reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

polka pochwal się fryzurą :)

Polka czekamy na zdjęcie:)
Jutro wstawie na pewno:) mój M.pierwszy raz zadowolony:) ale się nasłuchałam :) ile mam włosów,jakie gęste i zdrowe :) szok!!! Urosłam :) 25marca zaczynamy z moją fryzjerka odzyskiwanie naturalnego koloru u mnie super!!!
Dzieciaki śpią od 19.30 a my z M.oglądamy tv.
Ja mam przez Sz.troszke humor popsuty ale naszykowałam się na nią jutro i tak jej powiem że w piety jej pójdzie!!!

Babcia ma zapalenie oskrzeli :( w wieku 86lat to podwójnie trzeba na nią uważac. Mam nadzieje że szybko wyzdrowieje.

Padam dziś na twarz, tak się dotleniłam :) na spacerze i do Kalisza autobusem jechałam i spacer też miałam :)

Dziewczyny do Irlandii potrzebuje paszport czy dowód małemu starczy?

reklama
Niki usnal moge szalec ;)

Polka czekam na fryzurkę :)

ramari ja ur 4kg klocka i dalam rade to Ty tez dasz...waga sie nie sugeruj bo w wielu przypadkach co slyszalam to klamalo i w moim tez tylko u mnie Niki przed wywolywaniem mial 3800 niby ;) aaa i gratuluje mgr...:)))

mnie dzis strasznie głowa bolała myslałam, że mi czaszke rozwali od tego zęba, Niko pol dnia spał wiec jakos spaceru nie bylo ale mam wyrzuty bo było pieknie. Jutro nadrobimy

jutro wielki test jedzenia w lsoikach w tvn?

a jutro z Nikusiem idziemy odwiedzic kolezanke z LO :)

ale przeciez franek jeszcze chyba nie ma dowodu??

kurka ja cos nieteges sie czuje, boli zoladek, ogolnie rozbicie, chyba mnie lapie cos...:-:)-:)-(

a ja taka zmęczona dziś, nie wiem nawet dlaczego - zaraz obejrzę M jak miłość i do łóżeczka uciekam, dziewczyny śpią więc już cisza w domu nastała :)

polka Ty się Sz nie przejmuj tylko olej, pamiętaj Pan Bóg nie rychawy ale zawsze sprawiedliwy , zdróweczka dla babci :)

nesiaa jak traktor - stoi przed domem? a jak Teść?

yra to wesoły autobus jutro u Ciebie :)

Ja wyrobiłam Oli paszport, bo do kanady jest potrzebny. To nie duży koszt.
Polusia dziękuję, że pytasz. Teść w domu, czuje się dobrze. Lepiej już widzi, wszystko powinno wrócić do normy w ciągu 6 tygodni.
A traktorek fajny, może nawet odważę się nim pojeździć:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry