reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witajcie Kobitki!!!

Tylko na chwile, dopiero Was poczytalam...

Kodeks rzadzi...hehehehe

polka neska buziaki dla chlopakow!!!

mysza jeszcze raz sto lat!!!

nesiaa Redan i ja bardzo dziekujemy za przesliczna kartke!!!!

Ide spac, bo padam, w pracy ruch niesamowity...Dobrej Nocki!!!

Witam w sobotni poranek!!! U mnie jeszcze brzdące śpią :) a ja wstaje bo po warzywa muszę pędzić. Wszystko dziś ugotuje i będzie z głowy:)

Ciekawe jaka pogoda będzie, marzy mi się dziś rodzinny spacer :)

Jutro wraca babcia M. więc pomoc przy Franiu bez wypominania będzie :)

Milej soboty życzę !!!

p.s. Frotka jak Milusia? Ile latek skończy Miłoszek?

Madzia a jak Bartuś ?

Witam sobotnie :)
nocka przespana do 7 rano - tylko o 24 musiałam mojego M sprowadzić na ziemię bo dowiedziałam się że dziś jedzie na deskę a miał pomóc mi sprzątać, więc już od 7 rano u mnie prac a wrze: wyczyścił już kominek a to okropna praca bo wszystko w koło brudne, więc ja zaraz odkurzę i umyję podłogi i już się dymić z cholery tak nie będzie. powiem Wam że kominek super sprawa ale te znaki dymne czasami jak sie go otwiera żeby dołożyć to mnie chcą przyprawić o palpitację :)
młoda zjadła śniadanie jedna i druga :) teraz się bawią u Julki w pokoju :)
ja dziś mam w planie upiec tego ambasadora ( frotka dziękuję *)) a po połoudniu przyjaciółka ma przyjechać do mnie z Majeczką :)więc sobie poplotkujemy bo w tym czasie nasi mężowie będą na desce śmigać:)

polka nasz pracusiu :)

miłego dzionka życzę :)

Cześć sobotnio:)Milcia kaszle dałam jej leki i zobaczymy jak dalej.Miłosz juz 5lat skończy:)Taki duży a wciąż taki mały jeszcze ten mój pierworodny synuś:)
Polka zwolnij:)Fajnie ,że prababcia wraca ,bedziesz miała pomoc a i babcia odmianę :)
Polusiu ciacho napewno będzie pyszne:) U nas też po rannych porządkach i pichceniu zapowiada sie miły dzień :)Lubię mieć oboje dzieci przy sobie:)Mysle co by tu upiec wspólnie z młodymi:)

Ostatnia edycja:
Hej hej Kochane! No i sobota! M w szkole, Franko śpi, a ja mam chwilkę dla siebie. Nocka przespana do 7.15. Śniadanko ładnie zjedzone. Na dziś w planie mam, sprzatanie kuchni i starcie kurzy w pakiecie z odkurzaniem. No i pewnie kilka pranek trzeba będzie wstawić i to co wyschło poskładać. A i mam problem z podaniem tego zyrtecu...Bardzo on Młodemu nie podchodzi...fakt smakuje jakby octowo...
Miłego dnia:-)

Dzień dobry!

Ale pięknie z rana, wszyscy w humorach. Nocka ok ale znowu spał z nami od 3 mały gagatek i rządzi się rozpycha szefuncio...
Dziadkowie pojechali w góry i spokój...ha ha za to moj Ł. wybywa na 2 dni w nast weekend niech ma chłopak :-)
My dziś konkretnych planów brak...wczoraj była przyjaciołka wieczorkiem w 10tg ciązy i już widać...i wybieralismy wszyscy imię dla dziewczynki padła Konstancja a dla chłopca wszystko na NIE było...;-)

mykam dopijać herbatkę i delektować się pustkom w domciu

a Marciaa ciężko będzie o foto zmiany na Franowej skórze bo to już na ten moment nie różni się kolorem a nazwijmy to "fakturą"...

reklama
Witajcie!

Alez zarazacie pracowitoscia, musze ruszyc swoj tylek i tez ogarnac siebie i mieszkanie poki urwis maly spi. U nas kolejny wiosenny dzien, ponad 10 stopnii, popoludniu bedzie dluuuugi spacer!

frotka zdrowka dla Milenki!!!

Marciaa pewnie Ci w uszach dzwoni, co?Pamietam jak jeszcze mieszkalam z rodzinka, to zawsze chcialam wszystkich gdzies wyslac, byleby samemu posiedziec, ale jak co do czego, to tak pusto bylo..Chociaz Ty masz Nikosia, co pewnie za kilka osob nadrabia...

Milej Soboty!

Do góry