reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dobry wieczór :)
A ja grzeszę bo dziś na kolacje zjadłam faworki jeszcze :)
Franko też szamał :)
Dzieciaki śpią a my z M.sobie siedzimy przed tv :) on ogląda Housa :) a ja nadrabiam internet. Pisałam raporty na streetcom :) i teraz na bb wpadłam. Zastanawiam się tylko czemu na fb nie mogę zdjęć wstawić zniknęła mi całkowicie opcja dodaj zdjęcie :(

No a tak po za tym u nas wszystko ok jak narazie. Franko dosłownie już biega !!! Bez upadków mijają dni :)

A ja się cieszę z tych kartek jak je mogę wysłać :) normalnie dziś pojechały widziałam ostatnie bo u nas chyba codzień nie zabierają:) Heronek tak się cieszę że doszła bo od Ionki mi wróciła :( więc teraz przestałam pisać adres zwrotny tzn.nadawce :)
Idę nadrabiac inne wątki :)

reklama
Nikus usnal...ale poplakuje no ja nie wiem...rece załamuje na to spanie ostatnio. Lezy obok bo lozeczko be...wrrrr...

za 15 minut nowy serial na 2 Instynkt :) zapowiada sie fajnie...

ja sobie chyba piwko otworzę...

ajentka zazdroszcze kacika dla Marcelka ja chcę przeniesc małego za ok 2 miesiace to Ł. sie burzy, ze nie bo on tak lubi patrzec na niego w lozeczku.....hehe

Bartus puki co spi jeszcze z nami w pokoju.Tak nie bardzo gdyby spał w swoim steka za bardzo czasem popłakuje.

Marciaa otwórz piwko wypijemy za zdrówko Naszych dzieciaczków:)

a ja chyba jeszcze sie nie witałam.
czytałam Was, ale jakos nie miałam nastroju do pisania.
przepyszne zdjęcia wstawiacie :-) ja dzis upiekłam drożdżówkę. kupiliśmy tez pączki i własnie jednego zjadlam. nie ma to jak sie najeśc na noc :zawstydzona/y:

polka, ale do nas karteczka doszła! wydawało mi sie, że pisałam? jeśli jednak nie, przepraszam! i jeszcze raz dziękujemy! :-)

sto lat dla Miłoszka! duuuży chłopak już z niego!

Też siedzę i podjadłam oponkę .Dzieci szybko jak zwykle usneły ale Misio miał pobudke, cos mu sie przyśniło, bo mnie wołał i popłakiwał.Połozyłam sie przy nim i oko mi poleciało.Biorę sie za nocne pieczenie,uwielbiam pichcić jak mam ciszę w domu, tylko music i bb kątem oka:)
Bardzo dziekuję Wam za życzenia dla mojego pięciolatka:)

frotka wielki buziak dla duzego juz chlopaka!!!!!

k_aralajna zdrowka na wielki dzien!!!

madzia dobrze, ze z Bartusiem wsio ok!

ja dzisiaj tez jednego paczka wszamalam, i do tego pare faworkow....a co, juz dawno slodyczy nie jadlam....

Redus niestety dzisiaj w domku posiedzial z moja mama, dalej biegunke ma...juz nie wiem od czego...nic go nie meczy....ale mama zauwazyla resztki grzybow w pieluszce, wiec musze pogadac w zlobku, zeby nie serwowali Mlodemu....

a kartki to zarabista sprawa..kurka, jeszcze tyle kartek to nikt u nas nie dostal :)...a w ogole e-kord i ionka to maja takie piekne charaktery pisma-od razu wiadomo, ze nauczycielki....:)

Dobrej Nocki kobietki!!!!

frotka 74 buziaki dla Miłoszka z okazji urodzinek :tak:

Dziewczyny mam pytanie czy wszystkie Wasze dzieciaczki były już szczepione na pneumokoki? My dopiero szczepimy się po roczku, wtedy są dwie dawki, chciałam wcześniej ale u Oli wszystko było opóźnione bo przy antybiotykach nie chceieli mi jej zaszczepić. Jak Wasze dzieciaki zniosły to szczepienie.
My byliśmy dzisiaj u lekarza z Oli jak zwykle darła się niemiłosiernie, Pani doktor śmiała się że jak ma ją obsłuchać to jest cała mokra i że mała strasznie charakterna :tak:
Teoretycznie osłuchowo wszystko oki, troche glutków w nosku dlatego przez miesiąc mamy jeszcze ketotifen brać. Doktórka upiera się że mała ma alergie na mleko chociaż z krwi nie potwierdzono skazy dlatego narazie odstawiamy jogurciki i serki. No i musimy iść do alergologa bo bez zaświadczenia ciężko o bebilon na recepte.
Oli waży 8800 także przez 2 miechy przytyła tylko 400 gr no ale patrząc na jej apetyt to nic dziwnego. Powodem niejedzenia mogą być też ząbki bo małej 3 idą.
Spokojnych snów życze

reklama
Hop hop co tu taka cisza dzisiaj :confused::confused:
Pogoda piękna więc na spacerek umówiłam się dzisiaj z koleżanką i jej synkiem .

Miłego dnia kochane :-):-)

Do góry