reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Alan śpi różnie ostatnio tez 1 raz . Nieraz jest spiacy ok 19 ale kapiemy , nieraz fakt ok 1 h go przetrzymuje i zabawiam. Ja go polozylam kiedys bo myslalam ze przespi sie pol godzinki i pojdzie normalnie spac, niestety przespal sie pol godziny 17:30- 18 i usnal potem ok 23 : 30 wiec wole nie pozwalac mu spac po 17 ;)

Teściowa pojechala o 14 miala autobus o 16 ale chciala pochodzic po sklepach w sasiednim miasteczku , i co i autobus nie przyjechal i musiala wrocic . Ale jedzie jutro.
M przez najblizszy tydzien birze ten tydzien ojcowskiego ;) zobaczymy co powie po 2- 3 dniach calych z malym. ;)

Przed chwila dowiedzialam sie ze przyjechał moj chrzesniak, ma prawie 4 lata nie widzia lam go juz 3 lata. No i chcialam mu cos kupic, moze nie za bardzo drogie ale tez nie jakis szajs, tylko nie wiem czym taie 4 latki sie interesuja. Podpowiedzcie cos - a musze kupic jutro w sklepie bo w poniedzialek juz odjezdzaja..

A i musze sie pochwalic - Alan zrobił dzis pierwsze kroczki . Narazie niesmiale 2-3 i siada bo sie chwieje . Ale sa. Ale jestem dumna . Zaraz go uspie to nadrobie troche dzisiejszy dzien , bo malo czytalam ;(

reklama
marela gratulacje, kiedy ja sie doczekam, ogladam w miedzyczasie listy do julii, ale jak dla mnie to nie za bardzo, nie lubie jednak takich filmów

Witajcie!

Brawa dla Alanka!!!

Zazdroszcze Wam tego spania, dla mnie marzeniem sa dwie pobudki w nocy....ech....zawsze cos musi byc nie tak...A dzisiaj jestem padnieta, jeszcze jutro czeka mnie pol dnia w pracy...

ionka udanej imprezy!

mrela gratulacje :)

my czekamy, mały stoi bez trzymanki niby chce zrobić kroczek ale pada na pupcię, no nic :) wszystko w swoim czasie.

ja już wykąpana, jasiu śpi, mąż w pracy, więc żegnam się i idę spać :)

co do przesypiania w nocy, jasiek wie że to ostatnie 2-3 miesiące moich nocek do spania bo potem Franio nie da mi spać więc robi mamie przyjemność :) gdyby jeszcze nie te wycieczki do WC :)

mi Niko spi od 20 szok. Usnał przy karmieniu :szok: od 13 nie spał potem sanki, popluskał się w basenie i padł bidulek
ja tez zmykam do juterka i spokojnych nocek

reklama
Marela gratuluję:)
Dzieci śpia od19,30.Małz też gdzieś tak padł był na dywan i chrapie.Oglądnęłam "na dobre i na złe" i dalej czas dla mnie :)dobrej nocki wszystkim:)

Ślicznie dziękujemy Lilusi i Poli oraz cioci Ewci- E-kord za piękne życzenia i karteczki z okazji roczku Milenki i 5 lat Miłoszka:)Buziaki ślemy w podzięce:):*

Ostatnia edycja:
Do góry