reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

U nas nie ma dnia na dzień dobry bez kaszki i na dobranoc :) w południe jak idzie spać też musi jedna zaliczyć :) no na drugie śniadanko obowiązkowo kanapki :)

Śpi mój słodziak a ja jeszcze się tej kawy nie napiłam wreszcie :) kurde niech się mrozy skończą bo okna są tragedia :( siedze i patrzę i płakać się chce. No i po za tym kocham je myć :p

Moje starsze dzieci się razem bawią w tej chwili a ja siedze w kuchni i zabieram się za sernik :)

Ramari no no Gratulujemy !!! Szacun!!!.
Maziajka :) jak ja bym naleśniki na stole postawiła to zjedli by i pytali kiedy będzie Obiad??? Hi hi u nas to może być podwieczorek :)

Ostatnia edycja:
reklama
ramari ogromne gratulacje!

Co do kaszek to u nas dwa razy dziennie - rano hipp, wieczorem bobovita.Niestety w naszym tesco są tylko jakieś 3 rodzaje...

u nas też kaszka rano i wieczorem, rano plus jogurt, ulubione są zbożowe , na noc zawsze dostaje tą zbożową dobry sen.

ramari Gratulejszon!!!!super pani Magister:)

My kawke pijemy,Bartus mi zasnoł w hustawce,ale jak go przeniosłam wypił mleko to sie wybudził,a z rana tylko 40 min spał.A kaszki dostaje rano i wieczorem.

frotka zrobiony ambasador - trochę zmodyfikowałam krem i wyszło pycha :)

a ja już leniu....e :) czekam na przyjaciółkę zaraz ma przyjechać, młoda dziś próbowała gorzkiej czekolady ale się oblizywała :)

Ramari gratuluję!!:)
My o spacerku, obiadki i drugim spacerku. Teściowa upiekła pierniczki i mnie obdarowała. Pyszności, właśnie się zajadam:)
U nas kaszka rano i wieczorkiem, z tym, że wieczorem manna na tzw. mleku z kartonu:)

a ja skończyłam sernik, powiesiłam pranie i jeszcze muszę pozmywać :( zaprawić kapustę na jutro i też będę leniuchować :)

Paskudnie na dworze więc spacer odpada, popołudnie przed tv mnie czeka liczę że fajny film będzie na którymś HBO. No i Kuchenne Rewolucje wieczorem :)
Dziś M.chodzi jakby go strzała AMORA kolejny raz dosięgła hi hi więc będzie ciekawie jak dzieci pójdą spać.

polka to szykuje sie niezły wieczór:)

Do nas o 18 ma wpasc sąsiad na piwko to sobie pogadamy.Jeszcze dwa dni i bede słomianą wdową na półtore miesiąca:(Bartus sobie spi,sam w łóżeczku zasnoł.

reklama
Bartusiu, Antoni dostał od Ciebie i od Twojej rodzinki życzenia z okazji roczku !
Jest to jego pierwsza korespondencja !!!
Cieszę się jak dziecko :D

Dziękujemy ! ! ! ! :-)

śliczna karteczka ;))) Miło nam niesamowicie :) ps. Madziu miła, a dlaczego priorytetem wysłałaś ? Do urodzinek jeszcze ponad miesiąc.

U nas Antko śpi, ale to pewnie chwilowe. Niby już po kolacyjce i po kąpieli ale dzisiaj tylko 1 drzemkę miał i zapewne teraz tą 2 ma :dry:

Wczoraj też tak spał i o 22 się obudził, gotów do zabaw :confused2: :-D

Coffee :-) :-) :-)

Do góry