reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

:) tak mi pasowała ta karteczka akurat dla Poli :) no to mam nadzieję że wszystkie kartki już doszły :)
Franus codziennie całuje chłopca na kartce od Bartusia. Dziś M.mi zrobi coś gdzie karteczki będę mogła powiesić . Tylko takie specjalne klamerki kupię ozdobne i będziemy przypinać każdą :)

reklama
:)Bardzo oryginalny świeży kolorek:)Dzięki temu masz cały rok wiosennie w kuchni:)Fartuszek super na prezent z humorem:)
Yra i dobrze im predzej tym lepiej.Przypomnij kiedy to zaciśniemy kciuki.
U nas tez pięknie,słonecznie.Młody meczy bo dostał hulajnoge i chce na dwór!Mówiże czuje sie zupełnie dobrze no tak jak nafaszerowany lekami...Czekam na T to z nim zostanie ,a ja pod pretekstem poczty wyjdę z Milenką .
Czarnuszka ale rok zleciał co?:)

bardzo szybko !!!! jejciu kto by pomyślał ze to juz rok. Tylko rodzice stoją w miejscu ! :p hehe

polka_84, nesiaa, owlrene, juustynadzięki :)
My juz po spacerku, bardzo krótkim zresztą, bo od kilku dni moje dziecię ma bunt na siedzenie w wózku. Do tej pory lubiał w nim jeździć a teraz wrzask na pół osiedla. Normalnie miałam stresa jak wychodziliśmy, czy nie odstawi zaraz jakiejś akcji. Udało mu sie grzecznie usiedzieć 15 minut i jak zaczął jęczeć to szybki odwrót.

Mam pytanie czy Wasze dzieci boją sie obcych ludzi? Bo mój jak tylko zaczepi nas jakaś sąsiadka od razu płacze:-(

Polka wystarczy kolorowy, grubszy sznurek i klamerki od bielizny.Do klamerek przyklejasz kształty wycięte z filcu ,brystolu...:)Twoje dzieci takie zdolne napewno pomogą w rysowaniu :)
Kalisa ,Milenka miewa takie niepewne miny głównie na widok teścia ,gdy ten założy okulary.No ale rzadko go widuje:)
Polusiu pokazywałam T Twoja kuchnię:)Zaskoczony kolorkiem pozytywnie :)Zazdrościmy tarasu zapomniałam napisać wcześniej:)

Ostatnia edycja:
dziewczyny bardzo mi miło czytać że Wam się podoba moja kuchnia :) ja sobie ten kolorek znalazłam kiedyś w jakieś gazecie i jak zobaczyłam to od razu z M pomyśleliśmy że do naszego domu taka będzie. powiem Wam że każdy kto ją zobaczy to zaskoczony że tak odważny i zobowiązujący jednak kolor zrobiliśmy. robił nam to nasz znajomy stolarz więc wszystko mam tak jak chciałam rozwiązane :)

a taras to akurat M myślał aby był jak największy i jak najbardziej funkcjonalny :) udało mu się taki zrobić :)

kalisa moja Pola czasami tak ma że nie płacze ale robi taką nie pewną minę i wtedy muszę wziąć ją na ręce bo inaczej będzie syrena :)

zrobiłam wreszcie ten sernik - właśnie jest w piecu :) mała śpi a ja chwila dla siebie. potem jadę do dentysty na 19:30

Kalisa moje Ola raczej uśmiecha się do wszystkich, nawet do obcych którzy się do niej uśmiechają:)
Mam doła:-:)ninja2:

Bartus tez robi czasami taką szufladke jakby chciał płakac na widok kogos z rodziny jak długo nie widział lub płacze na widok obcych.Malenstwo moje lula.

o matko, nogi mi w ... włażą, ponad 2 godziny łaziłyśmy, ale pogoda taka przepiekna, że aż nie chciało się wracać do domu :-)
obiad średnio poszedł, widocznie Ol nie lubi suszonych pomidorów, tak długo mieliła kawałek ;-)
teraz ja piję herbatkę, bo na spacerze zgrzeszyłam i zjadłam rogalika ;-)

kalisa, moja juz nie ryczy na widok obcych, tylko chowa się za mnie, albo odwraca głowę.

polusia, u nas tez bedzie (właściwie juz jest) duży taras, ale jednak wasz jest ogromny :-)

kalisa moj jakos nie boi sie obcych, tylko taki wstydliwy bardziej jest i chowa sie za mnie :) witaj w ogole....

wlasnie wrocilismy z wybrzeza, mama moja jeszcze nie byla, wiec skorzystalismy z pieknej pogody, ale jak to bywa, taki porywisty wiatr tam byl, ze musielismy szybko uciekac, ale Mlodego zafascynowaly mewy...:)

reklama
Do góry