reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Też wysyłam priorytety a mimo to kartka dla Bartusia zgineła.Do nas tez dwie nie doszły nie wiem czy dojdą ?Czy zagineły po drodze:(Teraz wszystkie będą polecone od nas.
Polka ja bym mu dała amory za te chece z wyprowadzką, pamiętliwa jestem zołza:)
Polusiu ambasador smakował?to moze tez upieke za tydzień.Marchewkowego nie piekłam bo mnie przegłosowali i były rogaliki drożdżowe z marmoladą i trochę z jabłkami prażonymi.Super mam przepis prosty i smaczny:)
bylismy dzisiaj oglądac mieszkanie,porażka jak dla mnie.Cena dobra i metraz ale wykończenie w boazerii do sufitu .Jutro kolejne dwa ale wysle męża niech fotki porobi.Podoba mi sie jedna oferta przez biuro nieruchomości ,inne przy nim bledną.Aale to w poniedziałek zadzwonimy.

reklama
Witajcie kochane,
BARTUSIU Z RODZINKĄ
LILUSIA BARDZO CI DZIĘKUJE ZA PRZESŁODKĄ
KARTECZKĘ URODZINOWĄ!

Wczoraj nie zajrzałam, bo byliśmy u znajomych i po powrocie padłam.
U Nas dzisiaj dzieńzleciał nie wiem kiedy, ja w przeciwienstwie do niektórych z Was nie porządkowałam domku i nie wiem kiedy to nadrobic. Dzisiaj byłam z Polą na Dniach otwartych jej nowej szkoły (była zachwycona), później mały shopping i do teściowej po Lilę i na obiad. Wróciłyśmy po 18.
Mój M własnie wraca z moją mamą z Warszawy z badań, pewnie wróci koło północy.

Kodeks wiolonczeli i reszty dziewczyn boski:)

hej panienki :-)
u mnie dzień pracowity, a jeszcze muszę poprawic swój program, bo sie okazało, że zbyt ogólnie napisałam :dry: normalnie papierologia mnie dobija.
a w Kuchennych Rewolucjach dzis były moje znajome ;-) normalnie chyba odwiedzimy ich knajpę jak bedziemy w Pl ;-)

teraz z lampką winka wytrawnego zmierzam ku poprawianiu tej pisaniny...

Witajcie

Przeczytałam Was po łebkach, dziś pracowity dzień, więc nie było czasu na bb.

Polka spóźnione buziaki dla Franka:)
Ramari gratulacje!!!
Mysza m sto lat, sto lat:)

We wtorek byłam na wizycie i mała na szczęście się odwróciła:):) Waży 2 kg. A ja przytyłam do tej pory znacznie mniej niż z Szymciem:)
Z bratem się wyjaśniło, jak będę miała chwilę, to opiszę na ts. Wesoło nie jest, ale przynajmniej coś już wiemy. No ale najpierw muszę ts nadrobić.

Pozdrawiam Was i życzę spokojnej nocy!

ramari wielkie gratulację pani magister :)

u mnie tez bunt jedzeniowy, tylko cys i cys no i słodka bułka- typu chała, babka drożdzowa.
mleka to juz nawet nie probuje robic , a kaszy ode mnie nie zje tez, nieraz tesciowa jakos w niego wcisnie troche.
Lubi za to makaronik - ze wszystkim, wczoraj np- był z jagodami ;)
A dzis to prawie nic nie jadł.
Powiem Wam że tak narzekam na tą teściową ale przy moim łobuzie to nie dajemy sobie we dwoje rady ;( , jutro przyjezdza- tydzien jej nie było. Jesli chodzi o atmosfere to jest git ale ledwo zyje . Do ok 17 jest ok ale wieczorem to tak daje popalic i w kosc ze zazwyczaj usypiam z nim.

mysza- spoznione - Wszystkiego naj naj naj

A pkt. -dobre - posmialam sie ;) nietsety prawdziwe ;))

reklama
ramari, gratulacje Pani Magister! :-D

asia, a widzisz, dzidzia posłuchała mamusi :-) spojrzałam na twój suwaczekj i to juz tuż tuż!

Ol dziś ładnie jadła, chyba woli, jak ja tata karmi... i jak w swoim obiedzie nie ma prawa znaleźć żadnej marchweki, tak dzis ode mnie z talerza wyjadała garściami. i weź tu zrozum dziecko ;-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry