reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam chyba cieroie na bezsennosc zamiast spac to czytamco u was.
Witam kalisa.
E-kord,polusia &&&&
Yra mam nadzieje ze Jasiowi szybko przejdzie.

Karalajna wszystkiego naj naj lepszego na nowej drodze.

A ja ciesze ze po weekendzie bo znowu spokoj w domciu.Wszyscy do szkol i prac a ja moge domek doprowadzic do porzadku.
Ide moze sprobuje co jeszcze przespac

reklama
yra kciuki za tescia bedzie dobrze musi byc!!!

polusia super prezent:)

Ja wypiłam kawke,Bartolini jeszcze spi,chyba za chwile sie zbudzi na obiadek.O własnie sie zbudził.

Witajcie mamuśki

Ja siedze i co chwila sie wzruszam jak sobie przypominam jak to bylo rok temu !! tak jak rok temu w niedziele wczoraj bylismy na obiedzie u babci hehe.

My imprezke bedziemy robic w niedziele 13 marca bo tesciowa dopiero bedzie 10 wiec czekamy na Nią.

Krystusiek jest juz dzieckiem a nie niemowlakiem :szok: teraz bedzie rozrabiał !!

szalone Marcówki już od rana składają życzenia :szok: DZIĘKUJEMY :D :***

Na szybciutko tylko ...

Blue Czarna życzenia w odpowiednim ;-)

yra trzymam kciuki!

polusia za męża &&& ... kuchnia cudna :-)

mysza thnx ! Mam Was na FB :happy:

polka szalona kobieto ! Jak tak bardzo chcesz to w wakacje będę w Pozku to się zgadamy i pojedziemy po tą suknię ;))) :**

Oczywiście nie wiem co jeszcze ... tyyyle tu się od rana dzieje <shock> ...

Spadam pod prysznic ... coffee kończę dzień gna jak szalony :eek: trza go łapać ;)

Miłego !

Cześć czytam was od rana i już niewiem co której miałam napisać maluchom życzę zdrówka, witam nową marcówkę i najważniejsze Polusia twoja kuchnia jest obłędna fantastyczna brak słów bardzo mi się podoba.Ja po wczorajszej imprezie dopiero ogarniam chatkę 3 dzieci to jak tornado ale bylo sympatycznie tylko M powiedzial że następne urodziny to za 4 lata bo jeśli za rok to w okrojonej wersji wczoraj było 15 dorosłych i 3 nygusów.Pora na kawkę potem obiadek i obowiązkowo spacer bo takładnie za oknem.
Jeszcze raz dzięki za życzenia.:-)

frotka to jak lubisz oglądać zdjęcia wnętrz to ja Ci się pochwalę moimi roślinkami i kuchnią - mam nietypowy kolor :) tylko nie patrzeć na bałagan ;)
:)Bardzo oryginalny świeży kolorek:)Dzięki temu masz cały rok wiosennie w kuchni:)Fartuszek super na prezent z humorem:)
Yra i dobrze im predzej tym lepiej.Przypomnij kiedy to zaciśniemy kciuki.
U nas tez pięknie,słonecznie.Młody meczy bo dostał hulajnoge i chce na dwór!Mówiże czuje sie zupełnie dobrze no tak jak nafaszerowany lekami...Czekam na T to z nim zostanie ,a ja pod pretekstem poczty wyjdę z Milenką .
Czarnuszka ale rok zleciał co?:)

hello
a ja od rana na obrotach
zakupy i bylysmy z mam Nikosiem siostrzenica na placu zabaw z kulkami i zjezdzalniami ale czadowo Nikos sie bawił. 40 minut biegał za balonami i skakał na mduchanym zamku:)))) moj kochany chłopczyk :)
o 18.30 mamy nauki przedmałzenskie :> a przed jedziemy jeszcze do dziadkow palemki zawiesc no i spacerek odbyc
tak wiec milego dzionka :)

reklama
Pola bardzo dziękuję za piękną karteczkę i grosika Franiowi, mamie Pauli ,Wiktorkowi i Oliwce - Pola wycałowała dziewczynkę na wszystkie strony :)
Dziękuję również Olci i jej mamie Agnieszce - najfajniejsze na całej kartce były błyszczące serduszka i gwiazdki :)
Pola bardzo dziękuje też Lilusi, siostrzyczce Poli, e-cioci Ewie i e-wujkowi Krzyśkowi - cyfra jeden bardzo interesowała a dokładnie to co pod nią może się znajdować

Karteczki piękne :)

a ja taka śpiąca jestem -nic nie zrobiłam jeszcze poza zupką dla małej. najchętniej poszłabym spać a tu nie mogę - zaraz po Julkę do szkoły, potem obiad, pieczenie tego nieszczęsnego sernika

Do góry