reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam!
Brak czasu ostatnio straszny:( Teściowa nauczyła mnie robić piękne wielkanocne jajeczka i postanowiłam trochę zarobić na nich. Zobaczę czy mi się uda:) Jak WAm się podobają??
IMG_4108.jpgIMG_4112.jpgIMG_4109.jpg

Zyczę wszystkim chorym zdrówka!!!
Miłego popołudnia!

hej hej,
spanie w swoim pokoju Ola zbojkotowała :-( teraz w dzień tez obudziła się z awanturą, jak tylko się rozejrzała po scianach :zawstydzona/y: nic to, teraz juz nie ma odwrotu ;-)
moja dalej je w nocy i znów ją chciałam przetrzymać, ale aż jej w brzuchu burczało, wypiła cała butlę. skoro tak, to trudno, może sie kiedys oduczy.

co do obiadów, to dziś miałam dla Olci łososia pieczonego, ziemniaczki z tymiankiem, zielony groszek i marchewkę. no i doopa jasna, zjadła 3 łyżki. potem dojadła samą marchewke i groszek. no i prawie cały słoik :baffled: czasami je mój obiad z wielkim apetytem, a z talerza to już w ogóle, no a czasami chce tylko słoik.

Nesiaa cudowne !!!

A my z jedzeniem zero problemu. Franko nie ma narazie rzeczy której nie lubi :) czasem je tylko troszke mniej.
Leniu****emy z M. bo padalo :( i jak wróciłam ze spaceru to tylko zapiekankę zrobiłam bo potem tak ciśnienie poszło w dół że już mi się odechcialo wszystkiego.
No i co do zapiekanki to Franko zjadł jej więcej niż Wiktor.

nesiaa sliczne!!!!

ionka daj Olci troche czasu, przyzwyczai sie....

Mlody zupek nie je, za to ziemniaki by tylko jadl....na sloiczki sam sie zbuntowal odkad do zlobka poszedl, widocznie zarelko tamtejsze to niebo w gebie, bo moje jakos rzadko lubi (a tam potrafi i po dwie porcje wszamac)....

a w nocy tez je, wczesniej jak chcialam go odstawic, to i z 3 godziny potrafil plakac i bylo to z glodu, wiec nie chcialam go stresowac....

dzisiaj u nas piekne sloneczko, ale jak tylko zajdzie za chmury to zimno...bbrrrrrr...ale spacerek byl 2-godzinny

reklama
nesia piękne ozdoby, jak je robisz?

a ja po dentyście - jutro znowu :) już fortunę zostawiłam u mojego dentysty ale warto bo mam piękne ząbki :)

lecę coś zjeść bo z głodu zapomniałam co miałam Wam odpisać :)

Do góry