reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
witajcie

nie bylo mnie weekend, bylismy u rodzicow, przywiozlam zapas mieska ze świeżo ubitej świnki :)

Krzysio ma kolejnego ząbka własnie dzis zauwazylam ze gorna dwojka się przebila, wiec to juz 3 ząbek

no i mamy kolejny problem, nasza niania dostala staz w biurze tlumaczen, no i bedzie do konca kwietnia, wiec czeka nas poszukiwanie opiekunki, dobrze ze 1,5 miesiąca mamy to sie uda znalezc kogos odpowiedniego

mam nadzieje ze u was wszystko dobrze, bo nie mam jak was nadrobic, od jutra postaram sie na bieżąco w miare was podczytywac

Uciekam bo moja niuńka śpi już od 19, więc wróżę wczesną pobudkę. Nie wiem czy zasnę, mam taki mętlik w głowie. Dobranoc!

Witajcie:-)

Znowu nie było mnie dwa dni i bardzo się stęskniłam. Zaraz nadrabiam zaległości.

k_aralajna super,że uroczystość się udała. Ja już prawie 5 lat po ślubie a na wspomnienie zawsze łezka w oku się kręci:-)
Witaj Kalisa :-)

karalajna, az swoje zdjęcia obejrzałam sprzed dwóch lat ;-) ale mój M. się zmieeeeniiiił ;-) ja też, a niech to ;-)

Olcia śpi, a ja się relaksuję.

Karalajna super wspomnienia będa:)
Milenka spi ładnie mimo dolnej trójki. Za to moje starsze dziecko znowu spi niespokojnie:(Nie mam pojęcia co mu jest:(Martwi mnie to:(Ide do niego .Spokojnej nocki

reklama
yra245 super że Jasiu już lepiej :tak:, no i trzymam kciuki za teścia będzie dobrze

polusia super kuchnia a roślinki piękne, u mnie to tylko kaktusy bo reszte bym zasuszyła :zawstydzona/y:

kalisa moja Oli nie płacze na widok obcych tylko jeżeli okazują jej obojętność a jeżeli chcą się z nią spouchwalać, podejść, wziąść na ręce to od razu podkowa i krzyk, ale po kilkunastu minutach się przyzwyczaja :tak:

Do góry