reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
witam:-)
ja tez bez weny a na dodatek brak czasu na cokolwiek, pawel rozrabia na maksa, teraz mam nadzieje ze usnie niebawem to ja sie wykapie:tak:
mroziska straszne, zeby to juz ostatnie mrozy w tym sezonie

n&h
a co z tym ing nie tak? pracowalas? nie, do mnie z getin;-) ale do ing tez kiedys wyslalam... heh:eek:

hej
a ja bylam od rana u fryzjera potem wstawie fotke :))) poprawiłam sobie humorek..teraz Nikoś usypia
mieliśmy dzisiaj kamerzyste zamawiać ale jakoś nie chce się jutro to załatwimy....

ramari ja na sama mysl o obronie a mam w kwietniu to mnie telepie dasz radę ja musze 7 dni przed obrona zdac najpozniej fotke...bo bez tego nie dopuszcza mnie...

Jestem tak wypluta, ze napisze tylko jedno: JAK TA OSTATNIA CHOLERNA CZWORKA NIE WYJDZIE NA DNIACH TO CHYBA OCIP...JE!!! No normalnie "robi rzeznie" a moj syn razem z nia:/// Boli go tak, ze az mnie boli:(((
Ja bylam u kosmetyczki i mam sliczne stopki :D Ale im zdjec nie bede robic, za to Marciaa jestem ciekawa co tam masz na glowie:)
Ide Was podczytac

mysz idz looknij...to co mam to jeszcze pewnie wyjasnieje...z tylu ciemniejsze bo tam mialam mniej pasemek ale jest braz wkoncu :)

ale mi zimno trzęse się jak osika. Ja tez muszę iść stopki zrobić chwilow brak mamony...wzbogaciłam się o najlepsiejsza na swiecie prostownicę :):D

mysza to trzymaj sie tam!!!! ostro u was widze... ale lecicie z tymi zebami, u nas 6 dopieroz

ale ostatnie marudzenie i wkladanie do buzi wszystkiego sugeruje ze cos chyba sie zbliza, ale nie widze nic

witam po południowo:-)

U nas mrozisko i wiatr:szok:
Polusia dobrze że wysypka ustępuje. Mi się wydaje,że to jednak nie trzydniówka.
Mysza oby szybko ząbek wyszedł. Ale się dziecię nacierpi:-(

Zajrzę później bo mała mi nie daje pisać:-)

mysz choinka to nie ciekawie z tymi zębami :( życzę aby szybko wylazły :)

Marciaa nowa fryzurka - lecę popatrzeć :)

a ja zwariuję z tym dzieckiem dziś . jest taka niedobra - kurcze złości się na wszystko, niczym się nie zajmie :( do tego robi na złość Julce, wszystko co może pchać to po całym salonie pcha- lekka masakra dziś z nią.
dobrze że jadę za chwilę do dentysty to się troszkę odstresuję od niej :) o ile u dentysty jest to możliwe
a zapomniałam napisać że nawet pies dziś ucieka przed nią :)

Dziewczyny jak wy gotujecie coś? Mnie szlag trafia, bo nie mogę wyjść do kuchni nawet zrobić kanapki żeby paweł za mną nie poszedł i nie wył mi przy nodze. Dzisiaj nie ma obiadu bo ja już nie mam siły walczyć z tą moja ropuchą.

reklama
polusia Franko dziś tylko na mnie by wisiał...
monia Franek zawsze za mną wszędzie człapie i wisi na nodzę, jak chcę coś zrobić to albo jak śpi albo wsadzam go do fotelika

Do góry