reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ninio spi ale cos zakaszlam dzisiaj brzydko z 3 razy...

ale fajny wieczor spedzilismy. Posiedzielismy w piwnicy potanczylismy mlody pobiegal troche, potem basenik i sie pobawilismy :)

jutro sa targi w m1 slubne pojade moze cos wyczaje ciekawego z sukienek potem wpadaja rodzice Ł. ale nic ni wie...zaprosił ich na nd a oni jutro na nocke wpadaja tort zamowiony...zdziwi sie :)

Monia znajomy co nam robil naglosnienie w domu mowil ze jego dziecko kiepsko spalo...zrobili pobranie krwi i wyszedl za niski poziom zelaza....

marciaa zaufaj mi, ze gorszych targow slubnych niz w M1 to nie ma :))))))))))))) mozesz sobie spokojnie odpuscic, a jak znow ma byc Dowbor to odpusc na pewno;)

reklama
moje dzieło - przepraszam że tutaj ale nie chce mi się szukać innych wątków:zawstydzona/y:
co prawda nie taki piękny ja frotka ale zrobiony własnymi rękami :)

Polusia ale z ciebie zdolna kobitka, cudny torcik :tak:

Kurcze dawno mnie nie było ale ostatnio tylko na chwile wchodze nadrabiam życzonka, poczytam a na pisanie jakoś czasu brak :sorry:
Moja Oli ostatnio robi się nie znośna, cały czas chce żeby ją za rączki prowadzać a najlepsze jest to że sama jeszcze nie chodzi i bez podparcia nie ustoi ale jej się wydaje że wszystko normalnie potrafi :tak: nic nie da mi w domu zrobić bo musiałabym ją posadzić na chwile a to odpada, jak się złości to wymusza wszystko krzykiem i mnie gryzie.
No i ma dziwne upodobania jak ją tak prowadzam to wszystko po drodze musi skopać, miska psa pełna wody obowiązkowo musi by być zaliczona :tak:
Za tydzień robimy imprezke dla Olci, będzie 17 osób i nie wiem gdzie ja ich pomieszcze bo ani takiego stołu nie ma ani tylu krzeseł, trza coś pokombinować.
Spokojnych snów życze

Polusia piekny torcik:)Dobra robota, gładziutki:)Ja zakochałam sie w ozdobach na torty i teraz sprzedaję:)
Nesiaa ja najlepiej lubię teraz porobić jak dzieci śpią, wogóle jestem nocnym markiem:)Przynajmniej Ci czas szybko zleci do przyjazdu męża:)
Polka to sie dzisiaj narobiłaś!!!chyba masz motorek w sobie , ja z glizdeczką dzisiaj nic nie zdziałałam.Jęczydło takie było.
Monia może faktycznie zrób Pawełkowi wyniki?
Marciaa to Ł czeka super niespodzianka:)wymysliłas prezent?
Moni zrób szwedzki stół:)
dobranoc , spokojnej nocy a ja jeszcze mam robotę.

polusia piękny tort!
moni też polecam szwedzki stół - u nas tak było

Dzień dobry!Franio wstał o 6.50, zatem i my z M też.Szczęśliwie wczoraj poszliśmy spać przed 22, więc się wyspaliśmy na maxa.A dziś rano odsłaniam zasłony i co widzę? Jest biało! Blee...
Miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej

Frotka nie mam prezentu. Stwierdzilismy, że zrobimy póżniej jakiś wypadzik...:))
Mysza wiesz domyślam się ale idę tylko po to żeby zobaczyć jakieś dekoracje i sukienki no i jadę swoje kiecki wymienic więc odrazu obejrzę...a jutro ma być Ewa Szabatin hehehe

Niko mega kaszle chce mu dac pulneo ale nie pamietam dawki i ile razy?

Polka tort jak od sowy gratulejszons :)

reklama
hej
nie no swoj numer NIP to znam:zawstydzona/y::-)
ja wlasnie potrzebuje decyzje:baffled: nic zadzw w poniedzialek i sie dowiem jak to zalatwic bo jechac do us to czasu nie mam

pawelek wstal o 6 wiec my tez ranne ptaszki ale tez polozylismy sie o 22 wiec spoko, dzis planujemy zakupy, po obiedzie bo i tak pogoda do spacerow nie nastraja

polusiu
torcik piekny!!!!:-)

milego dzionka:-)

Do góry