reklama
neska11
Igi 04' Błażej 10'
Cześć dziewczynki, na dworze nie jest tak źle gorzej w domu, zimno jak cholera
Byłam dziś na badaniu(musiałam wstać o 6.45, toż to środek nocy;-))i Pani w labolatorium mnie zdziwiła bardzo,bo o jednym z badań CMV Igm nie miałą pojęcia ,szukała, szukała w tej swojej książce i znalazła, ale stwierdziła że po raz pierwszy robi takie badanie jak cytomegaliaPani w starszym wieku,w konkursie na najmilszą laborantkę na pewno by nie wygrała
A teraz idę ogarnąć dom bo dziś goście do młodego przychodzą:-)
Pa pa, trzymajcie się cieplutko w ten ponury dzień:-):-)
Byłam dziś na badaniu(musiałam wstać o 6.45, toż to środek nocy;-))i Pani w labolatorium mnie zdziwiła bardzo,bo o jednym z badań CMV Igm nie miałą pojęcia ,szukała, szukała w tej swojej książce i znalazła, ale stwierdziła że po raz pierwszy robi takie badanie jak cytomegaliaPani w starszym wieku,w konkursie na najmilszą laborantkę na pewno by nie wygrała
A teraz idę ogarnąć dom bo dziś goście do młodego przychodzą:-)
Pa pa, trzymajcie się cieplutko w ten ponury dzień:-):-)
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
hello :-)
owlrene hehe ostre harce :-) no wiem ale jakos tak nas ponioslo bo sie przez kilka dni nie widzielismy i tak jakos wyszlo... ale juz wiem ze nu nu nu mi takich rzeczy robic brzusio na szczescie juz nie boli ale powiem doktorkowi ze mnie tak bolal jak naciskalam i w ogole to mnie dokladniej zbada zapewne a nie tylko szyjke czy nie ma rozwarcia... ehh ide dzisiaj i juz sie doczekac nie moge mysle od samego rana jak bedzie na wizycie i sie obawiam czy z niunia wszystko ok bo wczoraj wieczorem niby cos mi tam sie ruszylo ale tylko 2 razy poczulam ... dzisiaj narazie nic ale i tak sie zawsze potworek uaktywnia wieczorami... w sumie to jakbym sie pewnie wiecej ruszala a pozniej slza odpocywac pewnie by sie bardziej wiercil jak u nie w domku bo tak jak ciagle lezakuje to i on jest pewnie ospaly;-) lepiej sobie tak tlumaczyc niz ze jest cos nie tak...
a i snilo mi sie dzisiaj znow ze bede miala chlopczyka a na poczatku ciazy mi sie snilo ze dziewuszka bedzie ciagle no ciekawa jestem cio tam sie chowa :-) moze juz dzis bede wiedziec a i w ogole musi byc dziewczynka bo mam juz 2 sliczne sukieneczki
milego dnia dziąszki kochane
owlrene hehe ostre harce :-) no wiem ale jakos tak nas ponioslo bo sie przez kilka dni nie widzielismy i tak jakos wyszlo... ale juz wiem ze nu nu nu mi takich rzeczy robic brzusio na szczescie juz nie boli ale powiem doktorkowi ze mnie tak bolal jak naciskalam i w ogole to mnie dokladniej zbada zapewne a nie tylko szyjke czy nie ma rozwarcia... ehh ide dzisiaj i juz sie doczekac nie moge mysle od samego rana jak bedzie na wizycie i sie obawiam czy z niunia wszystko ok bo wczoraj wieczorem niby cos mi tam sie ruszylo ale tylko 2 razy poczulam ... dzisiaj narazie nic ale i tak sie zawsze potworek uaktywnia wieczorami... w sumie to jakbym sie pewnie wiecej ruszala a pozniej slza odpocywac pewnie by sie bardziej wiercil jak u nie w domku bo tak jak ciagle lezakuje to i on jest pewnie ospaly;-) lepiej sobie tak tlumaczyc niz ze jest cos nie tak...
