reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

No udało mi się doczytać:-)
asia dzielny Twój synek:-) nasza mała jak do tej pory na każdym szczepieniu dawała popis:-(
Ionka oj współczuję, oby szybko minęło.

Maziajka trzymam kciuki, żeby oddzwonili:-) z dobrą wiadomością oczywiście.

mała wstała dziś o 6.30. a od 11 śpi na słoneczku.
Ja sobie troszkę ogarnęłam zaraz wstawię zapiekankę do piekarnika.

reklama
a my po spacerku :) niby słonko świeci ale lodowaty wiatr wieje więc byłyśmy tylko godzinkę, po powrocie mała zjadła zupkę - pomalutku uczę ją samą :)

ja posprzątałam łazienki, dwie pralki zrobiłam . obiadek gotowy , nawet kurze starte :) na dziś już dość - teraz relaks- tylko jak przy młodej to zrobić - nierealne :)

maziajka trzymam kciuki aby oddzwonili &&&&

asia to już na dniach :)

nesiaa kobiety na traktory :):)

Nesiaa dobre z tym traktorem :-D A Wy macie jakieś pole?
hehe mamy jakiś hektar ale tego nie urabiamy tzn. jest łąka. Ja wykorzystuję jakieś 5m na 10m na jarzynki. Ale naszczęście okazało się, że to taki trochę mniejszy traktor Kubota a nie taki jak sobie wyobrażałam :szok:
nesiaa kobiety na traktory :):)
Miałam pisać to samo :-)
My już po spacerku i po obiedzie. Zrobiłam gołąbki bez zawijania. Pochwalę się nieskromnie, że są pychaaa :tak: Zaraz będziemy się zbierać bo jedziemy po teściów na stację. Mam nadzieję, że niunia uśnie bo spała dziś tylko 40 minut.

a my juz po spacerku, ponad 2 godziny :-) u nas wiosna, pięknie, chociaż jak powiało, to jednak chłodno. no ale okulary miałam przeciwsłoneczne i co?? opaliły się :eek:
plecy rozchodziłam, jeszcze troche boli, jak sie wykręcam, ale to juz bajki :-)

Ol zjadła cały obiad :-) więc jestem mega zadowolona :-) teraz ogląda Barneya i rozmazuje truskawki po sobie i ubraniu. cudownie ;-)
a ja jeszcze tylko musze ogarnąć chatkę i zrobic mięsko w sosiku. a potem będę siała resztę kwiatów :-)

Bardzo dziękujemy Franusiowi i jego wspaniałej rodzince za karteczkę urodzinową. Jest nam niezmiernie miło tymbardziej, że wycofałam się przez wzgląd na mgr. Jeszcze raz dziękujemy :-)
ionka a może Ty zapisałabyś się na jakieś masaże. Takie rzeczy często cuda działają.
yra, Asia ja też bym pojadła tych pączków, ale ostatnio moge jeść tylko małymi porcjami, bo inaczej mam straszne mdłości, a nawet wymioty :szok: A tak miało być na początku ciąży...
n&h fajne te tapety. BYleby tylko nie przedobrzyć. Mi się podobają te motywy w łazience.

Ja już jestem po wizycie i nie uwierzycie. Radzio waży już prawie 900g :szok::szok::szok: Przemek na podobnym etapie ważył 500g. Jak ja urodze takiego pulpecika???

Ostatnia edycja:
ramari może przystepuje jeszcze :) ja też jestem w szoku bo franio przez 4 tygodnie przybrał 800 gram, 200 gram na tydzień i miał ok 22 lutego 1,4 kg :)

hejka

ja od rana leniuchowalam a na 15 dentysta...heh...pol szczeny do zrobienia...a 5 mies temu bylam i bylo ok ;-) kamlot zdjety imam cacy zebole:D ósema jak nie przejdzie to za 3 miec do wyciecia dziasla...a na razie antybiotyk dostalam...

Niki spi rano zjadl kasze i o 13 dwa jogurty i czekam az Pan wstanie i dopiero obiad!! cos ostatnio mało mi jada...

reklama
ramari,yra ładnie i zdrowo Wam dzieciaczki rosną:)

Mój tez niejadek,wszystko zje,ale obiad musze wcisnąc.Ciekawe co jutro pediatra powie,mały mi kaszle,oby to nic złego.

Do góry