reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

myszowata bo ja to chyba juz przewrazliwiona jestem z ta alergia, jesli to nie to to tylko sie cieszyc:tak:
tylko te suche policzki, myslisz ze powaznie macie az tak sucho w mieszkaniu? smaruj emolium chyba jest najlepszy...

no ja sprobuje cosik nagrac, bo dzis juz fajnie coraz odwazniejszy sie robi, :-)
poza tym byla dzis ciotka i mlody znow full prezentow, jak napompuje to wkleje fotke bo dostal nieprzewracalnego przyjaciela taka wanka wstanka fajne!!!! no i gitare heh uszy puchna

nie mowie ale m przywiozl dzis brata a w szpitalu powiedzieli ze operacja przelozona na 16 marca czujecie? polska k... sluzba zdrowia, nawet nie raczyli zawiadomic!
no i teraz pojechal go odwiezc,a to 150km!!!!:baffled::baffled::baffled::baffled:
na dodatek auto mu sie zepsulo i musial jechac moim, na benzyne, fuck!! ale bylam zla na to wszystko,szkoda slow...

ide dalej przegladac ogloszenia o prace, na razie zero odzewu, znaczy sie jedna rozmowa tel z banku :sorry2:

milego wieczoru

reklama
karalajna jak z ing to uważaj ... żenada nie praca.

Marciaa 100 lat dla Nikosia ;) już ostatnie Marcowiątko wkroczyło o 10 miesiąc !

Padnięta jestem, nie mam energii za grosz ;( ... poczytam Was sekundo i zmykam do łóżeczka.

:*

myszowata u nas też nigdy problemów nie było z suchą skórą ... a tu proszę, ramionka wysuszone, nóżki też troszkę (CO ja dla mnie) kupiłam oillatum mydełko, emulsje do mycia i krem

Witajcie kochane,
Ionka no poczta polska mnie zachwyca! Tak szybko kartka doszła? Cieszę się, że Olci karteczka się spodobała:)
Polusia ja obstawiam trzydniówkę.
Marciaa wieeeeeeeeeeeelki buziak dla Nikosia łobuziaka!
Wiolonczela to straszne, współczuję Ci przeżyc. mnie bardzo takie historie poruszają.
Dronka pamietamy, pamietamy zaglądaj jak możesz. Blu tez zaczęła prace i czasu na BB ma coraz mniej.
Asia moje aukcje szukaj pod loginem ekord1, może coś Ci wpadnie w oko:)

A ja mam problem, bo kompletnie nie wiem kiedy zrobić urodzinki Lili. Wypadają w sobotę 12.03, tylko wtedy moja mama ma byc po operacji w Karkowie więc nie za bardzo będzie czas na imprezkę. Więc wymysliłam, ze zrobimy dla rodziców i teściów tydzień wcześniej. Pozostaja mi jeszcze rodzice chrzestni, którzy sa przyjezdni i jedni będą musieli nocowac. Może bym to jakoś poukładała, tylko nie wiem jak to będzie z mamą...
Zobaczymy co czas pokaże, nawet nie mam weny do planowania:(

Idę kochane spać, bo Lili zapewne zerwie sie o 6 rano.
Pa!

polusia i jak dziś Młoda?
karalajna wiesz zasugeruję azs naszej lekarce w piatek na wizycie i zobaczymy co powiem...U nas w rodzinie jest troje dzieci w wieku zbliżonym do naszych i wszystkie mają problem z tymi polikami suchymi - rodzice wszyscy jak jeden mąż mówią, że to kwestia ogrzewania, więc i ja za nimi tak powtarzam...ale czy tak jest rzeczywiście to nie wiem...ale n&h też tak mówi - chybo sporo dzieciaczków ma teraz ten problem...
e_kord powodzenia dla mamy na operacji, będzie dobrze!

