reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

n&h zawsze do coffee możesz dodać MM :))))) podobno pyszności :)

proszę się nie nasmiewać ze mnie;-):-D

a co do spanka to u nas obecnie 2 drzemki tj ok 9 i ok 13-14i śpi zwykle godzinkę czy półtorej, na noc kładziemy go o 20 lub krótko po i zwykle śpi do 7.30 -8, ale dwa ostanie dni jakoś niespokojnie śpi i budził się zaraz po 6...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Milenka dosypia tak dwie godziny po wstaniu i pózniej różnie miedzy 14 a 15 śpi godzine .Wieczorem po 19 juz marudzi wtedy kapiel, kasza i spać.Jak nie ząbkuje to śpi bez pobudek do około7rano.
cos nie ma apetytu dzisiaj . obiadu nie chciała ale drze sie amamam i pokazuje butelke .Wypiła kaszki na 250 wody 8 miarek.I weź ją zrozum:)

u nas też nocki przespane chyba ze coś się złego dzieje, ale tak śpi od 20:30 do 7:30 przy dobrych wiatrach do 8 rano:)

Ja tak za bardzo nie rozumiem o co chodzi z tym spaniem? Mi Niko spi 2 czasem 3 i nie przetrzymuje go. Bo po co? Dziecko jak śpi to dobrze właśnie...rośnie. Jak Niki chce spać nawet o 18 to kładę go i tak przewaznie trwa 30 minut potem 2h zabawy i usypia normalnie no chyba ze dziadek jest to swiruja

ale mam lenia brak sił total
Marciaa to nie chodzi o to, że ja ją przetrzymuje żeby spała mi tylko raz. Ona poprostu nie uśnie mi jeśli nie jest na maxa zmęczona, więc jej nie kłade. Po co mam denerwować ją i siebie. A Tobie zazdroszczę takiego śpioszka, bo masz chwilę dla siebie.

Witajcie , ale ponury dzień, u mnie od rana mgła, okropnie jest, dzis nawet na spacer nie wychodzimy. Moje dziecko dzis wstało o 6, zjadłysmy kaszke, potem mycie zebów, potem mleko wypiła i o 9.00 poszła spac, spała z 30 min, o 1.00 kolejne podejście do spania, i spała z 4o min, oczywiście zaczeła marudzic, bo dalej jej sie chciało spac, to ją do uśpiłam i jeszcze spi, to pocieszajce jak dziecko spi, a takie 3 godz to musi byc super sprawa, ile wtedy mozna zrobić. Nie pochwaliłam wam sie że moje dziecko raz wysiusiało się do nocnika, ale miałam radości, faktycznie zmieniaja się priorytety i powody do radości po urodzeniu dziecka, nigdy się tak nie cieszyłam jak teraz z pierwszych kroków póki co z chodzikiem, tych siusków, usmiechów, cudne to

proszę się nie nasmiewać ze mnie;-):-d

a co do spanka to u nas obecnie 2 drzemki tj ok 9 i ok 13-14i śpi zwykle godzinkę czy półtorej, na noc kładziemy go o 20 lub krótko po i zwykle śpi do 7.30 -8, ale dwa ostanie dni jakoś niespokojnie śpi i budził się zaraz po 6...

:-d:-d:-d:-d

A moja mała jeszcze śpi:-) Już dwie godzinki:-) No mam tylko nadzieję, że obiadek ładnie zje:-)

A ja się trochę nudzę. Mąż jakieś filmidło włączył ale nie chce mi się oglądać.

Cześć Wam!

U nas też ponuro:( Młody dzisiaj upodobał sobie włączanie i wyłączanie komputera;) A jak nie pozwalam, to ryk;)
Dziś wieczór spotykam się z koleżanką z klasy, też ciężarówka - majówka:) Nie mogę się doczekać!
Trzymajcie się!

reklama
Do góry