reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

A ja odwalilam kawał dobrej roboty :) Odkurzyłam podłogi, wymyłam, kurze starłam, parapety, szyby, obiad ugotowałam, poprasowałam, poprałam,pozmywałam, u dzieci w zabawkach porządki zrobione. Z Oliwia w salon kosmetyczny się bawiłam :) hi hi nawet. Na jutro została łazienka. I zakupy :) no i mamy weekend.
Odkąd Franko ma wyjęte szczebelki to śpi nawet 3razy w ciągu dnia bo sam idzie się położyć. Myślłam że będę żałować ale jak jest na prawdę zmęczony to śpi i nie ucieka z łożeczka:)
Ja zaraz muszę kawkę walnac bo na twarz padam ... Ta pogoda jest straszna.
Monia ale Ci Paweł daje popalić :( współczuje i siły życzę.
A Yra jesteś ? Może na ts bo martwię się...

reklama
witajcie piatkowo-wieczornie:-)

Karlajna
super ze w pracy ok:)

Do pracy ide koncem czerwca tez sie ciesze:)

kurcze naprawde czlowiek odzywa:tak:, ale ciesze sie ze juz piatek ;-) kupilam winko i popijam, mlody je kaszke, zaraz pojdzie spac to wyskoczymy na chwile na miasto, odbierzemy zdj ze slubu ;-)

Monia to nie zazdroszczę nocek:( Kurcze tyle razy wstajesz?Strasznie duzo Pawełek pije .Milena wypija po trochę ,jedną butelkę w dzień a w nocy nic.Ani nie je ani nie pije.Życzę Wam żebyście oboje wkońcu spali spokojnie bez przerw, nie wiem co Ci poradzic.
,

moj pawelek tez wypija jakas butle picia, na caly dzien, i tyle, a na noc kaszka 150 ml na gesto niecala, i bez przerw do 7 rano

monia
a nie jest tak ze on za duzo zjada i boli go brzuszek? przeciez w takim zoladeczku taka butla to mega duzo...

Bartus juz spi,miał tylko jedną drzemke,ale długą,bo 2,5h,takze zmeczony był i jutro szybko wstanie.A ja sobie popijam winko tak jakos mi naszła ochota.Jutro sprzatanko,dzisiaj tylko odkurzyłam.

A mnie dziś jakoś plecy bolą...Teraz popijam miętkę i zamierzam smażyć nugetsy...Młody w wannie - tatko go kąpie.
Miłego wieczorku:-)

A u mnie odchodzą wariacje :) he he dzieci szaleją a ja szykuje kolacje i do spania ich wyśle bo Kochaj i tańcz zamierzam obejrzeć :)
M.się denerwuje coś na dzieci dziś. A ja zajrzałam na stan konta i niespodzianka przelany prezent dla Frania od sis :) więc może jutro też buciki mu kupię :)

Zajrze później buziaki!!!

A ja jestem padnięta:( Moja niunia nie spała od 10. Straszny dziś dzień miała ale na szczęście już śpi. A ja nic nie zrobiłam oprócz tych pasztecików. Jutro goście:( Będę chyba do 1 w nocy siedzieć bo mój M pewnei też dopiero będzie koło tej. Ciągną jakąś piep...ną lawete i strasznie się wleką:(

padam kobietki na twarz - odwaliłam taki kawał roboty - upiekłam sernik, sałatka zrobiona, bułeczki śniadaniowe zrobione, tort zrobiony jeszcze tylko dekoracja i wkleję fotki, łazienki wysprzątane, podłogi umyte, nawet z psem u weterynarza byłam aby ją zaczipować i paszport założyć. mała już śpi, starsza idzie oglądać Alvina i wiewiórki a ja kochaj i tańcz i dekorowanie tortu i koniec na dziś , reszta jutro.

To sie ładnie napracowałyscie kobietki,ja dzis miałam lenia.

Nesiaa doczekasz sie mój czesto jest po 23 lub o 24 w nocy takze tez zawsze na niego czekam.

reklama
No ja dziś w zasadzie nic konstruktywnego nie zrobiłam. Miałam przez kilka godzin gości - siostra mojej mamy przyjechała na parę dni do Pl i nas odwiedziła. Franko dostał kilka ciuszków od cioci-babci:-)A mnie coś teraz w boku kuje, pewnie za sprawą mojej cudownej dzisiejszej diety tj - płatki na mleku, 2 pączki, 2 babeczki, kilka kanapek ze smalcem, paczka prażynek i owe nugetsy...nie wiem jak mój układ pokarmowy to zniósł:baffled:Franio teraz usypia z tatusiem - jest to podejście nr 2, przy pierwszym wybuchł płaczem...
Juto jedziemy na imprezkę urodzinową córeczki mojego kuzyna. Średnio mi się chce, ale pewnie po fakcie stwierdze, że było miło i dobrze, że się wybraliśmy. A przed wyjazdem jeszcze jakieś porządki trzeba porobić i pranko...eh...jak to w sobotę

Do góry