reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

MArcia nie płacz, tulę mocno :-(

młodzież padła a my z M czas dla siebie :) M mi powiedział że wreszcie wyglądam jak jego żonka z tymi króciutkimi włoskami - przedtem też były krótkie ale nie takie jak lubię :)

reklama
Polusia moja miała trzy dni temperatury a na czwarty dzień wysypka najpierw na brzuszku potem pleckach i nozkach po 4 dniach zeszła, to była trzydniówka, polecam kąpiele krochmalowe.
Yra super wieści.
A mi smutno umarł nasz znajomy miał 40 lat, cała wieś beczy bo był dobrym człowiekiem, a jego dziecko przeżywa rozpacz dziś na pogrzebie krzyczał tato kocham cię, tato nie zostawiaj mnie, powiem Wam , tak mi strasznie przykro

Hej kobitki coraz żadziej się udzialam ale mam nadzieje ze nie zapomiałyście o mnie:) Moje dzięcię namiętnie ćwiczy chodzenie i juz potrafi przejść cały pokój - nawet potrafi sama zakręcić:) łobuziak kochany!!

Yra super Franoi rośnie
Marcia buziak dla Nikosia i co powiedział gin?
Monia hehe ale K musiał oberwać od ciebie:) należało mu się!!:D
Polusia ma nadzieje ze to 3dniówka-zdrówka dla córci!
Mysza mam ten sam problem-Gabek śpi z nami ale póki co mi to nie przeszkadza:)
Nesiaa jasne że można po pokładzie chodzić-liczy sie pozytywne nastwienie i realizowanie marzeń:)
Dobrej nocki

karalajna poczytałam i chyba jednak nas to nie dotyczy. Z pokarmów nic nie eliminujemy bo tak nam na ten moment zaleciła lekarka. Franio ma dwie maleńkie plamki w okolicach mostka, które po tej maści z hydrocortyzonem nie zniknęły...A poliki ma suche to fakt, ale raczej od suchego powietrza w domu...podobno...Zresztą w piątek mamy wizytę to może dowiem się więcej. A maść faktycznie długo się robiła bo w wielu aptekach nie chieli przyjąć nam tej recepty bo nie mieli jakiegoś składnika...
polusia może faktycznie 3-dniówka...
yra fajnie, że z Franiem wsio dobrze!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Yra super Franio rośnie:-) Najważniejsze, żeby zdrowiutki był a poród na pewno ekspresowy będzie:-)
Polusia przy trzydnówce wysypka to bladoróżowe plamki, niewyczuwalne pod palcem. Tak się zlewają ze sobą. I pojawia się od górnych części ciała ku dołowi i tak samo znika.

Dronka pamiętamy, pamiętamy:-) brawa dla małej:-)

Kinga dziś też ślicznie usnęła. Mam nadzieję,że pośpi jak poprzedniej nocy. Dopiero o 5 jedzonko:-) Zobaczymy:-)

Niko ma bajlando w łózeczku....zamiast na podusi lezec to sie glebnął na kołderce słodziak moj:)
wiecie...zjadł mi dzisiaj małe całe pomaranczo szok pierwszy raz do mnie tak przychodził i krzyczal ze chce jeszcze:)))

edit...juz nie lezy tylko staje na głowie...czasem sie boje zeby mu nic nie przeskoczyło

Marciaa to ja kiedyś moją Polę nagram co ona robi w łóżeczku jak zasypia. wolę nie patrzeć :)

kasia u nas one pojawiły się od dołu do góry , są jak krostki czerwono różowe. a M jak ją kąpał to mówi że są szorstkie.
kurcze martwi mnie ta wysypka i chyba jak do jutra nie zejdzie to wzywam pediatrę. dodam że nic nowego i innego nie jadła

reklama
Polusiu wygląda na trzydniówkę skoro nie jadła nic nowego .
Dziewczyny wiekszość dzieci chodzi ,staje ,kombinuje, a filmików mało w galerii.Na pamiątkę nie utrwalacie? Pochwalcie sie:)
Jeszcze tylko zerkne na allegro minutke i ide czytac .PA

Do góry