reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Nesiaa piękne te ozdoby :) na prawdę a ile sobie liczysz za te cudeńka ? :)

Polusia zazdroszczę Ci tego luksusu i wizyt u dentysty :) ja sobie będę mogła pozwolić za 2-3lata a wtedy pewnie będzie za późno :( musisz mieć piękny uśmiech !!!

Moje dzieciaki śpią :) wyszalały się na rowerach wieczorem :)
A ja seriale i spać :) jutro idę się zapisać do biblioteki tu bo już nie mam co czytać :) a ja kocham książki !!!

reklama
Hejka
dopiero co moge wejsc na forum bo dostalam opierdziel ze ciagle BB...
Niko juz spi :)
co do jedzenia domowe to zje zupy pomidorowa i krupnik uwielbia. Rosól i barszcz jest BE
a normalne obiadki to niestety słoiczkowe...

ide Was nadrobic

Nesiaa, jajka wyglądają wspaniale. Profesjonalna robota :)

Ja się wybieram do dentysty od pół roku. Już 2 razy byłam umówiona i odwoływałam, bo coś wypadło.

Z Adasiem nie mamy kłopotów pod względem jedzenia. Raczej odwrotnie, ciągle woła am-am i trzeba się przed nim ukrywać jak się coś je ;) Szczerze mówiąc zaczyna mnie to trochę martwić, bo nie chciałabym żeby wyrósł na grubaska :(

polka mnie zmusiło i muszę chodzić do dentysty ponieważ inaczej tak się już zepsują że zaczną się łamać bo mnie nie wypada dziura tylko psuje się w środku. ale przyznam że uśmiech robi mi się coraz ładniejszy :)

a moje dziecko dziś to zaważyłam że chodzi i się popisuję i to robi tak aby się z niej śmiać wtedy ona cała zadowolona jest. pocieszna taka jest że mówię Wam :)

blu moja też chodzi i na wszystko mniam woła, ja też muszę się chować jak coś jem bo inaczej jak taki mały sępik chodzi i piszczy aż czegoś nie wysępi , a oczy wtedy ma takie biedne jak kot ze shreka - jaka ona to głodna nie jest :)

nesia piękne ozdoby, jak je robisz?
Polusia jak będe mieć chwilę jutro to zrobię zdjęcie w trakcie robienia.

Nesiaa piękne te ozdoby :) na prawdę a ile sobie liczysz za te cudeńka ? :)
15 zł za sztukę:)

nesia śliczne:)

Witam, ostatnio brak czasu, Natalka załapała jakiegoś wirusa, brzydko mi kaszle, ma temperaturę, katar, rozwolnienie i wymiotuje :(
Miłego wieczorku
Zdrówka dla Natalki!! Bidulka:(

blu moja też chodzi i na wszystko mniam woła, ja też muszę się chować jak coś jem bo inaczej jak taki mały sępik chodzi i piszczy aż czegoś nie wysępi , a oczy wtedy ma takie biedne jak kot ze shreka - jaka ona to głodna nie jest :)
Moja też jest taki sępik na moje jedzenie.

W ogóle nauczyła się mówić daj i nie i cały dzień słyszę tylko da i ne:) Przedrzeźnia się jak jej powiem nie wolno to ona ne ne ne i się śmieje:)

Hej. U nas też raczej nie ma problemu jeżeli chodzi o wybrzydzanie. Co dam to je albo więcej albo mniej. Jutro w planach ogórkowa. Dziewczyny rozpoczynam wojnę łóżkową. Mamy do zmiany sposób zasypiania- chciałabym żeby sam zasypiał w łóżeczku, jedzenie w nocy może zostać, jednak nie chciałabym w środku nocy przenosić pawła do nas. Myślicie że lepiej to uciąć drastycznie czy najpierw np nauka samodzielnego zasypiania a potem spanie całą noc u siebie? Dzisiaj mamy już pierwszy sukces. Usnął sam w łóżeczku. Fakt że trwało to 1.5 h ale w większej mierze była to zabawa smokami. Lecę szykować mleko picie i antybiotyk i lecę spać. Do jutra dziewczyny, śpijcie dobrze.

Oj co do jedzenia to u mnie to samo Marcelek tylko marudzi mniam mniam jak widzi że ktoś je i nieważne że sam zjadł przed sekundą. A je wszystko, dziś jadł ziemnaczki z sosem i mięskiem, jutro rosołek z lanymi kluseczkami, a tak to naleśniki, gulasz z kaszą i mięskiem, barszczyk, pomidowrowa z ryżem, rybka z warzywkami, buraczki uwielbia, chyba nie ma rzeczy której nie zje, tylko obiadek musi być dość wilgotny bo inaczej jak zbyt suche to ma odruch wymotny ale np. suchą bułkę uwielbia i bądź tu mądry. My na ogół dajemy mu jedno danie bo nim się najada, no chyba że my coś jemy to woła ale wtedy już widać że się wygłupia i woła bo woła ale głodny nie jest, dlatego staramy się jeść równocześnie czyli jego łyżeczka mój widelec i tak na zmianę heheh;-)
Co do parowaru i gofrownicy to na Tchibo. Podaj to, co najlepsze. Kawa, dom i mieszkanie, sport, technika, moda. akurat w ofercie:tak:
A z nocnego jedzenia Marcel sam zrezygnował, nie mieliśmy z tym problemu.
Cc Zdrówka dla Natalki.

reklama
Do góry