reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

moj biedak do teraz marudzil, ale chyba spi bo cos sie uciszylo, nie wiem co jest grane, moze kolejny zab...
tym sposobem 12 godzina a ja nadal w pizamie he he

reklama
u nas 2 drzemki ale coraz częściej zdarza się 1 tylko z rana ok 11, i wtedy jeśli pośpi z godzinkę wiadomo że druga drzemka napewno będzie, a jeśli pośpi do 13-14 wiadomo że po południu już spać nie pójdzie, ale tak czy inaczej usypia ok 20 i śpi całą noc. normalnie jakie to piękne jak dziecko przesypia całe noce i skończyło się karmienie :)

Najpiękniejsze życzenia dla mojej synowej Polusi !!! :-)

Antek zazwyczaj śpi 2 razy w ciągu dnia ... chociaż czasem jak przeczekamy pierwszą drzemkę to tylko raz. Noc już lepiej ... odkąd ząbki wyszły.

Neska super że badania po Twojej myśli :)

coffee niestety bez mleka ... skończyło się a nie mam jak wyjść do sklepu.

Miłego dnia Ladies

Yra fajnie, że u Was nocki już przespane. U nas to narazie marzenie. Chyba zacznę zmniejszać porcje mleka w nocy, zobaczę czy będzie wrzask:)

Ja tak za bardzo nie rozumiem o co chodzi z tym spaniem? Mi Niko spi 2 czasem 3 i nie przetrzymuje go. Bo po co? Dziecko jak śpi to dobrze właśnie...rośnie. Jak Niki chce spać nawet o 18 to kładę go i tak przewaznie trwa 30 minut potem 2h zabawy i usypia normalnie no chyba ze dziadek jest to swiruja

ale mam lenia brak sił total

Nesiaa Kinga już bardzo dawno tylko jedna drzemka dziennie. Na ogół od ok.11 ale ostatnie dopiero o 13.30 usnęła. Śpi różnie od 40 min. do 2,5 godz. Wieczorem raczej nie widać że jest śpiąca. Staram się ją kłaść o 20. Ostatnio ładnie usypia w ciągu 15 min. Oby tak zostało:-)
Dronka gratki kolejnego ząbka:-) U naszej nadal 4 i kolejnych nie widać:-( A co do spotkania to bardzo bym chciała ,żeby udało się coś zorganizować:-)

Ja mały spacerek zaliczyłam, korzystając z tego że przestało sypać. Teraz śpi dziecię.:-)
ja mega prasowanie miałam ale już się obrobiłam na szczęście:-)

reklama
marciaa wynika z tego ze pawelek spi mniej bo juz jest taki duzy ze juz nie musi tyle rosnac;-), ja go nie przetrzymuje, ja czasem ponad godzine mecze sie zeby mi zasnal, tak jak np dzisiaj...
a w wozku nie chce zeby mi spal bo zimno wiosna jak najbardziej

czarna fajnie ze tak ci dlugo spia w nocy, pawel spi jak dorosly 9-10h

yra to ze dziecko przesypia noc to mi sie tez najpiekniejsze wydawalo jak w koncu pawelek przestal sie budzic, czlowiek to potrafi cieszyc sie z byle powodu ;-):-D

Do góry