reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

zjadł trochę kaszki ryżowej i znowu kupka luźna ale sama kaszka. ale żadnych innych objawów przy tym nie ma, gorączki brak, wymiotów też.

narazie czekamy, może ma podrażniony brzuszek i stąd to że jak dostał coś do jedzenia go przeleciało.

mój M mówi że do lekarza jeszcze nie, bo tam wiadomo różne choroby w poczekalni tłumy, a mały ładnie pije, i jest ogólnie pogodny, no i poczekamy jeszcze do wieczora.

a mój teść ma w tym tygodniu operacje, przyjęli go na oddział.

reklama
n&h buziaki dla Antka!!!!śniłaś mi się że wybierałyśmy razem suknię na mój ślub kościelny :) ja nie wiem skąd takie sny :) hi hi

frotka rychłego zdrowka dla Miloszka!!! I oby Milenka nie złapała !!!

e_kord kciuki zacisniete!!!! Mocno!!!

polusia tez kciuki zaciskam!!! A kuchnia brak słów by opisać podziw !!! Super, super !!!

k_aralajna witaj w gronie mężatek !!! :)

kalisa witam Ciebie i Filipka :) fajnie że nasze grono się powiększa :)

heronek no to imprezka udana :) fajnie !!! Redan zadowolony na pewno :) :) :)

A my po spacerze :)
Myje okna. Sprzątam po weekendzie bo jakby tornado przeszło. Jutro do gina (pierwszy raz po porodzie ) mam nadzieje że mnie za drzwi nie wyrzuci :) hi hi
U nas dziś pięknie !!! Prawdziwe przedwiosnie !!!

Miłego dnia Kobiety!!!. Jutro nasze święto :)

kopne Cie ale w zmian chce przepis na ten sernik :p

dzięki za kopa - a przepis wstawiałam na kulinarnym ale zaraz Ci przepiszę go tutaj :)

yra zdróweczka dla teścia , trzymam kciuki - będzie dobrze &&&&

heronek super że impreza udana. kochana powiedz mi czy dostaliście od nas karteczkę bo coś się martwię i nie wiem czy doszły do ttych dzieciaków co w marcu wysyłane

sernik :
1 kg sera białego
kostka masła
8 jajek
1 szkl cukru ewentualnie 1 1/2 jak ser kwaśny
2 łyżki mąki kartoflanej
budyń śmietankowy
cukier waniliowy
1 łyżeczka proszku do pieczenia
zapach + skórka pomarańczowa

masło i żółtka z cukrem ubijasz na białą masę, potem po troszku ser i dalej miksujesz. na koniec dajesz mąkę, budyń i zapach i skórkę. potem ubijasz białka i drewnianą łyżką mieszasz z masą serową. pieczesz ok godzin y w 185 stopniach

Ostatnia edycja:
witam,
alez sie wyspałam, aż mi dziwnie ;-) Ol spała pięknie, o 6ej przyszła do nas i razem spałysmy do 9!! juz nie pamiętam, kiedy tak długo spałam! teraz ja śniadanko i kawka, a Ol szaleje na podłodze.
mój M. dzis wyjechał i bedzie dopiero w czwartek. 4 dni sama zupełnie... jakos damy radę ;-)

polusia, fajnie jest mieć własny dom... już się swojego doczekac nie mogę! maz fajne "firanki" w tym oknie wychodzącym na taras, chyba ściągnę od Ciebie :-) no kciuki trzymam!

yra, myslę że Jaś juz prawie zdrowy, teraz brzuszek musi dojść do siebie i już :-) trzymam tez kciuki za teścia.

e-kord, na pewno bedzie ok z mamą! :-)

frotka, zdrówka dla Miłoszka!

heronek, u nas Ol tez wybrała kieliszek i 50euro, az mi się słabo zrobiło ;-)

miesięczniakom najlepszego!

polusia kciuki zaciścięte!
Witam się! Piękne słoneczko zagląda przez okno, aż chce się żyć:) Olcia śpi a ja ogarniam troszkę dom. Potem obiadek i spacerek.
Polusia kciuku za męża zaciśnięte!! Kuchnia piękna. Taka wiosenna:)
E_kord zdrówka dla mamy!
Moni ostatnio przeglądałam allegro i wpadl mi w oko taki fotelik AXISS kolor LIFESTYLE RED Bebe Confort 2010 (1472895813) - Aukcje internetowe Allegro Spodobała mi się ta funkcja przekręcania, myślę, że to przydatne:) My mamy tej firmy ale taki zwykły, nieruchomy.
N&h buziak dla Antka:*
Frotka zdrówka dla Miłoszka!
Yra super, że Jaś czuje się lepiej.
Oczywiście również witam nową mamusię!
Miłego dnia!

yra dobrze że Jaś dochodzi do siebie !!! I udanej operacji życzę !!! Dobrze że operacja, to najlepsze wyjście w tej sytuacji z którego często ludzie się boją korzystać :(

reklama
yra kciuki za teścia oczywiście zaciśnięte!

A ja czekam aż Franko się zbudzi i ruszamy na spacerek:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry