reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

no u mnie nie wiem czy zobaczy bo jego usg chyba nie jest takie super... w szpitalu to ma fajne ale tam mne nie wezmie :-) jak si enie uda to poczekam nastepne 4 tygodnie ... kurka mam nadzieje ze mnie nie opierniczy wze wynikow nie zrobilam na jutro :zawstydzona/y:;-) czarnuszka a moze akurat sie obroci i zobaczysz wszytsko mozliwe jest :-)

reklama
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy.
Mam też dobrą wiadomość. W rodzinie męża w marcu urodzą się jeszcze dwa dzieciaczki:tak:, takze mamy rodzinny marcowy babyboom:happy:. Mój dzidziorek będzie miał rówieśników do zabawy i to z tego samego miesiaca:tak:. Kuzynka juz wie że będzie chłopak, termin ma na połowę marca. Też chcę już wiedzieć:-), może w przyszłym tygodniu zrobią mi USG:happy:, jak nie to dopiero połówkowe.

moniat złe wyniki mammografii nie od razu znaczą , że ma się do czynienia z nowotworem
mojej mamie wykryto i usunięto guzek, okazało się , że był to jakiś włókniak, ale zanim otrzymaliśmy wyniki, mocno się stresowaliśmy

trzeba wierzyć ,że będzie dobrze

pozdrawiam cię cieplutko

moniat złe wyniki mammografii nie od razu znaczą , że ma się do czynienia z nowotworem
mojej mamie wykryto i usunięto guzek, okazało się , że był to jakiś włókniak, ale zanim otrzymaliśmy wyniki, mocno się stresowaliśmy

trzeba wierzyć ,że będzie dobrze

pozdrawiam cię cieplutko

Wiem, ale teściowie wiedzą już coś więcej, tylko nam narazie nie mówią.:wściekła/y: Mąż będzie dzwonić wieczorem i spróbuje od taty cos więcej wyciągnać. Człowiek bardziej się stresuje niewiedząc. Prawda choć bolesna jest zawsze lepsza od obaw i niepewności.

Cześć!
Dawno nie zaglądałam! Byłam chora, mała też-porażka bo nic nie można brac-tylko krople do nosa;( No ale jest juz lepiej!
Kurcze czytam że niektóre czyją już wyraźnie ruchy--nie moge się doczekać. Z Luśką czułam w 16 tyg. bardzo mocno!!
Trzymajcie się!:tak:

Wiem, ale teściowie wiedzą już coś więcej, tylko nam narazie nie mówią.:wściekła/y: Mąż będzie dzwonić wieczorem i spróbuje od taty cos więcej wyciągnać. Człowiek bardziej się stresuje niewiedząc. Prawda choć bolesna jest zawsze lepsza od obaw i niepewności.

Wiem że to bolesne-moja mama 2 lata temu miała operację piersi i wycinanego guza---teraz jest dobrze!!!Trzymam kciuki i trzeba wierzyć że będzie lepiej!

Witajcie Kochane!!:-D
Nie było mnie troszkę bo u mamy mojej bylismy na weekend:tak:
Dziś byłam na usg:happy: Wszystko oki, Dziubasek ma wszystko pomierzone i wszystko jest książkowo:tak: Nawet termin z usg pokrywa się z terminem z ostatniej @:tak:Lekarz mowił, że rzadko to sie zdarza:-) Niestety nie dostalam zdjęcia bo kiepskie usg był, tzn monitor.. i płci jeszcze nie znam:-( Dopiero na następnym usg, ktore będzie za jakiś miesiąc, eh..
Aha! Dzidzia ma 12,7cm i waży 273gramy:-D

mag007 ja bylam na wizycie w tamtym tygodniu, to byl 19 tydz, 18t4d jakos to lekarz kazal mi przyjsc na usg za 2 tyg.

Wyslalam mlodego do babci , ide troche poprasowac

reklama
Dziewczyny od wczoraj sporadycznie mam takie dziwne bóle brzucha tzn takie jakbym miła zakwasy bo zrobiłabym z tysiąc brzuszków:eek: tylko w górnej części brzusia i zastanwaim się czy normalne?? bo dzidzia jest w dolnej części i mam nadzieje ze to nie jest związne z nią!!?? Czy któraś z was też miewa takie bóle:confused:
Kochana ja tak mam:tak:I nie ma się czym martwic;-) Wszystko sie przesuwa do góry, wszystkie narządy i to dlatego:tak:

Do góry