reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Jestem wykończona:( u nas dzisiaj to samo co u polusi, cały dzień maruda i najchętniej wisiałby tylko na mnie. Co go odniosłam do zabawek to szybko zwrot i wspinanie się po moich nogach i do tego jeszcze jeczenie.

Z bucikami mamy inny problem, a mianowicie jak wkładam mu nózke to podwija palce :/ masakra ile musze sie nameczyc, żeby dobrze mu buta ubrac. Po domu ma pantofle bez palców, to jak załoze to wkładam palca i prostuje jego paluszki, ale w zabudowanych sie tak nie da. No i do tego nie chce usiedziec na miejscu tylko ucieka. W ogóle czasem ubieranie to jest katorga :/

Co do kwiatków to lubie storczyki mam ich 4 i wszystkie mi kwitnął cały rok :)

reklama
owIrenenapisałam na pw żeby nie zaśmiecać wątku :) jak chcesz coś więcej mów to coś pomogę :)

polka więc na południowym oknie lub tarasie możesz mieć: róże ja miałam miniaturowe a najładniejsza jest odmiana Abigail i mambo no 5, możesz mieć też lawendę pełne kwiaty lub taka zwykła ogrodowa- jedna i druga pięknie pachnie,kocanka - to są rośliny co ja mam na tarasie w pełnym słońcu - jedyne co mam zrobione to dobrze odwodnione aby nie stały w wodzie jak pada deszcz .

jak ktoś chce to w cieniu też mam rośliny na tarsie gdzie cień jest cały czas :)

bułeczki na wątku kulinarnym różnego rodzaju :)

Ostatnia edycja:
my buciki kupujemy tylko od jednego producenta Kornecki, jakościowo sa bardzo dobre, przede wszystkim mają fajną wkładke przeciw płaskostopiu i cenowo w miarę przystępne jak na taki krótki okres czasu noszenia obuwia
w Poznaniu to poki co tylko w panoramie znalazlam sklep gdzie sa te buciki
http://e-zygzak.pl/sklep/kornecki-m-30.html?page=1&sort=1a

Ostatnia edycja:
uff poszła moja małpeczka spać nareszcie :)

dziewczyny mam super przepis na bułeczki śniadaniowe - super są, jeżeli chcecie przepis mówić to zaraz napiszę :)

frotka kochana pamiętam ze pisałaś że nie możesz nic utrzymać u siebie na parapecie bo wszystko Ci wypala słońce. mam super kwiaty godne polecenia które nadają się na południowe okna i tarasy - jeżeli będziesz chciała to napiszę nazwy kwiatów

Jestem i nadrobiłam:)Polusiu chetnie poprosze:)Przeprowadzamy sie i tam tez wielki balkon na południe:)
Mozolnie bawie sie w allegro i nawet sprzedaję.Czasu stąd mało.
Milena ma nocnik jednak z niego ucieka, narazie nie naciskam.Buciki nie kupione ,bo mała kaszle i siedzimy w domu.Deichmann tez ma elefanten i inne tu strona z dziecinnymiDeichmann | dzieciece | Elefanten

Milenka tez podwija paluszki , gucie musiałam rozsznurowywac prawie całe ,zeby załozyc ale teraz juz sa za małe.Myslę ze kupie na rzepy teraz.
Zdrówka wszystkim chorowitkom życzę:)i ząbkujacym:)Nie pamiętam co jeszcze miałam napisać:(ale siedze i robie aukcje to zaglądam tu:)Jeszcze na TS musze wskoczyc i inne wątki

Jestem i nadrobiłam:)Polusiu chetnie poprosze:)Przeprowadzamy sie i tam tez wielki balkon na południe:)
Mozolnie bawie sie w allegro i nawet sprzedaję.Czasu stąd mało.
Milena ma nocnik jednak z niego ucieka, narazie nie naciskam.Buciki nie kupione ,bo mała kaszle i siedzimy w domu.Deichmann tez ma elefanten i inne tu strona z dziecinnymiDeichmann | dzieciece | Elefanten

Milenka tez podwija paluszki , gucie musiałam rozsznurowywac prawie całe ,zeby załozyc ale teraz juz sa za małe.Myslę ze kupie na rzepy teraz.
Zdrówka wszystkim chorowitkom życzę:)i ząbkujacym:)Nie pamiętam co jeszcze miałam napisać:(ale siedze i robie aukcje to zaglądam tu:)Jeszcze na TS musze wskoczyc i inne wątki

skopiowałam mojego posta wyżej dla Ciebie :)

południowym oknie lub tarasie możesz mieć: róże ja miałam miniaturowe a najładniejsza jest odmiana Abigail i mambo no 5, możesz mieć też lawendę pełne kwiaty lub taka zwykła ogrodowa- jedna i druga pięknie pachnie,kocanka - to są rośliny co ja mam na tarasie w pełnym słońcu - jedyne co mam zrobione to dobrze odwodnione aby nie stały w wodzie jak pada deszcz .

zdrowka wszystkim chorym!!!!

u nas na szczescie nie ma problemu z podbiciem, i jak dotad kazde buty jakie przymierzalam pasowaly, w tym tygodniu kupilam pierwsza pare z Clarks i sa super...

Bartolini spi,pogadalismy sobie z M.Ja za chwilke tez ide lulac,jutro do miasta sprawy pozałatwiac dyzur przy małym ma babka.Takze zycze Wam dobrej nocy:)

reklama
Witajcie kochane,
Dziekuje za trzymanie kciuków za mamę. Więc tak jest dobrze i niezbyt dobrze, ale o tym napiszę na TS jutro.
Życzę zdrówka dzieciaczkom i Wam.
Pozdrawiam

Do góry