Dzień dobry:-)U nas nadal mrozisko, że szok...Znów ze spacerku nici... Franio łapie drzemkę a ja siedzę przy kawcę...Lecę Was poczytać:-)
Miłego dnia:-)

Witajcie
ja wpadam tylko na chwile powiedzieć, że żyję :-)
W czwartek się bronie i powiem Wam, że dopada mnie strach :-( Muszę jeszcze dzisiaj pojechać zrobić zdjęcia do dyplomu, a jakaś taka brzydka ostatnio jestem :-( Chyba Radzio wysysa ze mnie wszystko...
Nie wiem czy się będę jeszcze odzywać do czwartku. Może wpadne na chwilke. Proszę trzymać kciuki w czwartek o 9.40.
yra super, ze u Frania ok. Chyba rosną nam małe klocki :-D
Marciaa zaległy buziak dla Nikosia
Polka ja leciałam do Niemiec jak mały miał 6 mcy lufthansą i powiem Ci, że rewelka mogłam miec wózek, fotelik i bagaż dla małego. W tanich liniach jest chyba dopłata za fotelik. Musisz się tego dowiedzieć.
Nesiaa wow 11 godzin lotu. To gdzie Ty się wybierasz?
wiolonczela wcale Ci się nie dziwie. Ja jakbym usłyszała te słowa małego to chyba wybuchłabym płaczem...
e_kord zrób faktycznie te urodzinki tydzień wcześniej, Przecież to nie ma większego znaczenia. Za mamę trzymam kciuki &&&&&

Miłego dnia :-)

myszowata dziękuję , krostki pomalutku znikają - tylko humor dziś nie taki jak trzeba, ale może z biegiem dnia się rozkręci :)

e-kord kochana mocno ściskam Ciebie i mamunię Twoją - będzie dobrze, kciuki trzymam i pamiętam

Witajcie
nocka przespana, ale ranek marudny - humor nie taki jak powinien no ale cóż zrobić. u nas też jest bardzo zimno -12 brr, jak ja chcę już wiosnę.
dziś do dentysty znowu jadę - dobrze że dziś tylko usunięcie kamienia.
obiadek dziś spagetti z tuńczykiem- zobaczymy czy M posmakuje

dziewczynki miłego i ciepłego dzionka życzę :)

Dzień dobry:)Samochód zamarzł ,młody dopiero pojechał z tatą do przedszkola.-15 jest teraz na drugim pietrze ,to przy gruncie więcej.Chyba nici z zakupów dzisiaj przy takim mrozie:(W domu tez chłodniej mimo rozkręconych grzejników.Kurczę Milenka w nocy miała taki duszący kaszel, martwię sie ,że znowu przeziebienie.Kataru nawet nie ma moze to od co?nie dolałam wody do nawilzaczy:(
E-kord moze faktycznie zrób prędzej urodzinki, bo po operacji Mama nie wiadomo jak szybko poczuje sie lepiej.
wstawiam kawe bo nie moge sie od 7obudzic

Witam,

Przepraszam dziewczynki że wpadam jak po ogień, postaram się napisać więcej wieczorkiem ale proszę zerknijcie na TS bo mam dylemat. Buziaki dla Was.

reklama
a ja nieprzytomna jestem. poszłam spac prawie o 1ej, bo wczesniej miałam pilna pracę (papierkowa robota zawcze czeka, aż dziecko spac pójdzie), a potem musiałam posprzątać na dziś, a M. sobie spac poszedł bo był zmeczony............ a Ol wstała juz o 7ej...

e-kord, przeciez data konkretna na przyjęcie nie ma az takiego znaczenia :-) ja tez by, zrobiła wczesniej.
polusia, to mi przypomina, że ja tez powinnam sie do dentysty wybrać... ale to jak już do PL zawitamy.
yra, ramari, buziaki dla fasolek :-)

dzis się dowiedziałam, że kolejna kumpelka w ciąży :-) fajosko :-)

Do góry