reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a ja wrocilam, jeszcze na spacerku bylismy ale ja cos nie do zycia dzis

moze wieczorem jeszcze z kolezanka sie spotkam,

kupilam mlodemu super spodnie na slub,w hm wkleje fote na zakupowym;-)

po ciazy zeby moga sie troche zespuc, ja wymienialam ostatnio 2 plomby ale juz ok

reklama
Mała bawi się z tatusiem a ja mam chwilkę. Od kilku dni Kingusi udaje się zrobić kroczek, dwa i klap:-)
Ramari Radzio bardzo ładnie waży i wcale nie musi się super duży urodzić:-) Najważniejsze zdrówko:-)
Ionka dobrze, że z pleckami lepiej:-)
K_aralajna Wasz wielki dzień już tuż, tuż:-)

ramari ale duży chłopiec rośnie :) a ja się cieszę że kartkę dostałas :) super. Tylko szkoda że te wysłane wczoraj doszły a w piątek nie :(

Zaraz Was nadrobie. Wróciłam od fryzjera jak nowo narodzona :) 1.5godziny i idealna fryzurka jest !!!
Pogoda była piękna więc spacer był :)
Franko grzeczny:) nie mam na co narzekać :)

Polka czekamy na zdjęcie:)
Moja niunia próbuje zasnąć, ciekawe ile jej to potrwa:)
Dziewczyny ciężarówki tak sobie siedzę i myślę, że już niedługo będziecie trzymać w ramionach takie maleńkie istotki. A my będziemy podziwiać zdjęcia hihi. Rok temu nasze szkraby były takie tycie a teraz już tacy "dorośli" i tyle już potrafią:)

dziś zrobiliśmy dwa spacery i to dość spore, normalnie padam na pysk, tak mnie boli wszystko, że masakra. takie uroki :)

teraz jasiu już usypia, ja już wykąpana, na wspólnej i spanie :)

a jutro mam wizytę bliźniaków 2 chłopaków w wieku ok 2 lat i dziewczynki 3 letniej. ich mama to ma wesoło, więc jutro cyrk na kółkach, mój M aż mnie prosi abym tą akcję nagrała :)

reklama
Do góry