reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Yra cuda istnieja...super, ze Twoj M odżył no i super ze Tesciu wraca do zdrowia....:)) w medycynie wszystko mozliwe :))

Ja dzis Nikiemu dalam chleba...ale miał minę...szyneczke dała nie co ja z nim mam :) daje butelke z piciem NIE a za 3 sekudny chce :) i badz tu madrym..

nesiaa jajka cuuuudowne!!

blu lepiej idz bo mi sie tak dziura w 6 gornej zrobila i tak mi wiercila ze bylm cala spocona...i poweidzialam ze nawet czesciej bede robic przeglad :) nie chce tego przechodzic...
Ajentka pokazm i linka do tego fajnego namiotu co na TS macie?

CC zdroweczka!biedna Natalka na pewno sie męczy

ide na tomasza lisa :)

dobranocki kochane

reklama
No to u mnie to samo z zębami :( jakas masakra. Na zewnątrz nic a od środka się psuje. Jak czuje ból to lecę do dentysty ale zdarza się że nic i bach kawałek zęba idzie w cholerę :( mam 4 takie co muszę je odbudować :( ale to tyle kasy kosztuje. Chyba że w totka wygram to pierwsze co zrobię to właśnie zęby :) hi hi My mamy dentystkę w rodzinie ale lada dzień rodzi :) i do lata się będę męczyć :(

Cc Biedna Natalka :( zdrowka !!!

Ostatnia edycja:
polka ja jestem u dentysty 2 razy w tygodniu ostatnimi czasy - teraz będzie przerwa bo dopiero 7 kwietnia - jutro jeszcze i chwila spokoju :) ale zostawiam jednorazowo około 150 zł zależy co robię i raz jest to 200 a raz 100 zł. dziś robił mi 4 na nowo tzn stare plomby wywalał bo była duża próchnica i zostawiłam 150 zł, ale mam cudny ząbek jak swój a nie odbudowany :)

marciaa a to ty bez znieczulenia robisz że się spociłaś? bo ja to leżę wyluzowana bo nic nie czuję jeszcze sobie żartuję z moim doktorkiem :)

Ja zęby też tylko ze znieczuleniem i wtedy mam luuuuz totalny! A znalazłam super dentystkę, laska jakoś w moim wieku ale naprawdę genialna. Pierwszy raz mi tak dentysta podpasował, no i muszę się wybrać bo ostatni raz byłam w trzecim trymestrze ciąży :baffled: a mam aż jakieś 300metrów:-D.
Nesiaa Cudeńka!!!
Marciaa Wyślę Ci PW z linkiem bo mam pytanko.

hejo
Ja tak na chwile, bo podam na pysk, dzis znow 2 godziny intensywnego spaceru, pod wiatr, wiec jakos mna trzesie:/
Poza tym Franio coraz bardziej sie rozkreca z dreptaniem i musze go bardziej pilnowac
ajentka ten namiot naprawde fajny, F dostanie od dziadkow na urodziny;)

ja tez musze isc na przeglad uzebienia, ale juz sie boje grrrr
Widze, ze rozmawiacie o jedzeniu/niejedzeniu dzieciakow, no u nas lipa ostatnio. Franio je tylko kaszke rano i wieczorem i deserek, obiadku zje kilka lyzeczek i koniec. Nie chce niczego nowego probowac, odkreca glowke, przy wszystkim sie krzywi. Nie chce nawet obiadkow ze sloiczka ani tego co ja mu gotuje, ani z naszych talerzy, no jedno wielkie obiadowe ZERO. A jak dam mu cos na talerzyk, zeby sam jadl to nawet do ust nie wezmie tylko porozrzuca wszedzie:( Echhhh

Polusia to i tak niedrogo płacisz :) ja tam nie boję się dentysty i zawsze ze znieczuleniem :) ogólnie zawsze miałam ładny uśmiech i nienarzekałam i muszę się chyba wziąć. Bo Ty mnie motywujesz.

A ja od jutra wtorek i czwartek aerobic na 19.00. Tylko mi mate wcielo :(

Dobranoc Madzia !!! :)

A ja film oglądam z M.na Hbo comedy :( tragedia jakas :(

Czesc dziewczyny.Ja dzis jak zwykle pozno.
Ale nadrobilam TS i ogolny.

Nesiaa pisanki super.Moja mama robi z ciocia ale wydmuszki z roznymi kaszami.Ale te twoje bardziej kolorowe:)

Moniska moj je tylko co lubi.Uwielbia miesko w sosie z ziemniaczkami,miesko z kurczaczka z udka z jarzynkami,Nugetsy pieczone,Ogolnie mieso uwielbia zupy sa beee.Co bym nie dala to odwraca sie tylem a jak nawet uda mi sie cos wlozyc mu do buzki to plucie na odleglosc.
Za to jak widzi ze my cos jemy to sepu stoi i wydziera sie na cale mieszkanie.Musisz mu dac bo az rzuca sie po ziemi.
ostatnio tez nauczyl sie troszke na slodycze a raczej zelki.Kupowalam dzieciom witaminki w zelkach i jak pierwszy dostal to stal pol dnia krzyczac pod szafka i musialam dac mu troszke zwyklych zelek bo tatus nie mogl zniesc wrzasku synka.

Moj maly to tez aparat.I tez chodzi i sie popisuje a przy tym rozglada sie czy wszyscy patrza.A najwazniejszy tatus.Jak ktos nie patrzy to krzyczy i trzeba patrzec.G smieje sie ze komik z niego wyrosnie.

Moja srednia juz wraca do normy i nabiera stopniowo normalnych kolorow.Z polikow jej zeszlo juz prawie zostaly plamy jeszcze na rekach i udach i dostala jeszcze troszke na klatce piersiowej,ale tak delikatnie.Plusem jest ze nie ma goraczki bo podobno moze byc i do 40 st.

hejka
nocka znowu kiepska...ciagle łaził po łozku krecil sie...nam było bardzo cieplo dzisiaj nad ranem zdjelam spodenki i spi w body...król nogi powyciagal na kolderke i kima wyciagniety:)))

polusia-ja zawsze jade bez znieczulenia;P

bardzo mi sie podoba ten namiot i chyba go kupie na roczek jednak :)

reklama
Witajcie:)Przeleciałam ostatnie stronki ale pobierznie,czas goni...
Milenka też codziennie udowadnia jaka juz jest duża i samodzielna:)Najfajniej jak mówie zanies ubranko do prania to sama idzie i do łazienki do pralki wkłada:)Moja kochana:)Słoiczkowego juz nie je wcale, zupki osobno jej gotuję ,drugie dania je z nami.Kaszka 3razy dziennie.
Marzę już o niedzieli, będę mogła wyłączyc telefon i zero pracy W nowym mieszkaniu dzieci będa razem w pokoju:)Teraz ostatnie dwie nocki Milenka spi w łóżeczku ale z nami .Tyle miałam napisac i juz nie wiem.
YRAstrasznie sie cieszę, że taki zwrot w pozytywną strone ,w wiadomej sprawie.Super wieści:)Bedzie dobrze:)
Marciaa bez znieczulenia?Twarda jestes!
Tabasia udanego wyjazdu !!
Postaram sie zagladać dzisiaj:)Zdrówka chorującym!

Yradawałam juz bebiko bananowe i bez rewelacji.W tesco będą białe pampersy care od 31.03 za 43zł

Ostatnia edycja:
Do góry