reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam się i ja pogoda zapowiada się pięknie Super!!!
Muszę troszkę popracować ale po obiedzie spacerek obowiązkowo.
Miłego dzionka kobitki:)

reklama
dzień dobry dziewczynki :)
ale piękny dzień się nam zapowiada - spacerek obowiązkowo :)
nocka przespana do 7:15 potem do szkoły, małej śniadanko, ja też już po teraz obiadek i odkurzanie. wiecie całą noc śniło mi się że jestem w ciąży - pojechałam nawet na porodówkę:) ale dziecka nie widziałam bo zegarek zadzwonił :) hehe ale mam sny :)
dobra lecę polatać na odkurzaczu :)
miłego dzionka :)

jej słońce wchodzi mi przez okno :szok: agresywne jakieś ;-)chyba się nie wyspałam :/

Nini w krzesełku po śniadanku siedzi, chociaż siedzi to nie za dobrze określenie ... ma kolczyk, metrówkę i kalkulator do zabawy ale i to za mało ;/

Biorę coffee, syna i do pokoju idę ... 'pytanie na śniadanie' leci to sobie kątem oka spojrzę :-)

Miłego dnia Laski ;)

Udanych spacerów

Hej hej!
U nas też cudnie na dworku - spacer będzie jak nic! A od jutra opady zapowiadają...wrr...Dziś w planie mam pranie i porządki. Teraz kawka i bb:-) Franio drzemkuje - wstał dziś o 6.30 z płaczem.Zwykle tylko oczka otworzy i już się śmieje a tu dziś taka odmiana...
Miłego dnia!
Moni tak, szczepiliśmy się, a i u nas nie ma problemu z receptą na bebilon pepti

witam sie i ja :-)
nocka bardzo dobra, u nas to jakos tak w kratkę, raz dobrze, raz źle z przerażającą dokładnością. wczoraj Ol na dobranoc wypiła caliśką butlę mleka, aż w szoku byłam i jeszcze o 3ej doprawiła kolejną. u nas to ewenement, az boje się śniadania, bo pewnie pełna pod korek i nie tknie ;-)
wstała już o 7ej, więc spodziewam się, ze po 12 pójdzie lulu. ja wtedy te cholerne kwiatki zasadzę, bo juz się zbieram od tygodnia i nigdy nie mam czasu.
na obiad canelloni z serami :-)

moni, u nas to szczepienie w standardzie. wsio było ok, zadnej temperatury.

witajcie

dobrze juz czuje sie ale dzis malo czasu mam, wiec tylko wpadlam sie przywitac:-)

u nas tez sloneczko i jutro tez ma byc wiec spoko:-)

ale mlody dzis nam zaserwowal w nocy akcje, jak spal w aucie to potem sie przebudzil i nie spal do 1, plakal, i obudzil sie o 6, mam nadzieje ze dzis w nocy bedzie lepiej, nie chce jutro wygladac jak zombiee:-D

teraz zaraz lece po ciasto i na zakupy do kauflandu, kaszki itp.

tez szczepilismy na pneumo i ok

myszowata to jednak jestescie na pepti??

milego dnia!!!!

karaljana nie, ale pamiętam jak Mały miał podejrzenie kolek to dostałam receptę bez jakichkolwiek zaświadczeń - skórka u nas super, a pijemy bebiko junior tylko serków homo i jogutów nie daję

reklama
Do góry