reklama
alex___
Fanka BB :)
frotka to jak lubisz oglądać zdjęcia wnętrz to ja Ci się pochwalę moimi roślinkami i kuchnią - mam nietypowy kolor tylko nie patrzeć na bałagan
Polusia, to ja też skomentuję - kuchnia piękna! a roślinki pierwsza klasa, uwielbiam mieć dużo kwiatów, narazie na balkonie wrzosy, ale już niedługo zmiana na wiosenno-letnie
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
polusia kuchnie masz zajebistą,ładny kolorek bardzo mi sie podoba
M
myszowata
Gość
polusia ślicznie u Ciebie!
hejoł
n&h cmokasy dla Antoniego ja chyba sama Ci wysle zaproszenie do FB bo Cie znalazlam
yra ciesze sie, ze lepiej
polusia o fu*k! ale masz fajnie, a kuchnia naprawde oryginalna. kciuki zacisniete i powodzenia!
co to ja mialam jeszcze komu napisac hmmm
aaa
e_kord oby bylo lepiej! trzymam kciuki!
frotka mam nadzieje, ze Miłoszkowi szybko przejdzie
ide pic kawe, poki gadzin spi;P
n&h cmokasy dla Antoniego ja chyba sama Ci wysle zaproszenie do FB bo Cie znalazlam
yra ciesze sie, ze lepiej
polusia o fu*k! ale masz fajnie, a kuchnia naprawde oryginalna. kciuki zacisniete i powodzenia!
co to ja mialam jeszcze komu napisac hmmm
aaa
e_kord oby bylo lepiej! trzymam kciuki!
frotka mam nadzieje, ze Miłoszkowi szybko przejdzie
ide pic kawe, poki gadzin spi;P
Ostatnia edycja:
oj taras u mnie na prawdę jest duży bo w sumie na dwóch ścianach domu i jest tego około 65 m2 więc jest co sprzątać w lecie a w zimę odśnieżać ale cóż takie są uroki własnego domku na tak dużej działce jak moja
n&h buziaki dla Antoniego *)
wiecie co ogarnął mnie leń - muszę upiec sernik. dajcie mi kopa w doopę może coś mi to pomoże
n&h buziaki dla Antoniego *)
wiecie co ogarnął mnie leń - muszę upiec sernik. dajcie mi kopa w doopę może coś mi to pomoże
kopne Cie ale w zmian chce przepis na ten sernik
Witajcie!!!
mysza i n&h buziaki dla Frania i Antka!!!!
frotka zdrowka dla Miloszka!
e-kord kciuki zacisniete!
polusia tez kciuki trzymane!!!a kuchnia fajniutka! a ogrodu to zazdroszcze!!!
yra dobrze, ze z Jasiem lepiej! U nas tez biegunka przechodzi...kurka do tej pory nie wiem od czego....
k_aralajna super, ze dzien udany!!!Jak zycie malzenskie?
Moni my tez mamy Tobi i jestesmy zadowoleni!
My po imprezie udanej, goscie-dzieci (4 do 6 lat) szaleli na Redankowych zabawkach, a ten urwis chcial je bic za to...hehehehe...tyle zarcia zrobione bylo, i nikt nie jadl, wiec ja oczywiscie wszamalam pozniej..ojjjj....do tego Mlody poszedl spac o 9 i budzil sie co chwila oczywiscie, a pobudka rano o 5.30!!! co za energia w nim siedzi!!! A i my zrobilismy to wybieranie dla Mlodego z kieliszka, ksiazki, banknotu i rozanca....i co? Mlody od razu bez wachania po kieliszek siegnal...hehehehe...chociaz sie smielismy, ze gdyby telefon byl, to by pewnie go wybral...
Milego Dzionka!!!
mysza i n&h buziaki dla Frania i Antka!!!!
frotka zdrowka dla Miloszka!
e-kord kciuki zacisniete!
polusia tez kciuki trzymane!!!a kuchnia fajniutka! a ogrodu to zazdroszcze!!!
yra dobrze, ze z Jasiem lepiej! U nas tez biegunka przechodzi...kurka do tej pory nie wiem od czego....
k_aralajna super, ze dzien udany!!!Jak zycie malzenskie?
Moni my tez mamy Tobi i jestesmy zadowoleni!
My po imprezie udanej, goscie-dzieci (4 do 6 lat) szaleli na Redankowych zabawkach, a ten urwis chcial je bic za to...hehehehe...tyle zarcia zrobione bylo, i nikt nie jadl, wiec ja oczywiscie wszamalam pozniej..ojjjj....do tego Mlody poszedl spac o 9 i budzil sie co chwila oczywiscie, a pobudka rano o 5.30!!! co za energia w nim siedzi!!! A i my zrobilismy to wybieranie dla Mlodego z kieliszka, ksiazki, banknotu i rozanca....i co? Mlody od razu bez wachania po kieliszek siegnal...hehehehe...chociaz sie smielismy, ze gdyby telefon byl, to by pewnie go wybral...
Milego Dzionka!!!
reklama
M
myszowata
Gość
heronek ja też tak zawsze dojadam po imprezkach w czynie społecznym co by się nie zmarnowało
polusia Twój taras jest większy niż moje całe mieszkanie
polusia Twój taras jest większy niż moje całe mieszkanie