reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Moniska Kochana podobno dziecko odczuwa ból bardziej . U nas od początku było malutkie ale pierwszy ząbek nie bolał wcale a teraz przy drugim było już gorzej. A nam idą dopiero górne jedynki a pierwsze są najgorsze :( a my mamy już zarośniete całkowicie. Ale u mnie było podobnie. Ja aż waliłam głową o ścianę i meble z bólu :(
U nas też o nocniku nawet nie myślałam. Przyjdzie lato to wtedy może pomyślimy ale ja wiem że na to przyjdzie pora koło 2roku życia :)
U nas dziś nawet nawet noc. Franko spał do 7.33:) ale w domu powoli szpital :( Oliwie została w domu bo ma kaszel ale brak gorączki na szczęście... Franko właśnie "wcina" obrus... Tak mi go żal chwilami ale jak ból mija po przeciwbólowym środku to wtedy aż rzuca się na jedzenie :)

Biorę się za podłogę bo kawie a potem będę modzic pulpety :) zmieliłam już mięso z indyka i czeka na mnie hi hi a zupka buraczkowa :)

Jutro taty imieniny i mojego brata i myślę co im kupić:)
Miłego dzionka !!!

Witam:)

Nocka ok,spalismy do 7,teraz Bartek ma drzemke,a ja chwile na BB.Pogoda ok,ale chłodnawo jest,w przyszłym tyg ma byc cieplej tak mówią.

e-kord powodzenia!!!

Zdróweczka zycze Wam i dzieciaczkom!!!

Dobrego dnia:)

Nie dam rady chyba Was nadrobic, tak tylko przelecialam po lebkach;)
Mnie meczy to, ze Franio dwa razy w nocy jeszcze pije mleko i ze spi z nami, bo tak wedruje w nocy, ze w lozeczku to chyba by sie budzil co kilka minut :/
A co do nocnika, to ja posadzilam mojego jeden raz jak na razie poczytal ksiazki jak prawdziwy chlop i nic nie zrobil:p Ale bede probowac dalej;)
Na dodatek boi sie sam chodzic i nei wiem o co chodzi jak sie zapomni to idzie sam a jak sie tylko zoreintuje, ze nikt go nie prowadzi to od razu lapie sie kurczowo reki:) nawet ladnie sam wchodzi w zakrety.

Widze, ze chorobska panuja na calego : zdrówka dziewczyny dla Was i Waszych pociech!!!

Pytanie do mam alergikow: jestem totalnie ciemna jesli chodzi o wypieki i tak sobie mysle co upiec malemu alergikowi za placuszek albo mini torcik na urodziny, zeby mogl skubnac?

u nas nocniczek na porządku dziennym, zawsze po przebudzeniu siada i jak słyszę, że coś się zbliża ;)

hello ladies :)

Coffee piję, później ogarnę mieszkanko i siebie. Poczytam Was chwilkę i uciekam.

Widzę, że dzieci chorują :((( Zdrówka !

reklama
Do góry