reklama
frotka 74
Fanka BB :)
Mysza Polusia wkleiła dzisiaj tu w rozmówkach chyba jest na poprzedniej stronie a może na jeszcze wczesniejszej ,musisz cofnąćPolecam bo piekłam i pychota
Y
yra245
Gość
normalnie nie poznaję swojego dziecka, chyba bardzo tęsknił za tatą, cały dzień marudny, płaczliwy, tatuś wrócił dziecko uśmiechnięte bawi się normalnie szok . a ja zjeb...... na maksa. no ale teraz leżę i nic nie robię,.
z dobrych wieści dostałam już zwrot podatku, w tydzień od złożenia pitu, ale to dlatego że mój M ma tam znajomą i nam załatwiła.
z dobrych wieści dostałam już zwrot podatku, w tydzień od złożenia pitu, ale to dlatego że mój M ma tam znajomą i nam załatwiła.
Mysza Polusia wkleiła dzisiaj tu w rozmówkach chyba jest na poprzedniej stronie a może na jeszcze wczesniejszej ,musisz cofnąćPolecam bo piekłam i pychota
o dzieki, ja to slepa jestem, na szczescie pod koniec miesiaca wizyta u okulisty
k_aralajna
dobry wieczor
dziewczyny nie umiem dojsc do siebie po tym slubie i weselu, ale bylo cudoooownie, pieknie i wspaniale, nie przypuszczalam w zyciu!:-):-):-)
w kosciele troche stresu, trzesacy sie glos ale ja tlumacze sobie ze to z zimna;-) a potem juz coraz lajtowiej, bede pamietac do konca zycia! jak bede na silach to postaram sie jakie fotki wkleic
i od jutra bede na biezaco, chociaz kto wie bo mam rozmowe i moze pojde do pracy, wiecej na ts pozniej,
teraz jestem sama i musze niebawem klasc pawelka wiec milego wieczoru!!:-)
dziewczyny nie umiem dojsc do siebie po tym slubie i weselu, ale bylo cudoooownie, pieknie i wspaniale, nie przypuszczalam w zyciu!:-):-):-)
w kosciele troche stresu, trzesacy sie glos ale ja tlumacze sobie ze to z zimna;-) a potem juz coraz lajtowiej, bede pamietac do konca zycia! jak bede na silach to postaram sie jakie fotki wkleic
i od jutra bede na biezaco, chociaz kto wie bo mam rozmowe i moze pojde do pracy, wiecej na ts pozniej,
teraz jestem sama i musze niebawem klasc pawelka wiec milego wieczoru!!:-)
ramari
Witajcie :-)
frotka, mysza m zaległe buziaki dla Milenki i Franka!
n&h dla Antka samych cudowności!
polusia śliczną masz kuchnie i widzę, że jest też azalia.
yra dobrze, ze Jasiu już czuje się lepiej.
e_kord jak wyniki?
kalisa witaj!
k_aralajna super, że jesteś zadowolona i że wszystko się udało. Ja na swoim płakałam.
Wszystkiego Najlepszego dla Was na nowej drodze życia!!!
Nie było mnie przez weekend i ciężko było mi Was nadrobić. U nas imprezka urodzinowa się udała i tort wyszedł pyszny. Robiłam z masy z przepisu polusi na ambasadora. Dzięki :-) Przemek zjadł tyyyyyyyle tortu, że następnego dnia zrobił 5 kup
frotka, mysza m zaległe buziaki dla Milenki i Franka!
n&h dla Antka samych cudowności!
polusia śliczną masz kuchnie i widzę, że jest też azalia.
yra dobrze, ze Jasiu już czuje się lepiej.
e_kord jak wyniki?
kalisa witaj!
k_aralajna super, że jesteś zadowolona i że wszystko się udało. Ja na swoim płakałam.
Wszystkiego Najlepszego dla Was na nowej drodze życia!!!
Nie było mnie przez weekend i ciężko było mi Was nadrobić. U nas imprezka urodzinowa się udała i tort wyszedł pyszny. Robiłam z masy z przepisu polusi na ambasadora. Dzięki :-) Przemek zjadł tyyyyyyyle tortu, że następnego dnia zrobił 5 kup
k_aralajna
ramari ja tez plakalam ale ze szczescia
przesylam buziaczki spoznione dla solenizantow
przesylam buziaczki spoznione dla solenizantow
reklama
ramari
k_aralajna zabrzmiało jakbym ja płakała z rozpaczy Ja oczywiście też ze szczęścia. Moim zdaniem tych łez nie da się opanować.