reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Jestem wykończona:( u nas dzisiaj to samo co u polusi, cały dzień maruda i najchętniej wisiałby tylko na mnie. Co go odniosłam do zabawek to szybko zwrot i wspinanie się po moich nogach i do tego jeszcze jeczenie.

Z bucikami mamy inny problem, a mianowicie jak wkładam mu nózke to podwija palce :/ masakra ile musze sie nameczyc, żeby dobrze mu buta ubrac. Po domu ma pantofle bez palców, to jak załoze to wkładam palca i prostuje jego paluszki, ale w zabudowanych sie tak nie da. No i do tego nie chce usiedziec na miejscu tylko ucieka. W ogóle czasem ubieranie to jest katorga :/

Co do kwiatków to lubie storczyki mam ich 4 i wszystkie mi kwitnął cały rok :)

reklama
owIrenenapisałam na pw żeby nie zaśmiecać wątku :) jak chcesz coś więcej mów to coś pomogę :)

polka więc na południowym oknie lub tarasie możesz mieć: róże ja miałam miniaturowe a najładniejsza jest odmiana Abigail i mambo no 5, możesz mieć też lawendę pełne kwiaty lub taka zwykła ogrodowa- jedna i druga pięknie pachnie,kocanka - to są rośliny co ja mam na tarasie w pełnym słońcu - jedyne co mam zrobione to dobrze odwodnione aby nie stały w wodzie jak pada deszcz .

jak ktoś chce to w cieniu też mam rośliny na tarsie gdzie cień jest cały czas :)

bułeczki na wątku kulinarnym różnego rodzaju :)

Ostatnia edycja:
my buciki kupujemy tylko od jednego producenta Kornecki, jakościowo sa bardzo dobre, przede wszystkim mają fajną wkładke przeciw płaskostopiu i cenowo w miarę przystępne jak na taki krótki okres czasu noszenia obuwia
w Poznaniu to poki co tylko w panoramie znalazlam sklep gdzie sa te buciki
http://e-zygzak.pl/sklep/kornecki-m-30.html?page=1&sort=1a

Ostatnia edycja:
uff poszła moja małpeczka spać nareszcie :)

dziewczyny mam super przepis na bułeczki śniadaniowe - super są, jeżeli chcecie przepis mówić to zaraz napiszę :)

frotka kochana pamiętam ze pisałaś że nie możesz nic utrzymać u siebie na parapecie bo wszystko Ci wypala słońce. mam super kwiaty godne polecenia które nadają się na południowe okna i tarasy - jeżeli będziesz chciała to napiszę nazwy kwiatów

Jestem i nadrobiłam:)Polusiu chetnie poprosze:)Przeprowadzamy sie i tam tez wielki balkon na południe:)
Mozolnie bawie sie w allegro i nawet sprzedaję.Czasu stąd mało.
Milena ma nocnik jednak z niego ucieka, narazie nie naciskam.Buciki nie kupione ,bo mała kaszle i siedzimy w domu.Deichmann tez ma elefanten i inne tu strona z dziecinnymiDeichmann | dzieciece | Elefanten

Milenka tez podwija paluszki , gucie musiałam rozsznurowywac prawie całe ,zeby załozyc ale teraz juz sa za małe.Myslę ze kupie na rzepy teraz.
Zdrówka wszystkim chorowitkom życzę:)i ząbkujacym:)Nie pamiętam co jeszcze miałam napisać:(ale siedze i robie aukcje to zaglądam tu:)Jeszcze na TS musze wskoczyc i inne wątki

Jestem i nadrobiłam:)Polusiu chetnie poprosze:)Przeprowadzamy sie i tam tez wielki balkon na południe:)
Mozolnie bawie sie w allegro i nawet sprzedaję.Czasu stąd mało.
Milena ma nocnik jednak z niego ucieka, narazie nie naciskam.Buciki nie kupione ,bo mała kaszle i siedzimy w domu.Deichmann tez ma elefanten i inne tu strona z dziecinnymiDeichmann | dzieciece | Elefanten

Milenka tez podwija paluszki , gucie musiałam rozsznurowywac prawie całe ,zeby załozyc ale teraz juz sa za małe.Myslę ze kupie na rzepy teraz.
Zdrówka wszystkim chorowitkom życzę:)i ząbkujacym:)Nie pamiętam co jeszcze miałam napisać:(ale siedze i robie aukcje to zaglądam tu:)Jeszcze na TS musze wskoczyc i inne wątki

skopiowałam mojego posta wyżej dla Ciebie :)

południowym oknie lub tarasie możesz mieć: róże ja miałam miniaturowe a najładniejsza jest odmiana Abigail i mambo no 5, możesz mieć też lawendę pełne kwiaty lub taka zwykła ogrodowa- jedna i druga pięknie pachnie,kocanka - to są rośliny co ja mam na tarasie w pełnym słońcu - jedyne co mam zrobione to dobrze odwodnione aby nie stały w wodzie jak pada deszcz .

zdrowka wszystkim chorym!!!!

u nas na szczescie nie ma problemu z podbiciem, i jak dotad kazde buty jakie przymierzalam pasowaly, w tym tygodniu kupilam pierwsza pare z Clarks i sa super...

Bartolini spi,pogadalismy sobie z M.Ja za chwilke tez ide lulac,jutro do miasta sprawy pozałatwiac dyzur przy małym ma babka.Takze zycze Wam dobrej nocy:)

reklama
Witajcie kochane,
Dziekuje za trzymanie kciuków za mamę. Więc tak jest dobrze i niezbyt dobrze, ale o tym napiszę na TS jutro.
Życzę zdrówka dzieciaczkom i Wam.
Pozdrawiam

Do góry