madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
My tez juz mamy zrosniete ciemiączko,ale zęby zrobiły strajk i nie wychodzą,a mały tak sie slini ze musze co chwile sliniaki zmieniac,moze cos sie szykuje,bo marudny czasem jest.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oooo emilek !! na mnie zawsze rodzice wołali emil od tego filmu heheEmil zwany Milusiem
bylam z nim u alergologa i niby wszystko jest ok, testy mial robione i nic ie wyszloWitajcie!:-)
U nas się przestawiło i Marcelek pada ok.18, no najpóźniej 18:50 bo za nic w świecie nie da się położyć na drugą drzemkę i tak między 5 a 6 budzi się wyspany ale grzecznie jeszcze sobie pobryka w łóżeczku a ja chociaż mogę jeszcze z pół godzinki podrzemać dzięki temu że śpi w swoim pokoju i mnie nie widzi;-) U nas w całym domku pachnie ogórkową bo naszła nas ochota i właśnie gotują się dwa garnki mały i duży, mały dla Marcelka bez wegety na indyczku i duży dla nas z większą ilością chemii na żeberkach;-). Co do nocniczka ja robię tak jak Ionka sadzam przy każdej zmianie pieluchy i jak zaczyna stękać, prawie wszystkie kupy trafiają do nocnika a siusiu jak się uda, tylko że Marcel bardzo lubi na nim siedzieć, mamy taki z Ikei, on jest dość wąski i małęmu chyba wygodnie na nim bo pupa mu nie wpada a nóżki stabilnie na podłodze, poza tym zawsze trzyma jaką zabawkę i się nią zajmuje albo ogląda sobie siusiaka
Czarna Dużo zdrówka dla Sebka, bidulek. A lekarka się zainteresowała skąd te comiesięczne zapalenia oskrzeli?
neska Super że Miluś już taki duży. Swoją drogą śliczne imię. Zdrówka dla chłopców.
Miłego dnia mimo pogody
A jeszcze co do ząbków to u nas był przestój a teraz wybijają się na potęgę, mamy górną jedynkę i dolną dwójkę, wybija się jeszcze druga górna jedynka, dwójka i widzę że w dolnej partii też zaczyna się coś dziać, narazie odpukać jest spokojnie ale początki były ciężkie. Właśnie muszę zmienić suwaczek.