reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam.

Nocka u nas taka sobie,jak szlismy spac przed 24 to Bartus zaczoł płakac nie moglimy go uspokoic,ale po jakims czasie zasnoł,niewiem moze cos mu sie przysniło,albo kolejne ząbki.Spalismy do 7,ale wstalimy o 7.30.Bartus spi,my juz mamy mieszkanko sprzątnięte,Bartus nam pomagał.
Synus dobrze sie czuje,następna tura szczepien w pon,dziękuje polka ze pytasz:)

Dobrego dnia życzymy:)

reklama
Witam!
U nas też już mieszkanko sprzątnięte i też Ola pomagała:) Teraz zmęczona po pracy zasnęła. Pierwszy raz zjadła całe żółtko na miękko:) Bo zawsze tylko skubnęła.
Ja uciekam do kuchni bo coś trzeba ugotować, ale powiem Wam, że czasem nie chce mi się tylko dla siebie gotować:( Ale jeść trzeba.
Miłego soboty!

odkurzone, rosół wstawiony, karkówka się dusi, pranie wstawione, dzieci nakarmione, zakupy zrobione. Jeszcze parę rzeczy zostało, ale musiałam zajrzeć do Was :)
Uff Frotka kamień z serca he he bo już myślałam że gafę strzeliłam :)

Widzę że energia rozpiera Was mamuski :)

Ja tak się cieszę na wizytę brata :)

No muszę kawkę strzelić i do roboty.
Pogoda w miarę ale wczoraj było takie piękne słoneczko. I jak z zakupów wracalismy tyle gwiazd było na niebie że nawet Franko je zauważył i były ochy i achy:)
No w tesco niezłe ceny na mleko i kaszki były więc mamy spory zapas :)

Mooooje pszczółeczki ! Pracujecie jak w ulu ;D Może i ja coś konstruktywnego dzisiaj uczynię?

Zmykam pobawić się z Ninim i parę łyków coffee łyknąć :)

Miłego dnia Ladies :)

hej

Ja tam jeszcze nic nie zrobilam ale zaraz trzeba wziascie za popdlogi

Na obiadek dzisiaj nalesniki z serem i dzemem:)

Polka jakie ceny na mleko??? kupujesz Gerber chyba po ile jest? a kaszki nestle?

Witajcie Kochane
od 24 lutego jestem już mgr inż. :-) Obrona była wporządku. Więcej stresu niż to warte.
Troszkę Was podczytałam po łebkach, ale na dokładne nadrobienie zaległości nie mam sił...
Wasze złote myśli są rewelacyjne i takie życiowe :-)

Czesc
Podczytuje tylko bo nie mam ostatnio weny.
Ta pogoda mnie dobija do tego problemy w pracy wiec tylko powiem ze fajne punkciki wam wyszly.Usmialam sie jak nie wiem co.
Noi troszke i mi dzieki wam sie poprwilo.Do potem moze sie jeszcze dzis odezwe

Gratuluje ramari magistra:):):)
Polusiu dziekuję:** Gulasz prawie gotów, dzieciom dodatkowo pomidorowa z makaronem w kształcie ryżu:)Milenka śpi.Milosz sprząta u siebie.Mężul pomógł posprzatać resztę tylko pranie w toku.
Faktycznie ostatnio T kupywał kaszki bobovity po 4,89 az sprawdzałam na paragonie.Musze mu dzis na liste wpisac bo ma skoczyc po pare drobiazgów.Terminy do końca 2012 i 2013 a idzie tego u nas...

reklama
a u nas kaszki ostatnio nie bardzo podchodzą młodej,ona to by kanapeczki jadła i mięsko :)
ja już biszkopt upiekłam i budyń zrobiłam zaraz reszta masy i ciasto prawie gotowe :)
a M pojechał na deskę ale mu zazdroszczę ja nie mogę z powodu poważnej kontuzji kolana za młodu :( ale na sankach poszalałabym :)

Do góry