reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

frotka to jak lubisz oglądać zdjęcia wnętrz to ja Ci się pochwalę moimi roślinkami i kuchnią - mam nietypowy kolor :) tylko nie patrzeć na bałagan ;)

reklama
frotka to jak lubisz oglądać zdjęcia wnętrz to ja Ci się pochwalę moimi roślinkami i kuchnią - mam nietypowy kolor :) tylko nie patrzeć na bałagan ;)

Polusia, to ja też skomentuję - kuchnia piękna! a roślinki pierwsza klasa, uwielbiam mieć dużo kwiatów, narazie na balkonie wrzosy, ale już niedługo zmiana na wiosenno-letnie

hejoł:)
n&h cmokasy dla Antoniego:) ja chyba sama Ci wysle zaproszenie do FB bo Cie znalazlam :p
yra ciesze sie, ze lepiej
polusia o fu*k! ale masz fajnie, a kuchnia naprawde oryginalna. kciuki zacisniete i powodzenia!
co to ja mialam jeszcze komu napisac hmmm
aaa
e_kord oby bylo lepiej! trzymam kciuki!
frotka mam nadzieje, ze Miłoszkowi szybko przejdzie

ide pic kawe, poki gadzin spi;P

Ostatnia edycja:
oj taras u mnie na prawdę jest duży bo w sumie na dwóch ścianach domu i jest tego około 65 m2 więc jest co sprzątać w lecie a w zimę odśnieżać :) ale cóż takie są uroki własnego domku na tak dużej działce jak moja

n&h buziaki dla Antoniego *)

wiecie co ogarnął mnie leń - muszę upiec sernik. dajcie mi kopa w doopę może coś mi to pomoże :)

Witajcie!!!

mysza i n&h buziaki dla Frania i Antka!!!!

frotka zdrowka dla Miloszka!

e-kord kciuki zacisniete!

polusia tez kciuki trzymane!!!a kuchnia fajniutka! a ogrodu to zazdroszcze!!!

yra dobrze, ze z Jasiem lepiej! U nas tez biegunka przechodzi...kurka do tej pory nie wiem od czego....

k_aralajna super, ze dzien udany!!!Jak zycie malzenskie?

Moni my tez mamy Tobi i jestesmy zadowoleni!

My po imprezie udanej, goscie-dzieci (4 do 6 lat) szaleli na Redankowych zabawkach, a ten urwis chcial je bic za to...hehehehe...tyle zarcia zrobione bylo, i nikt nie jadl, wiec ja oczywiscie wszamalam pozniej..ojjjj....do tego Mlody poszedl spac o 9 i budzil sie co chwila oczywiscie, a pobudka rano o 5.30!!! co za energia w nim siedzi!!! A i my zrobilismy to wybieranie dla Mlodego z kieliszka, ksiazki, banknotu i rozanca....i co? Mlody od razu bez wachania po kieliszek siegnal...hehehehe...chociaz sie smielismy, ze gdyby telefon byl, to by pewnie go wybral...

Milego Dzionka!!!

reklama
heronek ja też tak zawsze dojadam po imprezkach w czynie społecznym co by się nie zmarnowało:-D
polusia Twój taras jest większy niż moje całe mieszkanie:-D

Do góry