reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Mysza :)Polusia wkleiła dzisiaj tu w rozmówkach chyba jest na poprzedniej stronie :)a może na jeszcze wczesniejszej ,musisz cofnąć:)Polecam bo piekłam i pychota:)

A ja się pokłóciłam z M. :( i siedze wkurzona :(
Franko drzemie po podwieczorku :) dzieciaki się uczą :)
Zaraz idę się przejść bo muszę ochłonąć...

Czyli wygląda na to, że tylko mój taki bojaźliwy, mam nadzieje że mu to przejdzie.

heronek witaj, apropo zachwycania się ptakami to mój upatrzył sobie wrony hehehe

normalnie nie poznaję swojego dziecka, chyba bardzo tęsknił za tatą, cały dzień marudny, płaczliwy, tatuś wrócił dziecko uśmiechnięte bawi się normalnie szok . a ja zjeb...... na maksa. no ale teraz leżę i nic nie robię,.

z dobrych wieści dostałam już zwrot podatku, w tydzień od złożenia pitu, ale to dlatego że mój M ma tam znajomą i nam załatwiła.

dobry wieczor
dziewczyny nie umiem dojsc do siebie po tym slubie i weselu, ale bylo cudoooownie, pieknie i wspaniale, nie przypuszczalam w zyciu!:-):-):-)

w kosciele troche stresu, trzesacy sie glos ale ja tlumacze sobie ze to z zimna;-) a potem juz coraz lajtowiej, bede pamietac do konca zycia! jak bede na silach to postaram sie jakie fotki wkleic:tak:

i od jutra bede na biezaco, chociaz kto wie bo mam rozmowe i moze pojde do pracy, wiecej na ts pozniej,
teraz jestem sama i musze niebawem klasc pawelka wiec milego wieczoru!!:-)

Witajcie :-)
frotka, mysza m zaległe buziaki dla Milenki i Franka!
n&h dla Antka samych cudowności!
polusia śliczną masz kuchnie i widzę, że jest też azalia.
yra dobrze, ze Jasiu już czuje się lepiej.
e_kord jak wyniki?
kalisa witaj!
k_aralajna super, że jesteś zadowolona i że wszystko się udało. Ja na swoim płakałam.
Wszystkiego Najlepszego dla Was na nowej drodze życia!!!

Nie było mnie przez weekend i ciężko było mi Was nadrobić. U nas imprezka urodzinowa się udała i tort wyszedł pyszny. Robiłam z masy z przepisu polusi na ambasadora. Dzięki :-) Przemek zjadł tyyyyyyyle tortu, że następnego dnia zrobił 5 kup :szok:

reklama
Do góry