbrrr dzieki za rady naprawde ...
no spe wzielam ale w sumie pomogla mi moze na 20 minut i dalej bolalo... jak dobrze ze jutro mam wizyte...obym tylko w szpitalunie wyladowala...ale mysle ze nie bedzie tak zle
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
mialo byc obym nie wyladowala bo wyszlo smiesznie ;-)
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Witam dzisiaj byliśmy na wizycie, ale niestety nie miałam USG pobrał mi lekarz cytologie, następna wizyta za 2 tygodnie czyli będzie 20 tc i wtedy być może zobaczę co kryje się w brzuszku
Co do proszku ja używałam Jelpa po innych synek miał uczulenie, ale myślę, że od dziecka zależy, teraz już piorę w zwykłym proszku i jest ok
Miłej i spokojnej nocki życzę!
Co do proszku ja używałam Jelpa po innych synek miał uczulenie, ale myślę, że od dziecka zależy, teraz już piorę w zwykłym proszku i jest ok
Miłej i spokojnej nocki życzę!
witajcie brzuszki .
Witam nowa mamusie ,zostan z nami bedzie milo
Rano bylam u gina i mialam usg widzialam moja perelke ma juz prawie 14 cm i usg wychodzilo 17tc i 6 dzien takze prawie 18 tc a nie jak na suwaczku takze moze urodze wczesniej niz 14 marca .
Wieczorem bylam w szpitalu zwiedzalam porodowke i rozmawialam z polozna jakas tam sobie wybiore i jest to szpital gdzie bede rodzic ,maja pozadne pokoje i jest tak fajnie przyjemnie .
Bylo duzo innych par i nie ktore mialy juz wielkie brzuchy w porownaniu do mojego ,ale co tam moj tez rosnie .
Moja niunia dzisiaj byla nad wymiar spokojna tylko kciuka ssala i raczka machala a siedziala sobie po turecku i gin sie smial ,pieknie jej bilo serduszko a to dla mnie najwazniejsze .
Gin pomierzyl i mowi ze wszystko swietnie do tygodnia ciazy i oby tak dalej ,najwazniejsze ze niunia zdrowo i prawidlowo rosnie .
Kupilam jej 2 pary rajtuzek ,skarpetki i 2 kaftaniki nie moglam sie oprzec a i ogladalam wozki i w jednym sie zakochalam ale M krzyczy ze jeszcze za wczesnie i musze narazie o nim zapomniec ,ciezko no ale trzeba .
Padam po pracy i znikam do wanny ,milej spokojnej nocki
Witam nowa mamusie ,zostan z nami bedzie milo
Rano bylam u gina i mialam usg widzialam moja perelke ma juz prawie 14 cm i usg wychodzilo 17tc i 6 dzien takze prawie 18 tc a nie jak na suwaczku takze moze urodze wczesniej niz 14 marca .
Wieczorem bylam w szpitalu zwiedzalam porodowke i rozmawialam z polozna jakas tam sobie wybiore i jest to szpital gdzie bede rodzic ,maja pozadne pokoje i jest tak fajnie przyjemnie .
Bylo duzo innych par i nie ktore mialy juz wielkie brzuchy w porownaniu do mojego ,ale co tam moj tez rosnie .
Moja niunia dzisiaj byla nad wymiar spokojna tylko kciuka ssala i raczka machala a siedziala sobie po turecku i gin sie smial ,pieknie jej bilo serduszko a to dla mnie najwazniejsze .
Gin pomierzyl i mowi ze wszystko swietnie do tygodnia ciazy i oby tak dalej ,najwazniejsze ze niunia zdrowo i prawidlowo rosnie .
Kupilam jej 2 pary rajtuzek ,skarpetki i 2 kaftaniki nie moglam sie oprzec a i ogladalam wozki i w jednym sie zakochalam ale M krzyczy ze jeszcze za wczesnie i musze narazie o nim zapomniec ,ciezko no ale trzeba .
Padam po pracy i znikam do wanny ,milej spokojnej nocki
ionka
Fanka BB :)
monia84- nie martw się na zapas. najważniejsze, że lekarze działają będzie dobrze!
ja znowu idę do ginka (przy okazji wizyty w Pl) za tydzień i przez telefon powiedzieli mi, że mogą je potraktować, jako połówkowe... to ja już sama nie wiem teraz z usg wychodzi 17t2d, a z OM jak na suwaczku...
przy okazji mam nadzieję, że potwierdzą mi córkę :-)
tak generalnie to mam nienajlepszy humor dziś, jakoś mnie wszystko dołuje i w ogóle płakać mi się chce :-( i zimno mi :-(
i mam jeszcze pytanie:
mam wizytę 13 października - będę wchodziła w 19 tydzień, czy to się będzie liczyło jako usg połówkowe??:-)
ja znowu idę do ginka (przy okazji wizyty w Pl) za tydzień i przez telefon powiedzieli mi, że mogą je potraktować, jako połówkowe... to ja już sama nie wiem teraz z usg wychodzi 17t2d, a z OM jak na suwaczku...
przy okazji mam nadzieję, że potwierdzą mi córkę :-)
tak generalnie to mam nienajlepszy humor dziś, jakoś mnie wszystko dołuje i w ogóle płakać mi się chce :-( i zimno mi :-(
reklama
owlrene
Fanka BB :)
Witam
Na weekend pojechaliśmy do teściów. Pogoda na południu znośna, nawet wybraliśmy się wczoraj na godzinny spacerek po lesie. Wieczorem uczciliśmy naszą rocznicę ślubu.
Niestety przyjechaliśmy ze złą nowiną. Teściowej źle wyszły wyniki mammografii, dzisiaj jest w szpitalu na badaniach. Nie chcą nam nic więcej powiedzieć, wiemy tylko, że to coś poważnego:-(
Pisałyście o snach. Mąż opowiadał mi ostatnio, że miewa koszmary. Po tej smutnej wiadomości powiedział mi, że przypuszczał, że coś się złego wydarzy. Te sny to chyba jest jakiś szósty zmysł. Ja na szczęście takich nie mam
Mąż boi się o mamę, jak ona zniesie to psychicznie, a ja o niego. Nasze problemy były zawsze na jego głowie. Nie chciał mnie nimi obarczać bo wie, że jestem bardzo słaba psychicznie. Będę musiała być silna, by go wspierać, boję się że nie dam rady.
Znam to dobrze bo niedawno przechodzilismy to z moja ukochana ciocia,tylko ze ona miala raka macicy. Ta ciocia jest dlamnie jak druga mama,zreszta mieszkalysmy w jednym domu.Bylo naprawde ciezko,lekarze nie zgodzili sie na operacje.I wiesz co teraz juz mija rok od diagnozy z ciocia ok.Lekarze stwierdzili ze to cud bo wszystko zniknelo tylko po chemii i naswietlaniach.
Dlatego uwazam ze najwazniejsze to sie nie poddawac i byc przy niej.Ciocia miala wsparcie i modlitwy calej rodziny.A do tego ona tak sie zaparla ze efekty super.
Igi ja niestety mieszkam w Chicago,ale jak masz ochote to wpadnij,zaprsaszam na kawke i chetnie zabiore cie na outlety
Ciebie pepperka oczywiscie tez zapraszam.Fajnie by bylo tu zrobic zlot marcoweczek i wspolny wypad na zakupki
Mississ uwazaj na siebie i dzidzie,a ostre harce zostawcie na nastepny rok jak bedzie trzba pogonic dzidzie do wyjscia
Ja sie strasznie denerwuje bo mi dalej ubezpieczenie nie przyszlo a do officu dodzwonic maz sie nie moze.Nie wiem jak to bedzie z ta czwartkowa wizyta u gina i czy nie bede musiala znowu przelozyc.