reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
marela gratki dla synusia *) zuch chłopak :)

ionka udanej imprezy :)

a moja młoda jęczy - dostała nurofen, posmarowałam żelem i nic - mam nadzieję że to nie choroba - temperatura jest i co ciekawe tylko w jednym uchu w drugim jest norma więc stawiam na zęba.

kobitki w tesco promocja pampersów 162 sz za 99 zł

spokojnej nocy :)

Dobranoc Kochane!!!.
Nie mam siły pisać jestem wykończona po nieprzespanej nocy dziś padam na twarz.
Wrzuce tylko zdobycz na zakupowy :)

Dzieci padły po imprezie u Sz. Fajnie było nawet bo bez T.

Jeszcze tylko guzik do mundurka przyszyje i spadam spać. Mój Wiktor jedzie na festiwal piosenki harcerskiej jutro :) sam bez mamusi hi hi
A ja tatkowi porządki zrobić i na zakupy małe bo T.i Sz.pewnie wpadną na kawkę urodzinowa w niedzielę do Olinki :) 3imprezki będzie miała :) za tydzień moja rodzinka wpadnie a za 2tygodnie wraz z imieninami urodziny dla koleżanek :)

Buziaki.
Marela gratuluję kroczkow!!!.

Ionka udanej imprezki :)

Czesc dziewczyny.
Widze ze moj Maks bije rekordy w spaniu.W sumie spi 5-6 godzin w dzien.Budzi sie o 7 potem drzemka w samochodzie o 8 godzinna czasem jeszcze przedluzy sie w domciu. potem o 11-2h i potem jak jedziemy po dzieci spi ponad godzine.Ale spanie zwiazane u niego jest z autem bo jak w weekend nie jezdzi tyle to spi moze z 3h dziennie.Ale spac na noc chodzi okolo 21.

Nie pochwalilam sie moj maly przez weekend dostal wszystkie 4 gorne zeby i chyba rozna mu dwojki z dolu bo najlepsza zabawa teraz dla niego jest gryzienie wszystkich a jeszcze tak smiesznie gryzie swoj paluszek az piszczy.
No i Maksiu juz potrafi przejsc caly pokoj,jadalnie i kuchnie bez zatrzymania.Moj maly dzielny chlopczyk.Wprawdzie wyglada to jak u robokopa ale on taki z tego szczesliwy.

Witam się!
Nocka niezła, Oleńka jadła dopiero o 5 no i o 8 nie bardzo chciała jeść śniadania. Zjadła troszkę jajeczka i kilka okruszków chlebka, ale nie naciskałam, może później zje więcej. Teraz stoi przy tv i próbuje go włączyć pilotem spryciula. A jak się cieszy jak jej się uda:) hahah mina bezcenna:)
Wy się cieszycie z kroczków a u nas kilkusekudnowe stanie samodzielnie narazie. Ale poczekamy, wszystko w swoim czasie!
OwIrene gratulujemy Maksiowi!
Ionka, Madzia udanych przyjęć urodzinowych roczniakom życzę i mnóstwa prezentów!
Miłego weekendu~!

hej hej:-)
U nas nocka też spoko.Młody spał do 7.15 - w końcu normalność! Choć ok 5.30 otworzył oczka i się potwornie wiercił i już miałam wizję, że właśnie nadszedł koniec spanka...wrrr....Franio zjadł na śniadanko kaszkę + dwa wawelskie smoki lajkonika;-)A teraz sobie drzemkuje, a ja mam chwilkę na bb i kawkę:-)M na uczelni - dziś zaplanował dla nas kolację - piersi z kurczaka z kieszonką wypełnioną pleśniowym serkiem z sosem śmietanowo-pieczarkowym, który to zrobił już wczoraj wieczorkiem i normalnie nie mogłam się od garka oderwać! Później pewnie wpadnie do mnie na troszkę mama co by się Młodym zająć, a ja będę mogła ogarnąć mieszkanie...
Miłego dnia Kochane:-)
polusia czy Pola wrociła do butli?

Witam:)

Wczoraj byłam 3 godz w miescie z M,a mały był z babką i juz czasu na BB nie miałam:-(Kupilismy wszystko na imprezke,nowy odkurzacz i żyrandol nowy do kuchni.Nocka super,Bartus szedł spac po 20,o 23 mleko i całą noc spał no moze jedno przebudzenie na smoka.Ja z rana byłam u fryzjera mam krótkie włoski i dzisiaj wieczorkiem farbuje zeby jutro Bartus sie nie wstydził mamusi:-)Teraz Bartus spi,a M jechał po huśtawke dla małego taka składana,bo dostał kase od chrzestnych i mielismy cos kupici po ciasta i torta odebrac mamy z kubusiem puchatkiem.A jutro juz imprezka,super.

Dobrego dnia:)

Witam,
owlrene no to poszalał z ząbkami, hurtowo idą:-) No i ze spaniem dziennym też nieźle. Ale dobrze, że w samochodzie śpi ładnie niż miałby marudzić.
nesia moja Kinga jak nad ranem popije mleko to też śniadanko nie idzie, daję jej trochę później
madzia, ionka udanego przyjęcia urodzinowego Waszych pociech:-)

U nas nocka całkiem fajnie. Myślałam, że o 6 już pobudka będzie ale jakoś przysnęła a ja przy niej i wstałyśmy o 8.30:szok:
Teraz śpi:-)
Ja troszkę ogarnęłam domek a teraz kawka i relaks:-)

Miłego dnia mamusie:-)

reklama
witam i ja
zaliczylam fryzjera i kosmetyczke, zamowilam kwiaty
mlody spi
generalnie okej noc minela, pobudka 7.30 fajnie

ionka i madzia udanych imprezek
owrlene gratulacje zebolkow

Do góry