a i snilo mi sie dzisiaj znow ze bede miala chlopczyka a na poczatku ciazy mi sie snilo ze dziewuszka bedzie ciagle no ciekawa jestem cio tam sie chowa :-) moze juz dzis bede wiedziec a i w ogole musi byc dziewczynka bo mam juz 2 sliczne sukieneczki
milego dnia dziąszki kochane
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
neska11 - ja jak ostatnio poroniłam, to mi lekarka dała skierowanie na różne badania krwi to przychodni przyszpitalne. Babki nie mogły rozszyfrować skrótu BHcg, bo nie napisała lekarka beta. Nie wiedziały ile krwi trzeba pobrać zeby do TSH było ok, nie wiedziały czy to do nich do labolatorium, czy na onkologie mają wysłać. Ja nie wiem czy gorszy dzień miały, czy to takie "fachowczynie" ;-). Oczywiście po pobraniu krwi do 2 strzykawek miałam siniaka przez 2 tygodnie na jakies 20 cm długiego. A 3 dni wcześniej byłam w innej poradni i do 5 strzykawek mi brały i nawet kropeczka śladu nie została.
Ja na plusie mam dopiero 1 kg, według mnie to dobrze. Na wizyte mam zajrzec 22 wrzesnia, a usg, to po 1 listopada to połówkowe chcę sobie zrobic. żeby już był 21 tydzień (bo z usg mam 5 dni młodszą dzidzie i mnie sie wydaje ten termin bardziej prawdopodobny)
Ja na plusie mam dopiero 1 kg, według mnie to dobrze. Na wizyte mam zajrzec 22 wrzesnia, a usg, to po 1 listopada to połówkowe chcę sobie zrobic. żeby już był 21 tydzień (bo z usg mam 5 dni młodszą dzidzie i mnie sie wydaje ten termin bardziej prawdopodobny)
missiiss1301
mnie wczoraj strasznie brzusio bolal az jak poszlam do sklepu to myslalam ze zemdleje tak mis ie przez chwile slabo zrobilo :-( wydaje mis ie ze to od sexiku... dlatego dzisiaj ide do gina to mu powiem o tym... juz dzisiaj nie boli ale wczoraj bolalo gorzej jak np sie naciskalo na brzuszek na dole przy kosci lonowej
Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Ja 7kiloMam jednak pretensje tylko do siebie...moja wina...eh...zapomnialam od poczatku ciazy do teraz jestem 9 kg na plusie szokkkkkkkkkkk
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Hej kochane ja 9 kg co zrobić później będziemy się martwiły W końcu należy nam się troszkę przyjemności, a ciąża to taki fajny stan
missiiss1301
ja na 15 do lekarza... ciekawe kiedy bede miala polowkowe czy za dwa tyg czy za 4;-)
ja na mojej domowej wadze mam 2 kg do przodu a u doktora mam 4 kd do przodu ... dzisiaj u niego sie zwaze i bede sie trzymac tej wagi od lekarza
brzuszki trzymajcie kciuki za moje usg i za to zeby dzidzia sie pokazala kim jest czy Julcią czy Antosiem :-) ciekawe czy mezu zdarzy wrocic pracy...
ja na mojej domowej wadze mam 2 kg do przodu a u doktora mam 4 kd do przodu ... dzisiaj u niego sie zwaze i bede sie trzymac tej wagi od lekarza
brzuszki trzymajcie kciuki za moje usg i za to zeby dzidzia sie pokazala kim jest czy Julcią czy Antosiem :-) ciekawe czy mezu zdarzy wrocic pracy...
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
missiiss1301 to trzymam kciuki!! oby maleństwo się ujawniło
reklama
missiiss1301
mezulek dzwonil ze zdarzy :-)hurrrraaa!!!!!:-)