reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

zjadł trochę kaszki ryżowej i znowu kupka luźna ale sama kaszka. ale żadnych innych objawów przy tym nie ma, gorączki brak, wymiotów też.

narazie czekamy, może ma podrażniony brzuszek i stąd to że jak dostał coś do jedzenia go przeleciało.

mój M mówi że do lekarza jeszcze nie, bo tam wiadomo różne choroby w poczekalni tłumy, a mały ładnie pije, i jest ogólnie pogodny, no i poczekamy jeszcze do wieczora.

a mój teść ma w tym tygodniu operacje, przyjęli go na oddział.

reklama
n&h buziaki dla Antka!!!!śniłaś mi się że wybierałyśmy razem suknię na mój ślub kościelny :) ja nie wiem skąd takie sny :) hi hi

frotka rychłego zdrowka dla Miloszka!!! I oby Milenka nie złapała !!!

e_kord kciuki zacisniete!!!! Mocno!!!

polusia tez kciuki zaciskam!!! A kuchnia brak słów by opisać podziw !!! Super, super !!!

k_aralajna witaj w gronie mężatek !!! :)

kalisa witam Ciebie i Filipka :) fajnie że nasze grono się powiększa :)

heronek no to imprezka udana :) fajnie !!! Redan zadowolony na pewno :) :) :)

A my po spacerze :)
Myje okna. Sprzątam po weekendzie bo jakby tornado przeszło. Jutro do gina (pierwszy raz po porodzie ) mam nadzieje że mnie za drzwi nie wyrzuci :) hi hi
U nas dziś pięknie !!! Prawdziwe przedwiosnie !!!

Miłego dnia Kobiety!!!. Jutro nasze święto :)

kopne Cie ale w zmian chce przepis na ten sernik :p

dzięki za kopa - a przepis wstawiałam na kulinarnym ale zaraz Ci przepiszę go tutaj :)

yra zdróweczka dla teścia , trzymam kciuki - będzie dobrze &&&&

heronek super że impreza udana. kochana powiedz mi czy dostaliście od nas karteczkę bo coś się martwię i nie wiem czy doszły do ttych dzieciaków co w marcu wysyłane

sernik :
1 kg sera białego
kostka masła
8 jajek
1 szkl cukru ewentualnie 1 1/2 jak ser kwaśny
2 łyżki mąki kartoflanej
budyń śmietankowy
cukier waniliowy
1 łyżeczka proszku do pieczenia
zapach + skórka pomarańczowa

masło i żółtka z cukrem ubijasz na białą masę, potem po troszku ser i dalej miksujesz. na koniec dajesz mąkę, budyń i zapach i skórkę. potem ubijasz białka i drewnianą łyżką mieszasz z masą serową. pieczesz ok godzin y w 185 stopniach

Ostatnia edycja:
witam,
alez sie wyspałam, aż mi dziwnie ;-) Ol spała pięknie, o 6ej przyszła do nas i razem spałysmy do 9!! juz nie pamiętam, kiedy tak długo spałam! teraz ja śniadanko i kawka, a Ol szaleje na podłodze.
mój M. dzis wyjechał i bedzie dopiero w czwartek. 4 dni sama zupełnie... jakos damy radę ;-)

polusia, fajnie jest mieć własny dom... już się swojego doczekac nie mogę! maz fajne "firanki" w tym oknie wychodzącym na taras, chyba ściągnę od Ciebie :-) no kciuki trzymam!

yra, myslę że Jaś juz prawie zdrowy, teraz brzuszek musi dojść do siebie i już :-) trzymam tez kciuki za teścia.

e-kord, na pewno bedzie ok z mamą! :-)

frotka, zdrówka dla Miłoszka!

heronek, u nas Ol tez wybrała kieliszek i 50euro, az mi się słabo zrobiło ;-)

miesięczniakom najlepszego!

polusia kciuki zaciścięte!
Witam się! Piękne słoneczko zagląda przez okno, aż chce się żyć:) Olcia śpi a ja ogarniam troszkę dom. Potem obiadek i spacerek.
Polusia kciuku za męża zaciśnięte!! Kuchnia piękna. Taka wiosenna:)
E_kord zdrówka dla mamy!
Moni ostatnio przeglądałam allegro i wpadl mi w oko taki fotelik AXISS kolor LIFESTYLE RED Bebe Confort 2010 (1472895813) - Aukcje internetowe Allegro Spodobała mi się ta funkcja przekręcania, myślę, że to przydatne:) My mamy tej firmy ale taki zwykły, nieruchomy.
N&h buziak dla Antka:*
Frotka zdrówka dla Miłoszka!
Yra super, że Jaś czuje się lepiej.
Oczywiście również witam nową mamusię!
Miłego dnia!

yra dobrze że Jaś dochodzi do siebie !!! I udanej operacji życzę !!! Dobrze że operacja, to najlepsze wyjście w tej sytuacji z którego często ludzie się boją korzystać :(

reklama
yra kciuki za teścia oczywiście zaciśnięte!

A ja czekam aż Franko się zbudzi i ruszamy na spacerek:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry