reklama
frotka 74
Fanka BB :)
Hej hej Przekładam tort i robię obiadek, chatkę ogarnąć i tyle na dzisiaj.Później inne przyjemnościTeraz śniadanko i przglad prasyMiłego dnia
dzień dobry dziewczynki
ale piękny dzień się nam zapowiada - spacerek obowiązkowo
nocka przespana do 7:15 potem do szkoły, małej śniadanko, ja też już po teraz obiadek i odkurzanie. wiecie całą noc śniło mi się że jestem w ciąży - pojechałam nawet na porodówkę ale dziecka nie widziałam bo zegarek zadzwonił hehe ale mam sny
dobra lecę polatać na odkurzaczu
miłego dzionka
ale piękny dzień się nam zapowiada - spacerek obowiązkowo
nocka przespana do 7:15 potem do szkoły, małej śniadanko, ja też już po teraz obiadek i odkurzanie. wiecie całą noc śniło mi się że jestem w ciąży - pojechałam nawet na porodówkę ale dziecka nie widziałam bo zegarek zadzwonił hehe ale mam sny
dobra lecę polatać na odkurzaczu
miłego dzionka
naughty&happy
Mama Antoniego :D
jej słońce wchodzi mi przez okno agresywne jakieś ;-)chyba się nie wyspałam :/
Nini w krzesełku po śniadanku siedzi, chociaż siedzi to nie za dobrze określenie ... ma kolczyk, metrówkę i kalkulator do zabawy ale i to za mało ;/
Biorę coffee, syna i do pokoju idę ... 'pytanie na śniadanie' leci to sobie kątem oka spojrzę :-)
Miłego dnia Laski
Udanych spacerów
Nini w krzesełku po śniadanku siedzi, chociaż siedzi to nie za dobrze określenie ... ma kolczyk, metrówkę i kalkulator do zabawy ale i to za mało ;/
Biorę coffee, syna i do pokoju idę ... 'pytanie na śniadanie' leci to sobie kątem oka spojrzę :-)
Miłego dnia Laski
Udanych spacerów
M
myszowata
Gość
Hej hej!
U nas też cudnie na dworku - spacer będzie jak nic! A od jutra opady zapowiadają...wrr...Dziś w planie mam pranie i porządki. Teraz kawka i bb:-) Franio drzemkuje - wstał dziś o 6.30 z płaczem.Zwykle tylko oczka otworzy i już się śmieje a tu dziś taka odmiana...
Miłego dnia!
Moni tak, szczepiliśmy się, a i u nas nie ma problemu z receptą na bebilon pepti
U nas też cudnie na dworku - spacer będzie jak nic! A od jutra opady zapowiadają...wrr...Dziś w planie mam pranie i porządki. Teraz kawka i bb:-) Franio drzemkuje - wstał dziś o 6.30 z płaczem.Zwykle tylko oczka otworzy i już się śmieje a tu dziś taka odmiana...
Miłego dnia!
Moni tak, szczepiliśmy się, a i u nas nie ma problemu z receptą na bebilon pepti
ionka
witam sie i ja :-)
nocka bardzo dobra, u nas to jakos tak w kratkę, raz dobrze, raz źle z przerażającą dokładnością. wczoraj Ol na dobranoc wypiła caliśką butlę mleka, aż w szoku byłam i jeszcze o 3ej doprawiła kolejną. u nas to ewenement, az boje się śniadania, bo pewnie pełna pod korek i nie tknie ;-)
wstała już o 7ej, więc spodziewam się, ze po 12 pójdzie lulu. ja wtedy te cholerne kwiatki zasadzę, bo juz się zbieram od tygodnia i nigdy nie mam czasu.
na obiad canelloni z serami :-)
moni, u nas to szczepienie w standardzie. wsio było ok, zadnej temperatury.
nocka bardzo dobra, u nas to jakos tak w kratkę, raz dobrze, raz źle z przerażającą dokładnością. wczoraj Ol na dobranoc wypiła caliśką butlę mleka, aż w szoku byłam i jeszcze o 3ej doprawiła kolejną. u nas to ewenement, az boje się śniadania, bo pewnie pełna pod korek i nie tknie ;-)
wstała już o 7ej, więc spodziewam się, ze po 12 pójdzie lulu. ja wtedy te cholerne kwiatki zasadzę, bo juz się zbieram od tygodnia i nigdy nie mam czasu.
na obiad canelloni z serami :-)
moni, u nas to szczepienie w standardzie. wsio było ok, zadnej temperatury.
k_aralajna
witajcie
dobrze juz czuje sie ale dzis malo czasu mam, wiec tylko wpadlam sie przywitac:-)
u nas tez sloneczko i jutro tez ma byc wiec spoko:-)
ale mlody dzis nam zaserwowal w nocy akcje, jak spal w aucie to potem sie przebudzil i nie spal do 1, plakal, i obudzil sie o 6, mam nadzieje ze dzis w nocy bedzie lepiej, nie chce jutro wygladac jak zombiee
teraz zaraz lece po ciasto i na zakupy do kauflandu, kaszki itp.
tez szczepilismy na pneumo i ok
myszowata to jednak jestescie na pepti??
milego dnia!!!!
dobrze juz czuje sie ale dzis malo czasu mam, wiec tylko wpadlam sie przywitac:-)
u nas tez sloneczko i jutro tez ma byc wiec spoko:-)
ale mlody dzis nam zaserwowal w nocy akcje, jak spal w aucie to potem sie przebudzil i nie spal do 1, plakal, i obudzil sie o 6, mam nadzieje ze dzis w nocy bedzie lepiej, nie chce jutro wygladac jak zombiee
teraz zaraz lece po ciasto i na zakupy do kauflandu, kaszki itp.
tez szczepilismy na pneumo i ok
myszowata to jednak jestescie na pepti??
milego dnia!!!!
M
myszowata
Gość
karaljana nie, ale pamiętam jak Mały miał podejrzenie kolek to dostałam receptę bez jakichkolwiek zaświadczeń - skórka u nas super, a pijemy bebiko junior tylko serków homo i jogutów nie daję
k_aralajna
myszowata no to swietnie:-)
reklama
M
myszowata
Gość
karalajna zobaczymy co będzie po odstawieniu zyrtecu...jeszcze 3 dni mam go podawać...