reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja robię budyń na zwykłym mleku i mała wcina aż miło :)

ramari na wątku kulinarnym masz sprawdzony biszkopt i masę do ambasadora ta jej bazie możesz robić masy różnego smaku :)

reklama
Hej dziewczyny. U nas nocka w miarę, jeżeli można tak powiedzieć o nocy spędzonej z dzieckiem w łóżku. Nie wiem dlaczego tak się budzi w połowie nocy i nie da się go uspać ponownie u siebie. Dzisiaj ma być u nas 0 stopni, więc wybieramy się na dwór. Lecę was nadrobić. Miłego dnia.

Nesiaa i neska przepraszam kobietki.Popełniłam błąd niechcąco, bo doskonale kojarze Wasze nicki z buziami i dziećmi tylko w pisaniu pomyliłam:( A neska ciut rzadziej zagląda ,może tez dlatego.
Neska to miłych porządków.Maleństwo mocno rozpycha sie i kopie?:)Oj zazdroszczę tych chwil:)
Nesiaa traktorzystka:):):) Teściom napewno byłoby miło gdyby obiadek czekał:)
Ramari torty naprawde sa łatwe im Polusia dobrze radzi:)Teraz też zrobie rózne masy na tej bazie z ambasadora.

witam,
nocka jak marzenie, oby takich więcej.
za to zaraz z rana cos mi strzeliło w plecach (znowu :zawstydzona/y:) i teraz jestem jednostronnie sparaliżowana. nawet odetchnąć nie mogę głębiej. lewą ręką nie umiem włosów poprawić. jak Ole musze podnieść, to trwa to wieki. nie wiem, jak ja cały dzien wytrzymam. zaraz jakiegos procha sobie zapodam, bo normalnie nie dam rady funkcjonować.
może rozchodzę, co? mam plan iść po 11 na spacer, żeby nie było, jak wczoraj, że cały słoneczny dzień w domu, bo próbowałam Olę położyć do spania, a ona miała to gdzieś.

a z ta mąką to przeczytałam na początku, ile to łyżeczek w 8 kilo mąki :szok: :-D od razu o kopciuszku pomyślałam ;-)

witam i ja

u nas nocka też ok, śniło mi się że urodzę ok 1 maja, ciekawe czy się sprawdzi, termin mam na 15 maja, ale z jasiem pamiętacie wyśnił mi się 11 marzec i faktycznie tak było więc ciekawe :)

my po spacerku, jasiu próbuje usnąć, po południu wyjedziemy jeszcze raz, bo trochę mroźno ale jest pięknie :)

asia super że mała się odwróciła. dziś 1 marzec, więc kwiecień u ciebie tuż tuż :)

Witam sie:)

Nocka ok,chociaz ja miałam pobudke o 3,bo M wyjezdzał i musielismy sie pozegnac.Bartus obudził sie o 6.30 z mega kaszlem wypił mleko i spalismy do 9 niewiem gdzie złapał,był szczepiony moze to ze bylismy na goscinie jutro mamy lekarza.Teraz drzemkuje ale kaszle przez sen mam nadzieje ze to nie oskrzela.

Dobrego dnia:)

Cześć Dziewczynki :happy:

Dziś zaliczyliśmy szczepienie, Szymcio nawet nie zapłakał :-) Teraz śpi.
Mój P jeszcze w szpitalu, dziś operacja, w zeszłym tygodniu mieli mu wycinać migdałki na znieczuleniu miejscowym, ale zaczęło mu spadać ciśnienie, więc zdecydowali, że musi mieć narkozę. Wiecie jak w szpitalach się czeka, więc dziś czyli tydzień później się doczekał. Martwię się już, bo się nie odzywa, a powinien być już po.
Piękna pogoda, więc na spacerek pójdziemy.

Yra ja nawet nastawiam się psychicznie na koniec marca. Szymon miał się urodzić 18.03, a łobuziak zrobił nam niespodziankę i pojawił się 27.02. Ale tym razem może być zupełnie inaczej.
Ionka współczuję :-( Oby ból szybko minął.
Nesiaa dobre z tym traktorem :-D A Wy macie jakieś pole?
Ramari no to my oboje mgr inż., więc mój mąż nie ma wymówki :-D
Marela ja też bez słodyczy nie funkcjonuję ;-)
Maziajka powodzenia dla męża! Daj znać jak mu poszło.
Heronek biedny Redanek :-( Mój mały też uwielbia tańczyć, fajnie to wygląda :-D
Katrinka dobrze, że Krzyś lepiej się czuje :tak:
A co do tłustego czwartku, to ja się najem pączków bez wyrzutów sumienia. Potem się będę martwiła wagą :-D

asia z tymi pączkami to ja też się najem że hoho, z budyniem najbardziej lubię :)

ionka coś za często ci strzyka kochana, wiesz maść końska jest dobra, na bóle kręgosłupa mojemu pomaga, pewnie dziewczyny wiedzą o co chodzi :)

reklama
hej R byl tam na tej rozmowie bylo jeszcze 2 innych,R wchodzil ostatni i siedzial 20 min a tamci po 5 min.W sumie nic nie wiemy maja dzwonic zobaczymy a praca jako kucharz.

Wiec nie pisze bo obiad robie.:)

Do góry