reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam:)

Nocka ok,Bartus na smoka o 5 sie zbudził,potem o 7 juz na dobre.Bylismy na dole u babki,bo proboszcz był u dziadka i chciał zobaczyc małego,to sobie wypiłam z babką kawke zjadłam paczka a Bartus u niej na stole zrobił porządek i na koniec pokazał"papa".Teraz sobie drzemkuje nabiera siły na rehabilitacje.Bartus juz sie lepiej czuje.

u nas mały był szczepiony na pneumokoki obowiązkowo.

Miłego dnia:)

Bratuś mały rozbójnik ! :D

Antek też robi porządki ;) szczególnie w kuchni :p ale dzisiaj zajął się szafeczka tatusia - wszystkie spodnie elegancko wyjął na środek pokoju - mądry chłopczyk :D hehe

Jak się Miś obudzi to lecimy w park (skoro tak zachwalacie aurę) Może do gazowni skoczę zmienić prognozę, akurat na samej górze parku jest ;)

Dopijam coffee i spadam :*

Witam!
Nocka u nas superowa!! Pierwsza pobudka o 5 :szok:. Tak to może być:tak: Nie spodziewam się cudu, że będzie spała bez jedzenia do np 7 bo ostatni posiłek jest po 19 ale nie mam nic przeciwko temu, żeby budziła się o 5, zjadła mleczko i jeszcze kimła co najmniej do 7 :tak: Teraz już drzemkuje bo zmęczyła się biedactwo. Ścierała z mamą kurze, odkurzała i nawet gotowała.
Ja teraz mam chwilę dla siebie, ale tylko chwilę bo obowiązki czekają. Trzeba wywiesić pranie i zapalić w co. Piękna pogoda, po obiadku idziemy na długi spacerek.
Jutro mam urodzinki koleżanki w Rzeszowie. Mała zostaje z babcią a ja troszkę się rozerwę. Już nie mogę się doczekać plotek z koleżankami z LO.
Mąż kupił już bilet i będzie w domu 18:tak: Więc urodzinki Oleńki przesunięte o tydzień.
My też szczepiliśmy na pneumo i wszystko było ok.
Ale się rozpisałam. Miłego dnia!!:tak:

a ja dostałam takiego powera że mówię Wam: umyłam okna w salonie wreszcie słońce zagląda przez nie :) choć i tak długo czyste nie będą bo mała je palcuje i całuje :) odkurzyłam, obiadek już gotowy. młoda śpi a jak wstanie to spacerek - na zewnątrz dziś cudnie - oby już tak zostało :)

karalajna już jutro wielki dzień - będzie pięknie :)

hejka
nocka znowu fatalna nad ranem prawie mi nerwy pusciły...jestem wykonczona :(
dzisiaj o dziwo glowa nie boli...poszlam spac o 22 to chociaz pospalam do 3 bo potem katastrofa

Niko spi wstanie dostanie jogurciki i heja na spacerek 5 stopni u nas :)

milego dnia kobietki

Hihi u nas też całowanie szyb jest codziennością:) Zapomniałam się pochwalić, że mamy kolejnego ząbka. Teraz chyba będzie chwila przerwy bo nic narazie nie widać.

No z Bartusia to mały łobuz:)
A pogoda taka sobie słonce niewie czy wyjsc,bo troszkie ponuro jest,głowa mnie boli.

karalajna super jutro Twój wielki dzien,bedzie napewno super:)ach kiedy to było.

nesiaa gratki kolejnego zebolka:)

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie mamy! Pamietacie mnie jeszcze? Dlugo mnie nie bylo bo z tym przeniesieniem tego internetu to mielie ruchy ze niewiem 2 miesiace przenosili. Ale w koncu mam!! Dzieciaczki jakie juz duze, rosna jak na drozdzach. Nie nadrobie was napewno. Tu o wiele lepiej mi sie mieszka u mamy...

reklama
Agulka witaj spowrotem myslalam ostatnio co u Was :)
Dobrze, ze zmiana miejsca zamieszkania na +:-)
przyszly do mnie dwie pary bucikow z nexta ide sie jarać cudenkami :D

Do góry