reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja sie witam wieczorkiem

ciezko dzionek, na szczescie sie konczy, bylismy w kosciele, a zaraz kladziemy pawelka - mam nadzieje ;-)

nasz dorosly syn chyba tez juz rezygnuje z butli, czekam na to info ajentki co z tym niekapkiem momma, bo nie wiem jakim sposobem bede dawac mu butle o 11, a co innego moge mu dawac, nie chce mu 3 razy dziennie walic kaszy... a jogurtow nadal nie moze,wiem bo ostatnio probowalam i wysypka niestety

myszowata co do twojej decyzji, to jasne tez tak zrobilam ze nie poszlam do lekarza tylko odstawialam alergeny po kolei, i tak zostalo nam tylko mleko:szok:, wiec lekarz u nas byl koniecznoscia
a u was to zobaczycie jak bedzie poprawa i wszystko zniknie to swietnie:tak:

ramari serdeczne gratulacje!!!!!!

edit: pawel smiga coraz lepiej, juz jutro musze to nakrecic;-)

Ostatnia edycja:
reklama
karalajana u nas identycznie, butla bleee, tylko herbatki, woda i soczki przez butle a tak kaszka rano i wieczorem łyżeczką, obiadek, deserek, więc 4 razy dziennie zabawa z łyżeczką. i też już leży, zjadł 240 zrobionej kaszki więc zaraz powinien spać.

A ja od dziś kąpie Franulka w mydełku oilatum...może to bambino go wysuszało, zamówiłam też balsam la roche, który pomógł dziecku w naszej rodzinie...zobaczymy...A ja jakaś ospała na maxa i mdli mnie:baffled:Trza by się ruszyć pod prysznic...

my też w oilatum się kąpiemy plus mydło i krem ... po tygodniu stosowania ocenię czy pomogło, na razie bardzo delikatnie :/

edit:

Ramari gratki :D nawet nie wiesz jak bardzo Ci zazdroszczę :D

witajcie wieczorkiem :)
u nas też porażka z butlą coraz większa - kaszki już wogóle a picie coraz gorzej, dziś piła herbatkę z mamusią z kubeczka ach jaka była pyszna :) też czekam na info od ajentki - jeżeli nic nie wskórała to zamawiam na all :)

była moja przyjaciółka z Majką ( 4 miesiące skończyła ) i moja Pola chciała zbadać co to za małe dziecko i podrapała jej strasznie buźkę - chciała dać buziaka jak lali i chciała ją sobie przysunąć - po całej aukcji jedna i druga płakała

polka to wieczór pełen wrażeń się zapowiada:)

polusia a o jakim niekapku myślisz? u nas z aventu niekapek się mu nie podoba i jasiu odmówił picia z niego.

to ciekawie pewnie było, zobaczymy jak u nas będzie jak franuś się urodzi.

Witam wieczorkiem:-)

Ramari gratulacje wielkie:-)
polka miłego i romantycznego wieczoru życzę:-)

A ja dziś beznadziejny dzień miałam:-( mała cały dzień marudna, wszystko na nie:-( aż mnie od tego głowa rozbolała. A do tego bunt jedzeniowy znowu. Mleko wieczorem i w nocy ok. ale inne posiłki to masakra jakaś:-( Ja nieraz to już wymiękam nie wiem jak i co jej dawać żeby coś zjadła:-(
Idę spać bo jestem jak bym w polu robiła cały dzień.

Życzę dobrej nocki i kolorowych snów:-)

he he ciekawe jaki będzie dalszy wieczór :) póki co mój M. śpi na kanapie. Franko śpi u mnie na kolanach bo czekał aż tata go wykąpie ...i znudziło mu się ewidentnie czekanie :) he he

Skończy się Hela i go położę :) i idę się wykąpać i wypachnić ;)
Miłego wieczoru!!!
Dobranoc Kobietki!!!

reklama
Do góry