reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Polka duzo zdrowka babci.

ja dzis malo spalam bo jakos bezsennosc mnie ogarnela.Zawiozlam dzieciaki do szkoly mame do pracy a ja z Maksem pojechalam zawiesc klucze do mojej pracy.
Przez to maly malo spal bo drzemlo mu sie w aucie i musialam go obudzic zeby wyjsc do biura,potem probowalam jeszcze o 1 go uspic to zasnal na 10 minut i teraz szaleje a ja druga kawke pochlaniam.Zaraz jade po starsze i z cora na balet.dzis lekcja pokazowa jak co miesiac,a 22maja przedstawienie.Postaram sie nagrac to moze wrzuce moja mala baletnice.

ojeju Wy juz o wakacjach ;))) az sie rozmazylam

nesia- wsiadaj na traktora i ucz sie jezdzić ;))) prawdopodobnie nic trudnego ;) choc moi rodzice tez mają ale jakos jeszcze nie próbowalam ;)) ale jak bylam mala to dziadek mi zawsze ustawial jakis malutki bieg i kazal tylko prosto jechac- trzymalam kierownice a oni snopki na przyczepe z tylu ukladali ;) nieraz mialam cykora jak sie pole konczylo a traktor jechal wolniej niz ja chodze ;)))

u mnie dzis nastepny jakis paskudny dzien, na lekcjach usypialam, dobrze czulam sie jak dzieci hałasowały , rozmawialy itp bo musialam sie angazowac ale jak mialam spokojna klase i grzecznie pracowali to myslalam ze usne ;) , jakies oslabienie oraganizmu mam, obudzilam sie i mnie gardlo bolalo strasznie ;( , ogolnie czuje sie jakby mnie ktos przez wyciskarke jakąs puscil ;(

Kochane ja juz zmykam.

Rano jak sie uda przed lekarzem wpadne,pewnie nas zostawią Bartus ma dusznosci musiałam mu z pulmicortu inhalacje zrobic,biedaczek mój.Jakby co to napisze do polusi.

Miłej nocy:)

Wakacyjny temat:)zazdroszczę.Bylismy obejrzeć mieszkanie.O tym na TS łacznie z linkiem.Mała ma chyba chorobe lokomocyjna bo jak jeździmy po mieście to zawsze płacze i wkońcu wymiotuje.Na dłuzszych trasach tego nie ma.Najgorzej zakręty:(Chyba ma to po mnie.Cała sie zarzygała przed samym blokiem ,a tam juz agetka czekała od mieszkania.
O 22 dzisiaj na tvn style premiera programu o dodatkach do zywności E- cos tam.Moze byc ciekawy.Madzia zdrówka dla Bartusia.
Nasze przyszłe Mamusie juz niedługo przytulicie swoje drugie maleństwa:)A mnie w sklepach rozczulają takie maleńkie ubranka:)Musze chociaz dotknąć:)

reklama
Do góry