reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
no i jestem u mamy, zlazilysmy cale miasto, w sumie to ogladalam buciki dla Pawelka i jestem zalamana... niektore ceny to kosmos 129-150 zł, a jak sa jakies tansze to niestety stopa mojego dziecka nie wchodzi w tym .. hmm.. to sie chyba podbicie nazywa...
te w ktorych teraz chodzi kupilam na slepo w Coccodrillo jak Pawelek mial 6 miesiecy i sa dobre, Kurcze, bede miala problem.
aaa.. dziewczyny dostalyscie te probki pampersow? ja dostalam na siostre, na Pawla i na mame, a na mnie i meza nie przyszly. Jeszcze zobaczymy czy przyjda na drugi adres meza, na ktory wyslalam. Tylko zamawialam 5, a dostalam 4. Na pierwszy rzut oka ok, ladnie pachna i sa cienkie jak pampersy zielony.
te w ktorych teraz chodzi kupilam na slepo w Coccodrillo jak Pawelek mial 6 miesiecy i sa dobre, Kurcze, bede miala problem.
aaa.. dziewczyny dostalyscie te probki pampersow? ja dostalam na siostre, na Pawla i na mame, a na mnie i meza nie przyszly. Jeszcze zobaczymy czy przyjda na drugi adres meza, na ktory wyslalam. Tylko zamawialam 5, a dostalam 4. Na pierwszy rzut oka ok, ladnie pachna i sa cienkie jak pampersy zielony.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Monika, ja też Adasiowi przymierzałam różne buty i były za małe w podbiciu. Mam jedne zamszowe półbuty po Karolu prawie nieużywane i one są na szczęście dobre. Są świetne, z prawdziwej skóry i były niedrogie, ale teraz ich już chyba się nie da kupić
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
My tez bedziemy mieli problem z Bartusia bucikami,mój M tez miał to podbicie i mały ma za tata.
a ja kupiłam super buciki z elefantena - one są jak znalazł na wysokie podpicie tylko ce na jest nie fajna bo 99 zł zapłaciłam za nie
pampersów nie dostałam- ciekawe dlaczego ;(
moje dziecko jest dziś nie znośne - wlazła sobie do szafki gdzie mam kosz na śmieci, rozwaliła słoik bo jej miejsce zabierał. nie mogę usiąść bo jak małpka wspina się po mnie , jak stoję to po spodniach złapie się i jak małpeczka hyc i wisi na mnie- tragedia z nią dziś. zamiast być grzeczna to ona jak na złość dokazuje jak nigdy dziś
moje dziecko jest dziś nie znośne - wlazła sobie do szafki gdzie mam kosz na śmieci, rozwaliła słoik bo jej miejsce zabierał. nie mogę usiąść bo jak małpka wspina się po mnie , jak stoję to po spodniach złapie się i jak małpeczka hyc i wisi na mnie- tragedia z nią dziś. zamiast być grzeczna to ona jak na złość dokazuje jak nigdy dziś
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Kochana, ja właśnie Elefanteny młodemu mierzyłam i za ciasne!a ja kupiłam super buciki z elefantena - one są jak znalazł na wysokie podpicie tylko ce na jest nie fajna bo 99 zł zapłaciłam za nie
Dziewczyny wspolczuje tych problemów z butami,moj naszczęscie ma stopkę superową.I wszystkie pasują dlatego kupuje głownie na allegro
A pampresy dostalam na tate,babcie i dziadka.Wyslalam jeszcze na siebie,siostre,brata,męża i mame.CIekawe czy przyjdą.
A pampresy dostalam na tate,babcie i dziadka.Wyslalam jeszcze na siebie,siostre,brata,męża i mame.CIekawe czy przyjdą.
Kochana, ja właśnie Elefanteny młodemu mierzyłam i za ciasne!
o kurcze to nie ciekawie, a patrzyłaś bo tam w deichmanie jest ich marka dla dzieci tylko nie pamiętam jak się nazywa. ja kupowałam ją dla Julki a ona ma bardzo wysokie podbicie i nawet teraz mamy z tym problem
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
no ja mam też problem z butami...ogladalam ze skorki i do 209zl dobijały ceny...szok
nie wiem co teraz bo nigdzie nic nie ma. Te Adidaski reeboka co kupiłam to na jesien beda dobre...
Nikus ucikna drzemke, cały dzien grzeczniutki, jak cos chce tylko to ciagnie mnie a nogawki i mama mama...dzisiaj udaje indianina
nie wiem co teraz bo nigdzie nic nie ma. Te Adidaski reeboka co kupiłam to na jesien beda dobre...
Nikus ucikna drzemke, cały dzien grzeczniutki, jak cos chce tylko to ciagnie mnie a nogawki i mama mama...dzisiaj udaje indianina