reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

prawdziwe pracusie z Was ;) szkoda ze blizej nie mieszkacie ;))))))))
mnie czeka tort na wtorek , ale jakos nie mam polotu . A sprzatanko jutro niestety . Choc nie plakalabym jakby mi ktos zrobil dzis ;)

A dzis bylam z malym u lekarza , wtedy goraczko przeszla po 1 dniu a dzis od rana kaszel , no i poszlam sie upewnic ze to nic wielkiego . Bylismy ok 16 i bez problemu nas przyjeli , i bardzo milo potraktowali. Normalnie jak nieraz piszecie ze nie ma miejsc juz i z chorym dzieckiem nie mozecie pojsc - to mnie az to przeraza. U nas od 7 do 18 przychodnia czynna i zawsze wezma. Nic mu nie jest tylko katarek i splywa do noska i z tego kaszelek, ale powiedzieli ze lepiej osluchac . M trzymal Alana i ten sobie spacerowal po korytarzu i w pewnym momencie podszedl do nich jakis maly chlopczyk to moj zaczal isc do tyłu ;) ale mielismy z niego ubaw. Taki maly dzikusek troche mi rosnie ;) boi sie obcych. Mama nadzieje ze latem jak bedziemy juz czesciej na dworze to sie zmieni .

monia- podziwiam cie - ja 2 max 3 razy sie przebudze na wyciagniecie cycka ( 5 min ) i spie dalej. Chyba bym wymiekla jakbym miala tak w nocy wstawac.

A i jeszcze jedno - byla tez kobitka z miesieczna coreczką , nie moglam sie napatrzec, taka sliczniutka , odrazu wspomnienia wrocily :) A jaka malutka ;)

reklama
Polka, Polusia to poszalałyście w kuchni i porządkach:-) teraz zasłużony odpoczynek

A ja jestem mega zła ale nawet dziś mi się pisać nie chce:-( Jak coś to jurto się wyżalę na ts:-(

dziewczyny a ja zgubilam gdzies decyzje o nadaniu NIP-u wiecie moze jak sie postepuje w takiej sytuacji? w ten nowej robocie wymagaja...:-(

kasiu
a co sie stalo kochana??

ja tez podziwiam wstajace mamusie, u nas dzis o 2 wstal m, kochany moj, ja nie umialam sie zwlec...:-p

Witajcie kochane,
Ja na chwilkę, bo ostatnio chwili brak.
Lilusia bardzo dziękuję Milence i jej rodzince za przepiękną karteczkę. Jest prześliczna, po prostu wspaniała pamiątka!
Udanych imprezek dziewczynki!

k aralajna wystarczy że udasz się do US i Ci wydadzą zaświadczenie.

A ja patrzę na film i obmyślam jak tu zrobić ładny Gaik zielony na Pierwszy dzień wiosny :) bo Wiktor na poniedziałek ma pochód przez całą wieś :) :)

Franko padł zjadł dziś pierwszy raz manne na normalnym mleku na gęsto :) z takim apetytem zjadł że szok. Na zaśnięcie zrobiłam mu butle ale wypił z 20ml więc najadł się na pewno bo śpi spokojnie. Jestem dumna z niego :) jeszcze trochę i butla pójdzie w niepamięć :)ale to nie ten wątek więc się nie rozpisuje.

Ninio spi ale cos zakaszlam dzisiaj brzydko z 3 razy...

ale fajny wieczor spedzilismy. Posiedzielismy w piwnicy potanczylismy mlody pobiegal troche, potem basenik i sie pobawilismy :)

jutro sa targi w m1 slubne pojade moze cos wyczaje ciekawego z sukienek potem wpadaja rodzice Ł. ale nic ni wie...zaprosił ich na nd a oni jutro na nocke wpadaja tort zamowiony...zdziwi sie :)

Monia znajomy co nam robil naglosnienie w domu mowil ze jego dziecko kiepsko spalo...zrobili pobranie krwi i wyszedl za niski poziom zelaza....

reklama
k aralajna właśnie jak tylko numer potrzebujesz to spisz z rozliczenia jak Alex mówi ale u mnie w pracy musiałam dać świstek z US o nadaniu.

Do góry