reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
frotka ja duzooooo zmieszcze ;) juz 3 paczki ;) i oczywiscie wszystkiego naj naj dla Miłoszka ;)
a ja w koncu nic nie zrobilam ;(, wrocilam po pracy o 16 i nie moge sie pozbierac .
wyobrazcie sobie ze bylam u szefa na dywaniku - no i okazalo sie ze byl jakis rodzic i powiedzial ze za malo wymagam . Normalnie szok. Ja jako matematyk - za mało . Normalnie az w to nie wierze . Ale jestem wkurzona na maxa bo jeszcze miesiac temu przyszla do mnie wychowawczyni klasy i kazała mi spuscic z tonu bo nie daja rady. Kur...a o co chodzi ? Zastanawiam sie czy szef sobie troche nie wymyslił. Bo ostatnio by ładne oceny z kartkowki . No nic jutro kartkoweczka - lekko trudnawa - wlasnie ja wymyslam.
W zlosci to nawet nie mam ochoty czytac bb :no:-sorry .

Witam!:tak:

Mmmmm ale tu kusicie. Pyyyyszności! Ja dziś kupiłam 10 pączusiów ze skórką pomarańczową bo takie uwielbiam. Sama 3 zjadłam, wzięłam też do gabinetu dla dziewczyn i klientek;-) A u nas wychodzą nie trzy zęby naraz a 4:szok: bo jeszcze dolna dwójka. Jak mu zaglądam w buźkę to tak ma popuchnięte dziąsełka że aż mi go szkoda, jedynka górna już wyczuwalna. U nas nocka była super bo poszedł spać o 18:30, przebudził się o 5:45 i ja z przerażeniem myślałam że to już koniec spania, pogadał, pospiewał i zasnął do 7:50 także bajka. Powiem Wam że ja bardzo chwalę sobie to że mały śpi sam w swoim pokoju, bo często jest tak że on po przebudzeniu sobie gada, bawi się a my możemy jeszcze podrzemać a tak jakby nas widział to krzyczałby że mamy go wziąć;-)
Frotka STO LAT dla Miłoszka, dużo zdrówka, uśmiechu i dni pełnych przygód i zabaw!

Dziewczynki bardzo Wam dziękuję za życzenia dla Przemcia. Jesteście kochane!!!
polka, polusia ale kusicie :-)
Ja dzis zaliczyłam jednego pączka (zakończyło się zgagą :angry:) i kawałek Przemkowego torta.
polusia może jakiś scyzoryk, latarka. Mojego przynajmniej cieszą takie gadżety i tego nigdy za dużo u niego.
marela i jak tu dogodzić??? Nie denerwuj się już :-)
n&h troskę wspominania było, ale bez przesady. A i nie płakałam, a myślałam, że będę. Dzisiaj była tylko radość :-)

Moje dzieciątko już śpi a ja jem kolację:) Ja zjadłam dziś 7 pączków :) Kto mnie przebije haha.
IMG_3963.jpg
A to jeszcze zostało. Może ktoś ma chęć??:)

Miłoszku w dniu Twojego święta dużo zdrówka, uśmiechu na co dzień i samych szczęśliwych chwil!!!!
Oleńka serdecznie dziękuje Antoniemu i jego mamie za przepiękną karteczkę i życzenia. (Oleńka dorwała się od razu do tej ślicznej leleczki:))
Dziękuje również Lilusi i jej rodzince za równie piękną karteczkę i życzenia.
No i oczywiście bardzo dziękujemy Franusiowi za przesłodką karteczkę, życzenia i grosik na szczęście!!
Dziewczyny te karteczki to świetny pomysł. Ja sama cieszę się z nich jak dziecko. hihi

A u mnie była siostra z rodzinką fajno było sobie pogadac.Bartus spi a ja piwko pije szwagerek mi kupił.W sobote do Szwecji wylatuje.Ja tylko 2 paczusie zjadłam i to na tyle.Jutro rehabilitant przyjezdza to Bartus pocwiczy troche.

Witajcie!

Jeszcze Was nie nadrobilam...tylko Redanek chcialby bardzo podziekowac Frankowi, Liliance, Olci i Poli z rodzinkami za przesliczne kartki!!!!!

Mam nadzieje u Was wszystko dobrze....paczkowego Tlustego Czwartku!

Witajcie kochane!
No i ja juz po wyjeździe, także melduję sie. Wyjazd zaliczam do udanych z profesorem mamy wszystko umówione, mama po kolejnych badaniach i jest tak na +/-. Poczekamy na wynik badania PET.
W każdym razie doładowałam akumulatory robiąc spacer po przepięknym, słonecznym krakowskim Rynku. Cudnie! a no i Zarę zaliczyłam (u Nas nie ma)- m kupił mi 3 bluzeczki:)
Widze, że dzisiaj nie próżnowałyście. A te Wasze wypieki są imponujące!
Ja jutro rozpoczynam przygotowania do urodzinek, gdyż robimy tydzień wczesniej, a w przyszłym tygodniu będziemy świetować u rodziny w Lublinie. Już nie mogę sie doczekać:)

Neska ja też uważam, że ten pomysl z karteczkami jest pierwszorzędny!

Dobrej nocy kochane!

reklama
Do góry